Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu akşam sadece pırasa yiyorummm

nişanlıma bana bisiklet alsana dedim çık dogru düzgün yürüyüşünü yap dedi
platese mi başlasam
Hahaha evt ya bende dusunuyorum olabilir biyere bakarak yapmakndaha iyi
88kende oyleydim genisiyodum sadece hhahaah ah su bacaklarda incelee. Bingil binfil deglm ama suan ic bacagmn skilasmasi lazm kollarim az yumusadi onun icinde kol caliscam

bu akşam sadece pırasa yiyorummm
efferinnnnn. Bende mantarli sote yapcm bugun canm cektiiii

Gunaydın kızlar..kahvaltımı yaptım şimdi işler beni bekler..
günaydın canııımm nasıl oldu kv en

sen sanslısın işte bnm etim yumusakk
plates yapak plates seti mi almam gerkeiyo onun için annem beni öldürcek evde yer kalmadı

Canm bazı şeyler var özel. Onlardan ötürü olabilir. Çok kötüyüm ders falan zor çalışıyorum. Neyse sen nasılsın canım benim? munter
kaptinn canm bu arada şimdi gördüm girip yazmıyor demişsin ama izne ayrıldıgımdan beri ilk defa dün girdim

ben arada bakıyorum sana tatlım dün baktım perşembe günü siteye girmişsin

Squatlar popoyu şekle sokuyor canım :) zayıflasan bile taş gibi oluyor:))

ben arada bakıyorum sana tatlım dün baktım perşembe günü siteye girmişsin
Perş günü siteye girmişim ben siteye zaten bilgisayardan giriyorum.bilgisayarı da ne zamandır açmıyorum adam akıllı. site Chrome da kayıtlı. eğer açtıysam belki otomatik girmiştir hiç hatırlamıyorum inan. yine de özür dilerim

bende pltes topu lastiği titreşim kemeri var öyle duruyor arada kemeri kullanmaya başladım o kadar alsm da kenarda duruyor .. sen ne aldın

günaydın canııımm nasıl oldu kv en

sen sanslısın işte bnm etim yumusakk
plates yapak plates seti mi almam gerkeiyo onun için annem beni öldürcek evde yer kalmadı
Beende lastigi koparmistm yenisini aldm kalin en gereklisi o top yok alamam yer kapliyo.aman
Ben de 59da takıldım, gerçi bir iki aydır biraz boşladım, ondan hızlı veremiyorum
Tam yapamiyosun ya bu ara ondandir cnm asil biraz gider merk etmeeeee.
bende pltes topu lastiği titreşim kemeri var öyle duruyor arada kemeri kullanmaya başladım o kadar alsm da kenarda duruyor .. sen ne aldın
ya plates cemberi degilde onun islemi gibi benimki carpraz adini bulamadim ama videolari bulmstm. Anlamissindir hangisini dedigimi

tight mastır mi canım ona benzettim anlattığından

Daha iyi dune gore saggolasin

Lastik koptu mu

evet sozsuzluk işaretine benzeyen bir şey var onu diyon sanırım ... şimdi derslere başlaıyorum bugün arya spor eklemem gerekli çünkü çalışırken boğazım açılıyor azıcıkta olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…