- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #184.421
Bende 17 yasima kadar her sene 15 20 gunlugune koyumuze ziyarete giderdik hergun babaannemn ineklerinden taze sut, taze yogurt, peynir, yumurtaa ekmek sebzw hersey simdi burda ki gunluk sut bile vu sutmu diyorum yokyokBiz bi ara tavuk besliyoduk yumurta satiyoduk ama market yumurtalarindan o kadar farklı ki tadı rengi falan şimdi market yumurtalarindan hiç bişey anlamıyorum ben saman gibi geliyo tadi
hahaha valla yaa kurnazzzDimi dimi sabah ki börek i tarifle arada kaynatmaya çalıştı farkettim ben onuuuuBitmeyenUmidim
Emekli olunca köye yerlescem benBende 17 yasima kadar her sene 15 20 gunlugune koyumuze ziyarete giderdik hergun babaannemn ineklerinden taze sut, taze yogurt, peynir, yumurtaa ekmek sebzw hersey simdi burda ki gunluk sut bile vu sutmu diyorum yokyok
Ama pazar aldigim kapiya gelen sutcumu begeniyorumm tadi fln cok guzl yogurt oluyo.
Koy tavugu beraber kesmisligimiz bile var cocukken :) sakiz gibi olur :) ben pek sevmem koy tavugu
Günaydın caniiimmmHerkese günaydın iyi pazarlar
Valla yagsizdi kuzum oyle su bogregi gibi vicik vicik yagli degildi kose ice kizarmisti yani yaniga benziydi nedense beni yanik yerlerini sevimmValla güzel gibi geldi kuzumsen sabah börek mi yidin
Yarın arti çıkan 1 saat spor yapıcak ona göreee
Banami soyluyosunnnYarın arti çıkan 1 saat spor yapıcak ona göreee
Yırtamadin beyni olmadı yaniValla yagsizdi kuzum oyle su bogregi gibi vicik vicik yagli degildi kose ice kizarmisti yani yaniga benziydi nedense beni yanik yerlerini sevimmbi dilim ekmek yerine yedimdi yine yirtamadim galiba pufftt
Hee saa diyim sen kaçamak yapmiyon ama seni 66.9 görmek istiyim yarın aksami hafif atlatBanami soyluyosunnn
Bide diyet yapacagiz die ikişer ikiser haslayip yiyok yumurtadami hormonluymus yuhh bee ondan sonrada cocugumuz olmuyor :))Biz bi ara tavuk besliyoduk yumurta satiyoduk ama market yumurtalarindan o kadar farklı ki tadı rengi falan şimdi market yumurtalarindan hiç bişey anlamıyorum ben saman gibi geliyo tadi
Nidumm zeka.oyunu yapim dedimm onuda bozdunn :)))))))))
Tabi kuzu asıl yumurtada hormon var standart boyuta gelmeden almıyor toptancilar o yüzden hormon kullaniyo yumurtacilar normalde küçük oluyo yumurtalar ama marketlerdeilere bak kocaman kocaman. Ama yemsiz otla bocekle beslenen tavuklarin yumurtalarida büyük oluyo onlar en dogaliiBide diyet yapacagiz die ikişer ikiser haslayip yiyok yumurtadami hormonluymus yuhh bee ondan sonrada cocugumuz olmuyor :))
Cok zor yerledinn ahaa babam aldi bahce annem yiyecegimiz rkmekmi yoktu sehit sehir gezeydik haystin tadini cikaraydik diyor her zaman yaz geldim hasatlari çıkıyor bahcede calismsktan sürekli ot temizlrmekten kolayyy digilll yaaEmekli olunca köye yerlescem benhayalim sebze yetistirmeye bayılırım balkonda domates falan yetistiriyorum yazın sende yap bak kızın sever eminim sularsjniz berabr
Essah saba ymurta yerine surekli ne yenilcek ben hormon dan kacimm zannederken ice bulasmisimyaTabi kuzu asıl yumurtada hormon var standart boyuta gelmeden almıyor toptancilar o yüzden hormon kullaniyo yumurtacilar normalde küçük oluyo yumurtalar ama marketlerdeilere bak kocaman kocaman. Ama yemsiz otla bocekle beslenen tavuklarin yumurtalarida büyük oluyo onlar en dogalii
O kadar büyük değil kız evim olsun küçük bi bahcem olsun kendime yeticek kadarCok zor yerledinn ahaa babam aldi bahce annem yiyecegimiz rkmekmi yoktu sehit sehir gezeydik haystin tadini cikaraydik diyor her zaman yaz geldim hasatlari çıkıyor bahcede calismsktan sürekli ot temizlrmekten kolayyy digilll yaa
Bu zaman da hormonsuz besin bulmak zor ben annemlere o kadar dedim 2 taVUK alalım bakarız hergün 2 yumurta olur dedim yok dediEssah saba ymurta yerine surekli ne yenilcek ben hormon dan kacimm zannederken ice bulasmisimya(
Yapacam kiz bir bucuk haftadir spor yok ne güzel yürüyüş yspiydim oglan sunnet oldu benim regl dengem sasti yiterbe olacaksam olsam garii surekli agri bu ne ParteMoralll sen kac gun gecikyide regl oldundu..biden ben kac agri kesici ictimdi bitki caylar falan ictimdi ooooYarın arti çıkan 1 saat spor yapıcak ona göreee
Hele esim koyden yumurta getirdiydi kucuk kucuk gorseniz 20 tl idi bu ne boyle dedim bu bizim disimizin kovuguna yetmez dediydim dimekki yerli yumurtsymis haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?