- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #184.801
Yetersiz gibi geldi sankimenümm
kahvaltı 12 de yaptım;
zeytin, peynir,
1 bardak yeşil çay
1 ince dilim hindi salam
bir iki çatal lor peynirli yumurta
3 çatal ton balığı
(ekmek yemedim hızlı kilo vermem lazım gına geldi can çekişir gibi gram gram kilo vermek istemiyorum.istediğim kiloya biran önce inmek sonrada kilomu korumak niyetindeyim canlar)
saat 16:00
1 yeşil elma
yarım avuç fıstık ve antep fıstığı
19:00
yeşil elma
su da 2 lt
yarım saat egzersiz
aslında yürüyüşte yapacaktım ama tüm gün hiç oturmadım zaten bitmiyo bu ev işleri
bugunki kadar hergun cok olmaz bugun biyle oldu :) kizimla malummmmOo yuruyus5en sevdigiimm bana sadece yürüyerek zayiflayabilirsin deseler keşke sabah akşam yürürmm
Geçen haftaki hırsım yok gibi insallah cumaya toplarlar 1 kilo veririmYarın toparlarsin kuzum carsambaya eksi çıkmış ol hadi kuzum göreyim seni
suyun çok ii canım, meyva biraz fazla geldi bana o kadar :)Hayirli aksamlar
Menumu yazim annemgile gidecem
Öğle; zeytin peynir bir bag tere,bi bag roka,yogurt 2-3yk.bi tatli k.has bal ve pekmez,skersiz cay
Ara arabasi corba
Iki saat sonra ara;1elma,2 mandalina,2saat sonra hurma
Aksam kabakli sebze corbasi ,4yk yogurt
Bugun aralar cok oldu bilimm regl oldugumdan bu kadar zabddettim.annemgilde corba icmem heral tokum simdilik..
2.5 lt su oldu..
palamuta bayılırım :)) protein ağırlıklı güzel bir gün olmuş bence :))iyi akşamlar kızlar
menüm
sabah
2 yumurta
kk peynir
1 dilim ekmek
parmak ucu kadar helva
ara
çeyrek ayva 1 mandalina
öğlen
2 kase tavuk çorba
ara
15 fındık
akşam
1 kase çorba 2.5 dilim palamut salata
su 1.5 2 olur
spor kızımı uyuyunca leslie yapmayı düşünüyorum
Sabah:1 yumurta 2 dilim ekmek
Ara:kahve
Öğle: yarım kase çorba 1 tavuk göğsü küçük bi kasenin yarısı patates salatası
Ara:kahve yeşil çay
AkŞam: yarim kase çorba yarım tabak k.fasulye minnak karniyarik
2 litre su olur
30dk yürüyüş 30 dk evde egzersiz
haley yememişsindir umarım canım, tarçın yoğurt ya da müsli yiyebilirsin , sporuna yazık etme.Bugünkü menüm;
Sabah: 2 yumurtadan omlet, biraz peynir
Öğlen: 1 kase mercimek çorbası, 1 güveç kabında sebzeli bi yemek
Spordan çıkınca bi yeşil elma yedim
Akşam yemeği yemedim yemeyi düşünmüyorum ama acıktım kızlar bugün aralardada bişey yemedim napsam ki ben
Kahvenin yanına bi halley yesem olur mu ki
şekersiz çay ve 1,5 litreden biraz fazla su sabahta aç karnına kayısı çayı iiçtim
suyuda 2'ye tamamlarım
bence güzel bir gün geçirmişsin, bu saatten sonra yemessen tamamdır:))Evet gelelim bugünkü yediklerime
Sabah
1 yumurta bol baharatlı yağda/ 1 portakal/ 1 elma
Ara öğün
Bos geçti
Öğlen
Çiğ köfte ve tombul ayran is cok yoğundu dışardan yemek zorundaydım bu daha masum geldi
Ara öğün
Mısır unundan yapılma birşey geldi bazlama tarzı çeyrek ondan yedim
Akşam
