- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #184.481
Hayırlısı olsun canim umut bizim ekmeğimizEvet kizlar cok siddetli agrim var regl oldum sonunda bir yila yakin sancim olmuyodu ve günum gecmiyodu uc gunde olsa bu belirsizlik beni yidiydi amann hayırlısı bu ..
Sen yine bi doktoruna anlatsan mi kuzum belki iyi bişeydir bu ben pek anlamamdaEvet kizlar cok siddetli agrim var regl oldum sonunda bir yila yakin sancim olmuyodu ve günum gecmiyodu uc gunde olsa bu belirsizlik beni yidiydi amann hayırlısı bu ..
Bizim evde k.fasulye pilav olcak bende annemden çorba istedim çorba yogurtla gecircemAkşam ne yemek yapsam evde sebzem de yok eksi çıkmam gerek en az 100 gr gitmiş olmalı
Kız Kıyamam sana bırak cumayi git sıcak su torbasi falan koy karnina bişeyler yapBekle benikaptinn bekle beni cuma bakalim odem olmusmu bende ayyyy uyyyy sacim vaggg puffff
1 sn bekleyip beklememe arasi yapıyorum.. bekliceksende 5 sn bekle kalk sanırım 5 sn idiKızlar Squat yaparken bekliyo musunuz siz oturur vaziyette.
Bnm izledigim videolarda beklemiyo yapanlarrr
Sagol kuzum ben 10 sn bekliyodum önceden1 sn bekleyip beklememe arasi yapıyorum.. bekliceksende 5 sn bekle kalk sanırım 5 sn idi
Bende mercimek çorbası atayım dedim düdüklüye yanına ispanak yemeği yapacam o da corba olcak ama yarina kalsinSen yine bi doktoruna anlatsan mi kuzum belki iyi bişeydir bu ben pek anlamamda
Bizim evde k.fasulye pilav olcak bende annemden çorba istedim çorba yogurtla gecircem
Kız Kıyamam sana bırak cumayi git sıcak su torbasi falan koy karnina bişeyler yap
Hem çalışıp hem ev işi ne ZorrBende mercimek çorbası atayım dedim düdüklüye yanına ispanak yemeği yapacam o da corba olcak ama yarina kalsin
Saltanatligin tadini cikar evlenince the end olcakHem çalışıp hem ev işi ne Zorr
Anam var allah tan
Ay deme öyle yaa deme deme ben tembelimdirSaltanatligin tadini cikar evlenince the end olcak
aaa canimm hayirlisi ossun. Sen bu ay yoruldun misafirdi sunnetti stres olmussundur ondan gecikmistir.Evet kizlar cok siddetli agrim var regl oldum sonunda bir yila yakin sancim olmuyodu ve günum gecmiyodu uc gunde olsa bu belirsizlik beni yidiydi amann hayırlısı bu ..
Corba salata yogurt cnm en iyisi bunlarAkşam ne yemek yapsam evde sebzem de yok eksi çıkmam gerek en az 100 gr gitmiş olmalı
Cık beni geçemezsin tembellikteAy deme öyle yaa deme deme ben tembelimdir
Elma sakinleştirir kırmızı elman varsa onu tercih et kuzum.Selam kizlar menum
Sabah
2 gunkurusu 1 sb ilik su
1 porsiyon menemen peynirli
1 dilim tb ekmegi
3 siyah zeytin
2 mini salatalik
Gun boyunca
1 elma
Yarim portakal
1 avuc kuruyemis
1 kase yayla corbasi
1 330 ml ayran
3 tane cubuk kraker
Aksam
1 kase yogurt
1 tabak doludolu pattisli taze fasulye yemegi
2 lt su yapmaya caliscam cok zorlaniyorum sporum yok.
kizlar midem cok kotu rahatsizim hic keyfim yok halim yok degisik ruh halim
Bizde cok yitoruz kizimla gunde 3 yumurta gidiyo zatenKiz kayseride yasiyom buyuk şehir guzel.memleket su bedava burda vc de :))
Esim su fatura yazdigindan koylere gidiy ordan geçen senemi ne iki koli getirdiydi azima geldi biz alismisis buyuk buyuk almaya bidaha dikkat edim esimede soylumde getirsin kiz bi koli bi hafta da biter 4 veya bes alssm ayda 100 tl ediy abovv sindi ellam pahalanmistirda
Daha bugun 4cu gunum bi hafta olsun bakam olmasa salı günü test yaparim regl olmazsamm
Hahahaah bencedeKaçamak yapmicam artık kimseye bişey diyemiyom sonra
valla aynen yeni geldimm soguk olmasa girmezdimBende diyodum ki nası durdun evde
Belki akillanirsinAbuuuu bunu gormemistim hele suratim nii aciyy taamm giz yemicem senin hatrin icin..
Arastir canimmm iyiyse al benceNe olacak boyle yaa bende bir tane buldum ov.. diye baslii guzel geldi 80 90 gunde yetisimiss ne kadar guvenilir bilmim ama digerlerinden iyidir herhalde
Yaşarsak eğer 15 yıl sonra falan kısmet
hayrlisi cnmmmmmmEvet kizlar cok siddetli agrim var regl oldum sonunda bir yila yakin sancim olmuyodu ve günum gecmiyodu uc gunde olsa bu belirsizlik beni yidiydi amann hayırlısı bu ..
Valla supersin kizz nolcak bebisin büyüyor benim yengemde hamile bulantidsn hic bisey yiyrmiyor ustelik iki kg vermiş zati zayıfti gecen dr serum takmış zayif dustun diee..yine seninkine şükür yiyebiliyorsun bebisine iyi bak kuzuu..Selam kizlar menum
Sabah
2 gunkurusu 1 sb ilik su
1 porsiyon menemen peynirli
1 dilim tb ekmegi
3 siyah zeytin
2 mini salatalik
Gun boyunca
1 elma
Yarim portakal
1 avuc kuruyemis
1 kase yayla corbasi
1 330 ml ayran
3 tane cubuk kraker
Aksam
1 kase yogurt
1 tabak doludolu pattisli taze fasulye yemegi
2 lt su yapmaya caliscam cok zorlaniyorum sporum yok.
kizlar midem cok kotu rahatsizim hic keyfim yok halim yok degisik ruh halim
Guzel canim ama ilk zamanlar bence recel kaymak vb kalorili seylerden uzak durki guzel kilolar verip motive olasinSabah: kahvaltıyı 10.30 gibi yaptım
1 bol baharatlı omlet / 4 küp şeklinde kesilmiş kaşar / 2 ince dilim ekmek / 3 sürmelik sut kaymağı ve reçel
Ara öğün
1 soda ve yarım muz
Öğlen
Yemedim kahvaltı gec olunca
Ara öğün
Bitter çikolata 4 kucuk kare / regli olacam krizler geliyor
Akşam
Ispanak sapli çorba bakliyatli yarım tabak / yarim kase yoğurt
Birazdan bir elma yerim belki
Suyu2 lt ye tamamlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?