Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizz sende vuuuy sende vuyy bana dun sebze çorbası yaptimdi uzerine yag yakilacakti firsat olmadiki yürüyüş ten geldim hemen eve giristim hamur yogur derken kofteyi hazirla derken hasim cikti sonrada misafir geldi onlarin yaninda cikaramadim corbayi falan yedigim lavaş bi dilim ekmek 20gr di benim lavas 30dr vardi oyle diyim..anam kofte acayip aciliydi bağımlılık yapiy allah var dun cok canim istemedi mecbur karin doysun die yedimki

Ben onu bilmim kizz yeeni yayim var ya 2008 sonrasi sogorta girisi olanlar 58 yasi beklii 7200 gun dolduriii ben onu dimm. Sizin ozelse onu bilmim. Benim bi 30 var valla
He evet 15 yıl doldurup sonra yaş beklicez pooff ben okadar bekleyemem cocuklarima kalsın öyle oluyosa

Kızlar güzel bi meyve tabağı yaptımm şimdi spor yapcam dışarısi soğuk çıkamıyorum maleseff

Menüm..
Sabah: iki yumurta, peynir, domates salatalik, çiğ fındık..
Akşam:iki tavuk but, çeyrek lavaş, ayran..
Otururken biraz da meyve yerim erken yedim yemeği acıkırım..

He evet 15 yıl doldurup sonra yaş beklicez pooff ben okadar bekleyemem cocuklarima kalsın öyle oluyosa
Oyle olcakk zatiii
Menüm..
Guzel cnm

Oyle olcakk zatiii
Menüm..
Guzel cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…