Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tmm canim dikkat ederim umudum yok ya bu bünye 12yildir beni hep kandirdi :))
Evet canim malzemeyi yoguruyin icee buz dolabinda normal yerinde 24 saat dinlendiriyon kiyma bulustugu baharatla icee pisiyy dinleniyy istege gore yiyecegin kadar porsiyon yapıp buzdolabi posete yatsilayip kucuk kitap seklinde koyuyorsun cok yer tutumuyor boyle olunca sonra afiyet olsun. .

Kizlar marketten aldiginiz organik tavuk markasi var mi ? Bildiginiz guvendiginiz
Valla hepsinin geniyle oynuyorlar mesala haslanmis tavugun suyuyla yrmek yapiydim şimdi o suyu artik dokecem butun horman o suya cikiyormus..ben sadece er diye baslayan marka alim dini kesim oluyormuş o yonden yoksa koy tavugu bulmakts zor guvenilir olcakk. .

Bebeğim çok duygulandirdin
Rabbim inşallah güzel bi bebekte nasip etsin böyle kimsesizlerin karşısına da hep sizin gibi iyi yürekli insanlar çıkarsın onlar o kadar şanslı ki anne babası siz oldugunuz icin

Dunku menumu yazim
Öğle 13:00 gibi yedim sabah canim hic bisey istemedi
Yulaf ezmeli omlet yaptim zeytin peynir bir dilim mayali hamurdan yapilmis patates borek ten yidim yagsi kitti bir tatli kasik pekmez sekersiz cay
Ara iki küçük elma
Aksamda misafir vardi 19:30 dami ne
Yarim lavas 30gr kadar vardi marulla cig kofte durdum yidim iki sb ayran ictim sonra iki 3kupa sekersiz cay ictim gec saate taze çekilmiş turk kahvesinde ictim cok az sekerli di
Su iki lt icmisimdir 2 saat de yürüyüş. .

Azar azar yemissin kuzum pek zarar etceni sanmammm

Günaydın kizlaarr
Yataktan çıkmak istemiyorum bugün pazaarr
Bendee yatmak istiyorum cocuklar uyandi gidimde bi tavada yumurtalı borek yapimm yesinler ben çok erkenden küçük yaptim yedim esimlen yagsiz onu yakarım bugunnn. Ama dikkat edicemm aksamada yine sebze çorbası yaptimdi uzerine tereyag yakilmasi gerekiy corba yagsiz oldugu icin gabak havuc patates samirsak karisimi bu corba bunu blenfirdan gecirin uzetine pulbiberli naneli az tereyağı yakiyon corbanin icine katiyion super bi çorba bu arada tarifte verdimm ))

Dun ve bugun az az derken goturuyosn afern sana

Gunaydin tatlim nassilsin
iyiyim bebim sennn

Tavuk instgramda biyeri takibe aldim alanlar vs yazmis bide video cekiyolar yumurtalari, civcivleri, tavugun halini vshersey orjnl koy urunu. Kizim icin yunurta siparisi dusunuyorm bende. Organik aliyoruz ama ne kadar. Biktim vallahi yogurt evde yapiyoruz. Meyve suyu icmesinler diye kompsto hosaf yapiyoruz. Ee tavuguda bizmi besleyelim yaa pfff

Valla güzel gibi geldi kuzum sen sabah börek mi yidin

Biz bi ara tavuk besliyoduk yumurta satiyoduk ama market yumurtalarindan o kadar farklı ki tadı rengi falan şimdi market yumurtalarindan hiç bişey anlamıyorum ben saman gibi geliyo tadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…