Bir tabak ıspanak bakliyatli/ yarım kase yoğurt
2 küçük kare bitter
yicek yerim yok ama inanılmaz derecede iştah var bugün nasil bitecek bilmiyorum dizimde var uyuyamam
50 dakika yürüyüş yaptım birazdan spor yapacam süresini bitince yazarım
2 lt suyum tamamlandı
az beslenmişsin ama kendini motive ettiysen bir sıkıntı yok :))menümm
kahvaltı 12 de yaptım;
zeytin, peynir,
1 bardak yeşil çay
1 ince dilim hindi salam
3 çatal ton balığı
(ekmek yemedim hızlı kilo vermem lazım gına geldi can çekişir gibi gram gram kilo vermek istemiyorum.istediğim kiloya biran önce inmek sonrada kilomu korumak niyetindeyim canlar)
1 yeşil elma
yeşil elma
su da 2 lt
yarım saat egzersiz
aslında yürüyüşte yapacaktım ama tüm gün hiç oturmadım zaten bitmiyo bu ev işleri
He bi diyet mi bu bende anlam veremediydim çünkü kavalti sağlam güzel olmuş ama gerisi yetersiz gibi geldiydineden canım gayet hafif isteelma diyeti gibi birsey uguluyorum gerci sabahlari iyice doycam sonucta ama bir iki hafta sadece sonrasinda normal beslenme sekline gecerim insallah
Kızının peşinde koştur sen o da bi sporbugunki kadar hergun cok olmaz bugun biyle oldu :) kizimla malummmm
Oda dogru vallaaa yoruluyormmmKızının peşinde koştur sen o da bi spor
Tabikide ekledik kaçar miSPOR LİSTESİ(27/06)
PEMBE TAKİM
()Hedef52:60
()ParteMoralll:100dk
(35)Senad:35
()selcanmehmetcan:
MOR TAKİM
(150)Poncikbirgelincik:100+50
Htc71:
Nuffiun:
(75) elaalemi: 75
PEMBE TAKİM:
MOR TAKIM:225
eklenmişim yeni gördüm
Aaa olur mu öyle hirsim yok falan aynı tempo devammGeçen haftaki hırsım yok gibi insallah cumaya toplarlar 1 kilo veririm
Sabah ki rus salatasinda koptm ben onu nası yedin yaçok garip bir geçirdim hemen yazayım neler yediğimi
kahvaltı
1 dilim ekmek, 3 kaşık rus salatası
ara
yeşil çay, 1 avuç elma kurusu
öğlen
1 muz, 1 bardak sütlü nescahve
ara
1 kutu diyet kola (sağlıksız normalde hiç tercih etmem niyeyse canım istedi
akşam cortladım (hepsi yemek kaşığı)
2 kaşık pazı yemeği, 3 kaşık patatesli mantar, 2 tavuk göğüs, yağsız salata
su
2 lt
işe yürüme 25dk, işten eve dönüş 25dk, akşam spor 25 dk
İyi geceler canımmm bende bu geceyi erken kapatiyorum yaticam :)dostlar sporumu yatıyorum ardından biraz okuma yapacağım. belki sütlü nescafe içerim, içersem yazarım :))
İyi geceler, sağlıklı yaşamlar :))
Hak veriyorumm çünkü bende yegenlerimde yoruluyorum bide senin bütün günOda dogru vallaaa yoruluyormmm
Aynen 2 kase yedim biri kesmedi bazen tek corba icince metebolizmam daha iyi calisiyo iyi oluyoSadece orba yerken biraz çok ye kuzum ben 2 kase yiyorum öyle olunca
Tesekkur ederim cnmBeğendim menüyü afiyet olsun
Kola nayn digerleri de idare eder canim bence bi silkelenmen lazimçok garip bir geçirdim hemen yazayım neler yediğimi
kahvaltı
1 dilim ekmek, 3 kaşık rus salatası
ara
yeşil çay, 1 avuç elma kurusu
öğlen
