Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sagol cnm simdilik iyi gibi cok sukur az bi mizmiz ama
hemen toparlar inşallah canım ya kiyamam ufacıka aciyorsa onuda diyemez benimki biyerini carptimi tutarak geliyi ouuu ouu diye diye opunce hiç bişey olmamış gibi devam ediyor
bana opturmeden bırakmıyor nereyi carptiysa

Menun guzel canim afiyet oslun

Afiyet olsun guzel menun htc71

Ben kullandim hepsinii meryem ana otu aksamdan islatip sabahnan ac karnina iciliydi.bide meyrem ana otu dogum yapacak kişi icerse dogumu kolaylasirmis.hayit otuda sabah aksam ictim bi tatli kasigi bir sb su kaynadiktan sonra hayiti koyuyon 30 saniye bi kaynat 10 -15dk dinlesin ilik vaziyette ic tadi cok acili oluy ama sifa icin ic ben ilidiginda sabahlari 1tk polen katip karistirdim ictimm onun allahin izniyle cok sifasini gordumm

Adet olunca yapayım hayıt otunu bende ... meryem ana yi icende var ustunde tasiyanda teşekkürler tatlım

Yorguluktan geberimmm menumu yazimm
11:00 ev yapimi sucuk iki dilim ekmek
Bir tatlı k has bal ve pekmez zeytin peynir yesillik sekersiz cay

16:30 hurma zemzem hurmalar küçük tu ve cok sekerli degildi

19:00 mecburdum bu saate arabasi çorbası bi kase , bi kase yogurda iki küçük elma dogradim ve tarcin doktum yedim cok fene tatli krizim geldi
Sekersi cay ictimm 2,5 lt su oldu heral
120dk yürüyüş yapildi hasatimm

Afiyet olsun menü güzel

Pazar günü erkek arkadaşımla tartışma yaşadık.. Ona bir laf demişim, lakin hatırlamıyorum. Bunu bana nasıl yakıştırdın falan dedi. Bunu hatırlayınca yaz dedi. Ben de ben öyle şeye gelemem bitiyorsa bitsin dedim. Çünkü 2.5 yıldır alttan alıyorum. Artık yorgunum. Çok üzgünüm.. Onu çok seviyorum. O da beni çok sevdiğini söyledi. Neden ergenler gibi telefonda ayrılıyoruz dedim. Yüz yüzeyken seni nasıl bırakacağımı düşünüyorsun dedi. Beni arama ben de seni aramayacağım dedi. Peki dedim. Ama dün sabah aradı görüşelim dedi. müsait değilim dedim. bu sabah yine aramış uyuyordum.uyanınca aradım. görüşelim diyecktim ama işim çıktı dedi.peki dedim. kızlar onu tanıyorum.sanki zoraki ayrılmak zorundaydı ve bu bahane gibi geliyor.beni bir şeyden koruyor gibi. çok üzgünüm. moral olarak bitiğim..

Geçmişinizi bilmiyirum neden zorunluluk olsun aile durumumu vardı

28 subat 2017 menum
Sabah
1 has. Yumurta
6 zeytin
1 kk peynir
1 dilim tb ekmegi
Ara yarim muz
Oglen
1.5 kase mercimek corbasi
Ara turk kahvesi
Aksam
Salata
Karnibahar 1 tbk
Bide sekersiz cay
Su 2 oldu
Spor butun gun sunnet kosturmacasi

28 subat 2017 menum
Sabah
1 has. Yumurta
6 zeytin
1 kk peynir
1 dilim tb ekmegi
Ara yarim muz
Oglen
1.5 kase mercimek corbasi
Ara turk kahvesi
Aksam
Salata
Karnibahar 1 tbk
Bide sekersiz cay
Su 2 oldu
Spor butun gun sunnet kosturmacasi
Afiyet olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…