- 25 Temmuz 2016
- 772
- 1.239
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #185.081
Yok ailesi falan çok sever beni. Ama onun bazı özel şeylerden dolayı bunu yaptıgını dusunuuyorum. cunku gıdemıyormuş gibi. üzgünüm hem de ççokkGeçmişinizi bilmiyirum neden zorunluluk olsun aile durumumu vardı
Oooo yuruyus super menu de fena degil cnm afiyet olsunYorguluktan geberimmm menumu yazimm
11:00 ev yapimi sucuk iki dilim ekmek
Bir tatlı k has bal ve pekmez zeytin peynir yesillik sekersiz cay
16:30 hurma zemzem hurmalar küçük tu ve cok sekerli degildi
19:00 mecburdum bu saate arabasi çorbası bi kase , bi kase yogurda iki küçük elma dogradim ve tarcin doktum yedim cok fene tatli krizim geldi
Sekersi cay ictimm 2,5 lt su oldu heral
120dk yürüyüş yapildi hasatimm
Cok guzel menu afiyet olsunmenüm
sabah
1 haslanmis tüm yumurta 1 de beyazı
4 5 zeytin
kk peynir
1 dilim ekmek
ara
1 portakal çeyrek muz
öğlen
2 kase çorba
bi parça haşlanmış tavuk
salata
akşam
6 7 yemek kasigi patatesli et sote
1 yk bulgur
3 lokma ekmek
su 2 litre
spor 45 dakika
Offf offYorguluktan geberimmm menumu yazimm
19:00 mecburdum bu saate arabasi çorbası bi kase , bi kase yogurda iki küçük elma dogradim ve tarcin doktum yedim cok fene tatli krizim geldi
hep ayni heeeeeep heeeeeeeeeeeeeo yaz geliyooo sen devaaam et devaaam@ParteMoralll valla menunu begendim ve bana cok güzel ornek ins tam anlamiyla diyeti saglikli beslenmeyi uygularim vucuduma ancak kabullendiriyom surekli.mucadale icindeyimm..
Bu kistede benim disimda hedefi tutturan varmi arkadaslar merak ettim simdi herkesin kilosunu hatirlayamadim daŞubat Sonu Hedefleri
( mart ayina buyuk degisim ile girmek isteyenlerrrr)
@ParteMoralll 67.9=>63
@hedef52 57.2=>53=>55.8
@poncikbirgelincik60.9=> 58
@selcanmehmetcan75.5=> 69
@06Derya 82.3=>75
@htc7166.5=> 62.5
@edan1862.5=>60
@munter73.4=> 67.5
Canım bugün çok yoğun çalıştım gözlerim bilgisayara bakmaktan çok yoruldu. eve gelir gelmez yemek yedikten sonra uyumuşum, hala kendime gelemedim
Canim galiba yer elmasindan bahsediyo ben de kerevize falan yer elmasi koyarim ama diger elmeyi bilmem yesil eksi elmayi salataya rendeliyorum.bazen guzel oluyokerevizde elmagerci portakal oluyo elma niye olmasın dimi
Gayet güzel canım afiyet olsun:))menüm
sabah
1 haslanmis tüm yumurta 1 de beyazı
4 5 zeytin
kk peynir
1 dilim ekmek
ara
1 portakal çeyrek muz
öğlen
2 kase çorba
bi parça haşlanmış tavuk
salata
akşam
6 7 yemek kasigi patatesli et sote
1 yk bulgur
3 lokma ekmek
su 2 litre
spor 45 dakika
Bence saattede çok sıkıntı yok, afiyet olsun canım:)Yorguluktan geberimmm menumu yazimm
Sünnet sizinse hayırlı uğurlu olsun:) bir tanıdığınsa ona hayırlı uğurlu olsun:))28 subat 2017 menum
Sabah
1 has. Yumurta
6 zeytin
1 kk peynir
1 dilim tb ekmegi
Ara yarim muz
Oglen
1.5 kase mercimek corbasi
Ara turk kahvesi
Aksam
Salata
Karnibahar 1 tbk
Bide sekersiz cay
Su 2 oldu
Spor butun gun sunnet kosturmacasi
Su 3 gun bi gecseydi iyi olurduda bakalim kolay gecer inshemen toparlar inşallahcanım ya kiyamam ufacıka aciyorsa onuda diyemez benimki biyerini carptimi tutarak geliyi ouuu ouu diye diye opunce hiç bişey olmamış gibi devam ediyor
bana opturmeden bırakmıyor nereyi carptiysa
Oglum sunnet oldu cnm sagolasinGayet güzel canım afiyet olsun:))
Bence saattede çok sıkıntı yok, afiyet olsun canım:)
Sünnet sizinse hayırlı uğurlu olsun:) bir tanıdığınsa ona hayırlı uğurlu olsun:))
Hayet güzel afiyet olsun:))
Menun harika bayildim efferinn bebeğin kac yasinda emziriyonmuydun iki cocugunnu bi cocuk mu ay cok sordum28 subat 2017 menum
Sabah
1 has. Yumurta
6 zeytin
1 kk peynir
1 dilim tb ekmegi
Ara yarim muz
Oglen
1.5 kase mercimek corbasi
Ara turk kahvesi
Aksam
Salata
Karnibahar 1 tbk
Bide sekersiz cay
Su 2 oldu
Spor butun gun sunnet kosturmacasi
Yokk galiba :))))Bu kistede benim disimda hedefi tutturan varmi arkadaslar merak ettim simdi herkesin kilosunu hatirlayamadim da
Kolay gelsinn senn ne kaa calisiyorsun bacim senin iş ne merak ettim ozel olmazzsa soylermisinnCanım bugün çok yoğun çalıştım gözlerim bilgisayara bakmaktan çok yoruldu. eve gelir gelmez yemek yedikten sonra uyumuşum, hala kendime gelemedimnormalde akşam bakınıyordum ancak şimdi bakabiliyorum.
bugunluk boyle olsun cnmmCanım bugün çok yoğun çalıştım gözlerim bilgisayara bakmaktan çok yoruldu. eve gelir gelmez yemek yedikten sonra uyumuşum, hala kendime gelemedimnormalde akşam bakınıyordum ancak şimdi bakabiliyorum.
Yap gadasinaldimmmmm puff bu ne bee eller zayifladi ben hala siskoyummm..Offf off
hep ayni heeeeeep heeeeeeeeeeeeeo yaz geliyooo sen devaaam et devaaamsana yorum yapmicaaam goruceksin ozamannnnnnn yetttinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?