- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #184.461
Kizz sende vuuuy sende vuyy bana dun sebze çorbası yaptimdi uzerine yag yakilacakti firsat olmadiki yürüyüş ten geldim hemen eve giristim hamur yogur derken kofteyi hazirla derken hasim cikti sonrada misafir geldi onlarin yaninda cikaramadim corbayi falan yedigim lavaş bi dilim ekmek 20gr di benim lavas 30dr vardi oyle diyim..anam kofte acayip aciliydi bağımlılık yapiy allah var dun cok canim istemedi mecbur karin doysun die yedimkikiz ben onu duymadiydim. Iyi oldu ogrendigim ne yiycik ya pefff
Dost aci suler ben begenmedim menunu borek lavas cig kofte miktar az olsada hamur isli en cok ayrani begendim yime borek cig kofte ev yapimi olsada bi ara ver bakim gitsin o kilolar ahan tohatt vurcimmm(benim tuzum kuruya veripveristiriyyimm )
Yaşarsak eğer 15 yıl sonra falan kısmetbende orada gormustum balacagim cnm cok tesekkur ederim
Bendeemekliligi gorebilirsek tabi
Kizz sende vuuuy sende vuyy bana dun sebze çorbası yaptimdi uzerine yag yakilacakti firsat olmadiki yürüyüş ten geldim hemen eve giristim hamur yogur derken kofteyi hazirla derken hasim cikti sonrada misafir geldi onlarin yaninda cikaramadim corbayi falan yedigim lavaş bi dilim ekmek 20gr di benim lavas 30dr vardi oyle diyim..anam kofte acayip aciliydi bağımlılık yapiy allah var dun cok canim istemedi mecbur karin doysun die yedimki
Kiz ne 15 yiliYaşarsak eğer 15 yıl sonra falan kısmet
Çalışma şartı 15 yıl değil miydi ya çok var daha 23 üm beennKiz ne 15 yili58 e kac yil var senin 15 mi
Ben onu bilmim kizz yeeni yayim var ya 2008 sonrasi sogorta girisi olanlar 58 yasi beklii 7200 gun dolduriii ben onu dimm. Sizin ozelse onu bilmim. Benim bi 30 var vallaÇalışma şartı 15 yıl değil miydi ya çok var daha 23 üm beenn
Cuma 74 tüm yarin arti cıktım diyelim 1 saat spor cezam mı oluyorYarın arti çıkan 1 saat spor yapıcak ona göreee
He evet 15 yıl doldurup sonra yaş beklicez pooff ben okadar bekleyemem cocuklarima kalsın öyle oluyosaBen onu bilmim kizz yeeni yayim var ya 2008 sonrasi sogorta girisi olanlar 58 yasi beklii 7200 gun dolduriii ben onu dimm. Sizin ozelse onu bilmim. Benim bi 30 var valla
Aynen beybiCuma 74 tüm yarin arti cıktım diyelim 1 saat spor cezam mı oluyor
Tamamdır.. ben bugunden yapayım yarina 73.90 çıkayım: DAynen beybiistediginiz sporu yapabilirsiniz arti çıkan carsambaya kadar eksiye dönmek zorunda
Tamamdır.. ben bugunden yapayım yarina 73.90 çıkayım: D
Super bi duygu gercekten zayifladikca kendime olan guvenim daha da arttiSuper ya ... alacak tabe o kadar ozen gösterip zayifladin hakkin artik kuzum ..benim ceyizimden kalma kumaşlarım var bende onlari çikarcam ay cok heves ettim sen yazinca
Hep hep hepO 3 dilim ekmekle kuymak yedim hesapla
Yaptım kız valla nası oldu anlamadim
Bende yatcam kuzucukk yorulmusumm
Bu erkekler hep mi Maddi açıdan düşünür
İstedikleri gibi dusunsunler biz sonunda kendi istedigimizi yapiyoruz nasıl olsaHep hep hep
Oyle olcakk zatiiiHe evet 15 yıl doldurup sonra yaş beklicez pooff ben okadar bekleyemem cocuklarima kalsın öyle oluyosa
Guzel cnmMenüm..
Sabah: iki yumurta, peynir, domates salatalik, çiğ fındık..
Akşam:iki tavuk but, çeyrek lavaş, ayran..
Otururken biraz da meyve yerim erken yedim yemeği acıkırım..
Oyle olcakk zatiiiHe evet 15 yıl doldurup sonra yaş beklicez pooff ben okadar bekleyemem cocuklarima kalsın öyle oluyosa
Guzel cnmMenüm..
Sabah: iki yumurta, peynir, domates salatalik, çiğ fındık..
Akşam:iki tavuk but, çeyrek lavaş, ayran..
Otururken biraz da meyve yerim erken yedim yemeği acıkırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?