- 1 Mart 2017
- 40
- 56
- 3
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #185.261
Daha hafif beslen ozaman bak bakalim degisiklik yarat
evet dogruu ama basen ve ic bacak icin bazi hareketler var onlari kaydedip yapmak lazim. Her bolge icin var aslinda
olabilir :) ama mesela popo dik olmasi icin kopek hareketi de var illa squat sart deglbenm suan baya dik ama skilassin diye yapabilirim tabisi :d
Hahaha evt ya bende dusunuyorum olabilir biyere bakarak yapmakndaha iyinişanlıma bana bisiklet alsana dedim çık dogru düzgün yürüyüşünü yap dedi
platese mi başlasam
88kende oyleydim genisiyodum sadece hhahaahbn zayıfladıkca popm küçüldühiç sevmedim bu halini önceden kotun altında bi şekli falan vardı en azından bn burdayım diyodu senin her yerin sıkı zati hiç öle bıngıl bıngıl değilsin ki
efferinnnnn. Bende mantarli sote yapcm bugun canm cektiiiibu akşam sadece pırasa yiyorummm
günaydın canııımmGunaydın kızlar..kahvaltımı yaptım şimdi işler beni bekler..
Hahaha evt ya bende dusunuyorum olabilir biyere bakarak yapmakndaha iyi
88kende oyleydim genisiyodum sadece hhahaahah su bacaklarda incelee. Bingil binfil deglm ama suan ic bacagmn skilasmasi lazm kollarim az yumusadi onun icinde kol caliscam
efferinnnnn. Bende mantarli sote yapcm bugun canm cektiiii
Ben de 59da takıldım, gerçi bir iki aydır biraz boşladım, ondan hızlı veremiyorumIyiyim cnmmm simdilik guzel gidiyoooooooo bu hafta 67den siyrilirsam cok mutlu olucam
Hahahah vallahi tanidim gelincik kafasindan
TUHAF KONULAR İLGİMİ ÇEKER ARADA AT BAKAYIM BEĞENİR GEÇERİMistersen sanada atıyım sende banlan
TUHAF KONULAR İLGİMİ ÇEKER ARADA AT BAKAYIM BEĞENİR GEÇERİMBÖĞĞ YAPMAM
ben arada bakıyorum sana tatlım dün baktım perşembe günü siteye girmişsin
Squatlar popoyu şekle sokuyor canım :) zayıflasan bile taş gibi oluyor:))bn zayıfladıkca popm küçüldühiç sevmedim bu halini önceden kotun altında bi şekli falan vardı en azından bn burdayım diyodu senin her yerin sıkı zati hiç öle bıngıl bıngıl değilsin ki
yapsam mı yapmasam mı karar veremedim bi türlüSquatlar popoyu şekle sokuyor canım :) zayıflasan bile taş gibi oluyor:))
Perş günü siteye girmişimben arada bakıyorum sana tatlım dün baktım perşembe günü siteye girmişsin
bende pltes topu lastiği titreşim kemeri var öyle duruyor arada kemeri kullanmaya başladım o kadar alsm da kenarda duruyor .. sen ne aldınbende istemiyorm ama sadece ince kolda azicik kas olabilir ski. Ben kurularida pek begenmiyorumhaahah :d
Ben kucuk bi alet aldim onunla yapmaya basladim
Aynennnn oyle.
yuruyus, plates ,leslie fln olabilir bence.
Bisiklet bile 15 20dk dan sonra basen yapiyomus. Iyi arastrmak lazm
Beende lastigi koparmistm yenisini aldm kalin en gereklisi ogünaydın canııımmnasıl oldu kv en
sen sanslısın işte bnm etim yumusakk
plates yapak plates seti mi almam gerkeiyo onun için annem beni öldürcek evde yer kalmadı
Tam yapamiyosun ya bu ara ondandir cnm asil biraz gider merk etmeeeee.Ben de 59da takıldım, gerçi bir iki aydır biraz boşladım, ondan hızlı veremiyorum
ya plates cemberi degilde onun islemi gibi benimki carpraz adini bulamadim ama videolari bulmstm. Anlamissindir hangisini dedigimibende pltes topu lastiği titreşim kemeri var öyle duruyor arada kemeri kullanmaya başladım o kadar alsm da kenarda duruyor .. sen ne aldın
Şükür daha iyi canım sağol tansiyon düşmeye başladı..günaydın canııımmnasıl oldu kv en
sen sanslısın işte bnm etim yumusakk
plates yapak plates seti mi almam gerkeiyo onun için annem beni öldürcek evde yer kalmadı
tight mastır mi canım ona benzettim anlattığındanBeende lastigi koparmistm yenisini aldm kalin en gereklisi otop yok alamam yer kapliyo.aman
Tam yapamiyosun ya bu ara ondandir cnm asil biraz gider merk etmeeeee.
ya plates cemberi degilde onun islemi gibi benimki carpraz adini bulamadim ama videolari bulmstm. Anlamissindir hangisini dedigimi
Daha iyi dune gore saggolasindünkü menümü yazayım hemen
sabah: haslama yumurta 1 dilim ekmek kk peynir
ara
öğle:corba tavk yemeği patatesleri yemedim
ara:kahve
akşam:salata skersiz 3 bardak cay
su 1.5 litre 30dk spor
bugün kayısı suyu içtim 1 elma yicem kahvaltım böyle olcak bu 2 günü cok hafif atlatmam lazım sabah tarıldım kilomda artış yoktu
Lastik koptu muBeende lastigi koparmistm yenisini aldm kalin en gereklisi otop yok alamam yer kapliyo.aman
ya plates cemberi degilde onun islemi gibi benimki carpraz adini bulamadim ama videolari bulmstm. Anlamissindir hangisini dedigimi
evet sozsuzluk işaretine benzeyen bir şey var onu diyon sanırım ... şimdi derslere başlaıyorum bugün arya spor eklemem gerekli çünkü çalışırken boğazım açılıyor azıcıkta olsaBeende lastigi koparmistm yenisini aldm kalin en gereklisi otop yok alamam yer kapliyo.aman
trend konu ne kuzum bulamadım ki bentrend konulara bak ikinci kişi konusu benım ban sebebi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?