- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #184.841
Teşekkür ederim tatlımKolay gelsin canıım cok yorma kendini yediklerinede dikkat et
günaydın ... bugün spor var mı ?Günaydın kızlar
günaydın ... bugün spor var mı ?listeye ün ne kadar spor yaptığımızı biz yazıyoruz değili ?
yürüyüş yapacam bügun evde titreşim kemeri kullanıyorum ondan önce yapabilirsem 20 dakika da karın egzersizleri yapacam sen aletle mi çalışıyorsun ..Bugün spor bana var evet
Sende yapabilirsen iyi olur canım . Evet en güncel listeye kendi sporunu ekleyip paylaşıyosun bi dk ben en güncel olanı atıyım sana
yürüyüş yapacam bügun evde titreşim kemeri kullanıyorum ondan önce yapabilirsem 20 dakika da karın egzersizleri yapacam sen aletle mi çalışıyorsun ..
ciddimisin ne güzel eğlenceli bir çalışma ortamın var sürekli gelen giden insanlarda var oh ne güzel ya ..Ben spor salonunda çalısıyorum
Dün işyerinden salona salondan da eve yürüdüm 50 dk yürüyüş
Sporda 2 saate yakın yaptım ama 100 dk yazdım haksızlık olmasın diye
Spor salonunda Allah ne verdiyse yapıyorum
ben spor yaparken su içiyorum yanımda iki tane 1 lt su şişesi koyuyordum çok güzel terliyordumKızlar yalnız ben salonda terleyemiyrum hiç ya neden acaba
Arkadaşım sırılsıklam oluyo terden bana niye bişey olmuyor işe yaramıyo gibi hissediyorum
Ama hep böyleydim ben bu benim 3. spor salonu üyeliğim hiçbirinde sırılsıklam terlediğimi bilmem sebebi ne ki
ciddimisin ne güzel eğlenceli bir çalışma ortamın var sürekli gelen giden insanlarda var oh ne güzel ya ..
ben spor yaparken su içiyorum yanımda iki tane 1 lt su şişesi koyuyordum çok güzel terliyordum
bünyeyle alakalıdır kuzum hem terlemen şart değil ki soncta kasların calışıyo mu çalışıyo boş oturmuyosun ki faydası vardır tabikideKızlar yalnız ben salonda terleyemiyrum hiç ya neden acaba
Arkadaşım sırılsıklam oluyo terden bana niye bişey olmuyor işe yaramıyo gibi hissediyorum
Ama hep böyleydim ben bu benim 3. spor salonu üyeliğim hiçbirinde sırılsıklam terlediğimi bilmem sebebi ne ki
bende muhasebeciyim :) bünyenle o zaman hedef in dediği gibi ... ben stnd görevlisi barlar oluyor ya ordan sorumlu birisi diye düşünmüştüm senikız yok muhasebeciyim ben salonda çalısmıyorum beni bu kiloyla salona alırlarmı allasen göbeğimi gören kaçar
Ya ben yarım litre falan iciyorum suyu ama yanımdaki arkadaşımda öyle o su gibi terliyo ben hiç
bünyeyle alakalıdır kuzum hem terlemen şart değil ki soncta kasların calışıyo mu çalışıyo boş oturmuyosun ki faydası vardır tabikide
bende muhasebeciyim :) bünyenle o zaman hedef in dediği gibi ... ben stnd görevlisi barlar oluyor ya ordan sorumlu birisi diye düşünmüştüm seni
bende muhasebeciyim
bu ara coookk yogun işlerim
ama gelmeyenlerin farkındayım yani
htc71 BitmeyenUmidim E elaalemi kızlar eskisi gibi ugramıyosunuz artık neden sarraf ın kv si rahatsızmış o yüzdn sanırım bi kaç gün pek ugrayamıcak @06Derya nın oülusu sünnet olcaktı o da onunla ilgileniyo.
ama bakıyorum takımda bi kaç kişi hariç hiç sohbet muhabbet yok menü yazan kaçıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?