1 muz, 1 bardak sütlü nescahve
ara
1 kutu diyet kola (sağlıksız normalde hiç tercih etmem niyeyse canım istedi
akşam cortladım (hepsi yemek kaşığı)
2 kaşık pazı yemeği, 3 kaşık patatesli mantar, 2 tavuk göğüs, yağsız salata
su
2 lt
işe yürüme 25dk, işten eve dönüş 25dk, akşam spor 25 dk
Begenmedim canim uzgunummenümm
kahvaltı 12 de yaptım;
zeytin, peynir,
1 bardak yeşil çay
1 ince dilim hindi salam
3 çatal ton balığı
1 yeşil elma
yeşil elma
su da 2 lt
yarım saat egzersiz
Fena degil canim afiyet olsunEvet gelelim bugünkü yediklerime
Sabah
1 yumurta bol baharatlı yağda/ 1 portakal/ 1 elma
Ara öğün
Bos geçti
Öğlen
Çiğ köfte ve tombul ayran is cok yoğundu dışardan yemek zorundaydım bu daha masum geldi
Ara öğün
Mısır unundan yapılma birşey geldi bazlama tarzı çeyrek ondan yedim
Akşam
Bir tabak ıspanak bakliyatli/ yarım kase yoğurt
2 küçük kare bitter
yicek yerim yok ama inanılmaz derecede iştah var bugün nasil bitecek bilmiyorum dizimde var uyuyamam
50 dakika yürüyüş yaptım birazdan spor yapacam süresini bitince yazarım
2 lt suyum tamamlandı
Her zamanki gibi gizell bebissMenumu yaziyim smdiden unutmiyim aksam disarda olcam
Sabah
Iki haslanmis yumurta, fume, zeytin, peyniir, kasar cay
Ara suan iciyorum sutlu kahve
Aksam
Iki bucuk dilim antrkot, biraz salata, bir kase yogurt, ve yulafcijlarimi yerim
Aksamda sekersiz cay artk kuru kuru :)
sabah kahvaltim da peynir yok ondan mi acep az once 1 bardak da sut ictim 2 dilimde portakal yedimmm hossettim mi nee senin yazdigiji keptinZeytinide saymışgüzel kuzum normalde daha çeşitli oluyodu senin menulerin bugün bi az geldi gözüme
Oo ekmek sadece sabah yenmis menude pilav yokk gayet mikemmellll keptinn sporda guzelll sudaaaSabah:1 yumurta 2 dilim ekmek
Ara:kahve
Öğle: yarım kase çorba 1 tavuk göğsü küçük bi kasenin yarısı patates salatası
Ara:kahve yeşil çay
AkŞam: yarim kase çorba yarım tabak k.fasulye minnak karniyarik
2 litre su olur
30dk yürüyüş 30 dk evde egzersiz
ciziyi sorf midemi bastirsin diye yedim valla leblebi kabizlik yapiyorya cok yemek istwmiyorum korkuyorum zaten hamileyken kabizlik oluyormus o yuzden leblebiyi hep sayili yiyorum. Baska tuzlu saglikli ne olabilir aklima gelmiyoafiyet olsun hamisim güzel ama çizi hiç sağlıklı değil hemde boş kalori 400 kalori 1 paketona benzer leblebi de tutar severmisin bilmiyorum ama hem sağlıklı hem yarı kalori
Hicbisi yok dimiii kuzuAllah seniii koptumm gulmektenn dimi bende okudum okaaa sayfayi :))))
Pattisi baya yesiysimm kizzz gayet doygun kalktim masadan hatta az once 1 bardak sut ictimm 2 dilimde portakal yidim iyi yaptim demiiiiBegendim menunumunter seninki bana az geldi gerci @ParteMoralll daha iyi anlar hamissin ya
@htc71 senin menunde harika beybimm. . Sizler bana iyi orneksiniz de ben de zamanla kapacam biseyler yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?