- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #185.101
Yaptim cnmmm nefis olduuu valla cok sag olloo yaptinmi yarinaaa bezelyeee patates yaptnmi icine
guzel cnm begendm ya :) ama degisikler sart
Gayet guzell cnm aksama yogurt ekleyebilirdin aslinda doydunmu az geldi banamenüm
sabah
1 haslanmis tüm yumurta 1 de beyazı
4 5 zeytin
kk peynir
1 dilim ekmek
ara
1 portakal çeyrek muz
öğlen
2 kase çorba
bi parça haşlanmış tavuk
salata
akşam
6 7 yemek kasigi patatesli et sote
1 yk bulgur
3 lokma ekmek
su 2 litre
spor 45 dakika
Evet oradaki tarofleri cok begeniyorum bende yapiyorum videolu iyi oluyorHim sana degisik yemek bulursam tarif atayım yem2k bulamıyorsun sanırım yapacak hattta nefis yemek tarifleri var videolu anlatımı var ordan al tarif ben cok öğrendim ordan
bi degisik olmus menu cnm sanki az yetersiz begenmedimm benYorguluktan geberimmm menumu yazimm
11:00 ev yapimi sucuk iki dilim ekmek
Bir tatlı k has bal ve pekmez zeytin peynir yesillik sekersiz cay
16:30 hurma zemzem hurmalar küçük tu ve cok sekerli degildi
19:00 mecburdum bu saate arabasi çorbası bi kase , bi kase yogurda iki küçük elma dogradim ve tarcin doktum yedim cok fene tatli krizim geldi
Sekersi cay ictimm 2,5 lt su oldu heral
120dk yürüyüş yapildi hasatimm
kuzum ne olduuuKızlar... Çok kötü şeyler oldu..
Seni koruyabilecehi ne olabilirki su sonav ustu yapilacak seymiydi buu ins duzelirsinizPazar günü erkek arkadaşımla tartışma yaşadık.. Ona bir laf demişim, lakin hatırlamıyorum. Bunu bana nasıl yakıştırdın falan dedi. Bunu hatırlayınca yaz dedi. Ben de ben öyle şeye gelemem bitiyorsa bitsin dedim. Çünkü 2.5 yıldır alttan alıyorum. Artık yorgunum. Çok üzgünüm.. Onu çok seviyorum. O da beni çok sevdiğini söyledi. Neden ergenler gibi telefonda ayrılıyoruz dedim. Yüz yüzeyken seni nasıl bırakacağımı düşünüyorsun dedi. Beni arama ben de seni aramayacağım dedi. Peki dedim. Ama dün sabah aradı görüşelim dedi. müsait değilim dedim. bu sabah yine aramış uyuyordum.uyanınca aradım. görüşelim diyecktim ama işim çıktı dedi.peki dedim. kızlar onu tanıyorum.sanki zoraki ayrılmak zorundaydı ve bu bahane gibi geliyor.beni bir şeyden koruyor gibi. çok üzgünüm. moral olarak bitiğim..
Cok az olmus aksam begenmedim. Corba sulu yemek yokmuydu digerleri guzel keptinnnndünkü menümü yazayım hemen
sabah: haslama yumurta 1 dilim ekmek kk peynir
ara
öğle:corba tavk yemeği patatesleri yemedim
ara:kahve
akşam:salata skersiz 3 bardak cay
su 1.5 litre 30dk spor
bugün kayısı suyu içtim 1 elma yicem kahvaltım böyle olcak bu 2 günü cok hafif atlatmam lazım sabah tarıldım kilomda artış yoktu
yok canım bildiğin yeşil elma pırasayada koyarım güzel oluyorCanim galiba yer elmasindan bahsediyo ben de kerevize falan yer elmasi koyarim ama diger elmeyi bilmem yesil eksi elmayi salataya rendeliyorum.bazen guzel oluyo
pogaca kek fırında makarna vardıbi degisik olmus menu cnm sanki az yetersiz begenmedimm ben
kuzum ne olduuu
Seni koruyabilecehi ne olabilirki su sonav ustu yapilacak seymiydi buu ins duzelirsiniz
Cok az olmus aksam begenmedim. Corba sulu yemek yokmuydu digerleri guzel keptinnnn
bulunca bana da yaz ... dün annem de hep aynı yemeklermi yersiniz değişik şeyler yapsana diyor azar büyük yerden yeni birşey yapmak lazımEvet oradaki tarofleri cok begeniyorum bende yapiyorum videolu iyi oluyorBenim problemim ne yemegi pisirecegimi bulmak bulunca hep netten bakiyorum zaten
doydum canım pek yemek istemedim regl oldum baş ağrım falan vardı yettiGayet guzell cnm aksama yogurt ekleyebilirdin aslinda doydunmu az geldi bana
Yookk sen git arabasi ye, lahmacun yeeYap gadasinaldimmmmm puff bu ne bee eller zayifladi ben hala siskoyummm..
Kiz ParteMoralll busefer hissediyorum bişey ler olucak olmak zorunda nerdesinn yaa askitomm
Herhalde kivranmadan bu isler olmuyoooo cinimmmmmm@ParteMoralll nerdesinnn huuu niee sinurledinn baa bebigumm kiz bugun anamgilde davet vardi nasil mucadele ettim gorse cok kivrandim dimekki aci ceke ceke diyet yapmiymisim ben bunu anladim ins devam edicem canim kizz bilimm baa inanmiyin üç kagitciya dondumm :)) ama seni inandiracamm
ohhhhh yarasinnnnnnYaptim cnmmm nefis olduuu valla cok sag oll
Pattissiz yaptim oglen pattisli borekle yiyecemmm ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?