Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hmm anladim cnm insallah cabucak halledersiniz 2.5 yil sonucta sen kendini sinava odakla takma kafana uzulme sakin gelecegin icin derslere daha cok saril.
Bende iyi ne olsun susami buyutuyos appasiii :)uykulu kusmuklu sisli gidiyooo
Yemene dikkat et kendini yemeye verme sakin

yemek cezası ver sporu arttırma bence ben bugün ekmek yemicem dün 1 lokmada olsa yediğim için dünü saymıyorum birde kalori saymayı dene
Bencede kızlar kalori sayın bende ilk basta dedim onlami uğraşcam üşendim yani. ama simdi defterime ne ne kadar kaç kalori yazdim ona gore hesaplamaya basladim ,bence cok da zevkli ve bilinçlenmiş oluyoruz.my fitnesspal diye bir uygulama var onu indirin isterseniz oraya ekliyorum kalori miktarlarimi.

kuzum kahvaltın az dedin bugün 2 yumurta yedim bu saat oldu halen tokum : D

yalan söylicek halim yok ya kuzum :) munter seni sordu arkasından baktım profiline perşembe giriş yapmışsın gözüküyodu
özür dilencek bişey yok ..

tight mastır mi canım ona benzettim anlattığından
Ewtttttttttt o simdi baktim :)
Hahahahahaha cok inxeydi yaa smdi aldigim kalin mesela kiz guldurdun beni hahahahaha
evet sozsuzluk işaretine benzeyen bir şey var onu diyon sanırım ... şimdi derslere başlaıyorum bugün arya spor eklemem gerekli çünkü çalışırken boğazım açılıyor azıcıkta olsa
bende yurudum brazda bacak kol gobek calisirim yiterr

nası kopardın kız onu sağlam duruyolar karşısdan
Şükür daha iyi canım sağol tansiyon düşmeye başladı..
iyi bari iyileşsin de yazık üzülüyorum ben hasta insanlara

ben 2 haftadır kullanıyorum program bende iyi oluyor ne kadar yiceğimi belirleyebiliriyorum

Binnur08 bende şimdi indiriyorum o progrmı canım bende sizin gibi kalori saymaya baslıyayım bakalım nası olcak
Kesinlikle indir canım.bu sabah mesela kalori miktarlarini dusunerek kahvalti yaptim 119 kaloride kaldim aksam da bu sekilde yapcam boylelikle rahatlikla kilo verebilecez insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…