Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Geçmişinizi bilmiyirum neden zorunluluk olsun aile durumumu vardı
Yok ailesi falan çok sever beni. Ama onun bazı özel şeylerden dolayı bunu yaptıgını dusunuuyorum. cunku gıdemıyormuş gibi. üzgünüm hem de ççokk

Oooo yuruyus super menu de fena degil cnm afiyet olsun

Cok guzel menu afiyet olsun

Offf off
@ParteMoralll valla menunu begendim ve bana cok güzel ornek ins tam anlamiyla diyeti saglikli beslenmeyi uygularim vucuduma ancak kabullendiriyom surekli.mucadale icindeyimm..
hep ayni heeeeeep heeeeeeeeeeeeeo yaz geliyooo sen devaaam et devaaam sana yorum yapmicaaam goruceksin ozamannnnnnn yetttinnnnn

Gayet güzel canım afiyet olsun:))

Bence saattede çok sıkıntı yok, afiyet olsun canım:)

28 subat 2017 menum
Sabah
1 has. Yumurta
6 zeytin
1 kk peynir
1 dilim tb ekmegi
Ara yarim muz
Oglen
1.5 kase mercimek corbasi
Ara turk kahvesi
Aksam
Salata
Karnibahar 1 tbk
Bide sekersiz cay
Su 2 oldu
Spor butun gun sunnet kosturmacasi
Sünnet sizinse hayırlı uğurlu olsun:) bir tanıdığınsa ona hayırlı uğurlu olsun:))
Hayet güzel afiyet olsun:))

hemen toparlar inşallah canım ya kiyamam ufacıka aciyorsa onuda diyemez benimki biyerini carptimi tutarak geliyi ouuu ouu diye diye opunce hiç bişey olmamış gibi devam ediyor
bana opturmeden bırakmıyor nereyi carptiysa
Su 3 gun bi gecseydi iyi olurduda bakalim kolay gecer ins

Kahvaltı
1 dilim ekmek
Yarım kaşık ev yapımı kahvaltılık sos
1 çay kaşığı tahin
1 kk tulum
5 az tuzlu zeytin
Nane
Ara
25 kuruşluk bitter çikolata
Öğlen
Yarım lavaş
Salata
80 gr ton balığı
Ara
Kbar
Akşam
Yarım lavaş
3 biraz büyük tavuk göğsü
Pancar çorbası
Salata
1.5 lt su
50 dk spor
Fazladan sporlarımı yorgunluktan yapamadım. Bugün bilgisayar başında çok çalıştım gözlerim çok fena hala kendime gelemedim(

28 subat 2017 menum
Sabah
1 has. Yumurta
6 zeytin
1 kk peynir
1 dilim tb ekmegi
Ara yarim muz
Oglen
1.5 kase mercimek corbasi
Ara turk kahvesi
Aksam
Salata
Karnibahar 1 tbk
Bide sekersiz cay
Su 2 oldu
Spor butun gun sunnet kosturmacasi
Menun harika bayildim efferinn bebeğin kac yasinda emziriyonmuydun iki cocugunnu bi cocuk mu ay cok sordum

Canım bugün çok yoğun çalıştım gözlerim bilgisayara bakmaktan çok yoruldu. eve gelir gelmez yemek yedikten sonra uyumuşum, hala kendime gelemedim normalde akşam bakınıyordum ancak şimdi bakabiliyorum.
Kolay gelsinn senn ne kaa calisiyorsun bacim senin iş ne merak ettim ozel olmazzsa soylermisinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…