Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet kizlar cok siddetli agrim var regl oldum sonunda bir yila yakin sancim olmuyodu ve günum gecmiyodu uc gunde olsa bu belirsizlik beni yidiydi amann hayırlısı bu ..
Sen yine bi doktoruna anlatsan mi kuzum belki iyi bişeydir bu ben pek anlamamda
Akşam ne yemek yapsam evde sebzem de yok eksi çıkmam gerek en az 100 gr gitmiş olmalı
Bizim evde k.fasulye pilav olcak bende annemden çorba istedim çorba yogurtla gecircem
Bekle beni kaptinn bekle beni cuma bakalim odem olmusmu bende ayyyy uyyyy sacim vaggg puffff
Kız Kıyamam sana bırak cumayi git sıcak su torbasi falan koy karnina bişeyler yap

Kızlar Squat yaparken bekliyo musunuz siz oturur vaziyette.
Bnm izledigim videolarda beklemiyo yapanlarrr

Bende mercimek çorbası atayım dedim düdüklüye yanına ispanak yemeği yapacam o da corba olcak ama yarina kalsin

Evet kizlar cok siddetli agrim var regl oldum sonunda bir yila yakin sancim olmuyodu ve günum gecmiyodu uc gunde olsa bu belirsizlik beni yidiydi amann hayırlısı bu ..
aaa canimm hayirlisi ossun. Sen bu ay yoruldun misafirdi sunnetti stres olmussundur ondan gecikmistir.

Akşam ne yemek yapsam evde sebzem de yok eksi çıkmam gerek en az 100 gr gitmiş olmalı
Corba salata yogurt cnm en iyisi bunlar

Selam kizlar menum
Sabah
2 gunkurusu 1 sb ilik su

1 porsiyon menemen peynirli
1 dilim tb ekmegi
3 siyah zeytin
2 mini salatalik

Gun boyunca
1 elma
Yarim portakal
1 avuc kuruyemis
1 kase yayla corbasi
1 330 ml ayran
3 tane cubuk kraker

Aksam
1 kase yogurt
1 tabak doludolu pattisli taze fasulye yemegi

2 lt su yapmaya caliscam cok zorlaniyorum sporum yok.

kizlar midem cok kotu rahatsizim hic keyfim yok halim yok degisik ruh halim

Elma sakinleştirir kırmızı elman varsa onu tercih et kuzum.
Menu güzel ama suyu 2lt tamamla

Bizde cok yitoruz kizimla gunde 3 yumurta gidiyo zaten
Daha bugun 4cu gunum bi hafta olsun bakam olmasa salı günü test yaparim regl olmazsamm

Kaçamak yapmicam artık kimseye bişey diyemiyom sonra
Hahahaah bencede
Bende diyodum ki nası durdun evde
valla aynen yeni geldimm soguk olmasa girmezdim

Abuuuu bunu gormemistim hele suratim nii aciyy taamm giz yemicem senin hatrin icin..
Belki akillanirsin
Ne olacak boyle yaa bende bir tane buldum ov.. diye baslii guzel geldi 80 90 gunde yetisimiss ne kadar guvenilir bilmim ama digerlerinden iyidir herhalde
Arastir canimmm iyiyse al bence
Yaşarsak eğer 15 yıl sonra falan kısmet

hayrlisi cnmmmmmm

Sabah: kahvaltıyı 10.30 gibi yaptım
1 bol baharatlı omlet / 4 küp şeklinde kesilmiş kaşar / 2 ince dilim ekmek / 3 sürmelik sut kaymağı ve reçel
Ara öğün
1 soda ve yarım muz
Öğlen
Yemedim kahvaltı gec olunca
Ara öğün
Bitter çikolata 4 kucuk kare / regli olacam krizler geliyor
Akşam
Ispanak sapli çorba bakliyatli yarım tabak / yarim kase yoğurt

Birazdan bir elma yerim belki
Suyu2 lt ye tamamlayamadım

Valla supersin kizz nolcak bebisin büyüyor benim yengemde hamile bulantidsn hic bisey yiyrmiyor ustelik iki kg vermiş zati zayıfti gecen dr serum takmış zayif dustun diee..yine seninkine şükür yiyebiliyorsun bebisine iyi bak kuzuu..

Sabah
2 tane kaytaz boregi
Domates salatalik roka
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
Sekersiz cay
Kahvaltilik sos 1 yk
Ara sekersiz kahve
Ara yesilcay
Aksam
Yogurtlu kereviz
Sabahi telafi edeyim dedim
Su 2 oldu
Spor 2 saat disarda gezmece

Guzel canim ama ilk zamanlar bence recel kaymak vb kalorili seylerden uzak durki guzel kilolar verip motive olasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…