- 6 Şubat 2017
- 343
- 372
- 18
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #185.301
Benim kullandigim da, my fitness palKalori programin adi ne gizlaa
günlük kaç kalori tüketioyrsun birde adım sayar programın var mı kullandığın ben memnun kalmadım daBenim kullandigim da, my fitness pal
yakmam gerekn 1200hadi bekliyorum bende yazmamıştım yazayım bakalım
akşam ekmek yemiyorsun değil mi ?yakmam gerekn 1200
sabah+öğle:645 kalori
ben 1000 kaloriye düşüreyim hedefi en iyisi
yemeğe bağlı kuzum bazı yemekleri ekmeksiz yiyemiyorum benakşam ekmek yemiyorsun değil mi ?
ahh cok eglenceliiii bilsennnnay ben ip atlamaya mı başlasam daha mı eğlenceli
hemen indirip ekliyeyim yediklerimi söylicem sana du
Niyee senin ne ozelligin var yemiceksin olucak biticekyemeğe bağlı kuzum bazı yemekleri ekmeksiz yiyemiyorum ben
ben de 379 kalori öğlen yemiş olmak için bir muz yedim sadeceyakmam gerekn 1200
sabah+öğle:645 kalori
ben 1000 kaloriye düşüreyim hedefi en iyisi
ben yumurtayı sevmeyen 3 gündür ekmeksiz yiyorum sende yiyebilirsin kodlama yapmışsın sadece şunu ekmeksiz yiyenmem diyeyemeğe bağlı kuzum bazı yemekleri ekmeksiz yiyemiyorum ben
Daha yeni basladim sayilir ama 2.000 kcal.yapmamaya calisyorum. Gerci spor falan yapinca degisiyo miktarı.bu aksam net bir sekilde paylasirim.Hayir adim sayar kullanmadimgünlük kaç kalori tüketioyrsun birde adım sayar programın var mı kullandığın ben memnun kalmadım da
2000 çok değil mi ? kilo nasıldı ? ben 1000 in altında kalmaya çalışıyorumDaha yeni basladim sayilir ama 2.000 kcal.yapmamaya calisyorum. Gerci spor falan yapinca degisiyo miktarı.bu aksam net bir sekilde paylasirim.Hayir adim sayar kullanmadim
Yok dedim ya 2.000 yapmamaya calisyorum yani spora gore degisiyo . Daha yeni basladim hesaplamaya bugun bende 1000 i gecmem heralde.hafta da iki kilo vermek niyetim günde kac kalori almam gerekiyosa o miktara kadar düsurcem kalorimi canim2000 çok değil mi ? kilo nasıldı ? ben 1000 in altında kalmaya çalışıyorum
zaten uzun süredir yemiyorum ne baarıyonNiyee senin ne ozelligin var yemiceksin olucak biticek
yk ben şunu anlamaya çalıştım program sana 2000 mı dedi çok geldi de gerçi bana 1800 dedi ... yoksa yediklerin 2000 kalori etmez güzelde gidiyorsunYok dedim ya 2.000 yapmamaya calisyorum yani spora gore degisiyo . Daha yeni basladim hesaplamaya bugun bende 1000 i gecmem heralde.hafta da iki kilo vermek niyetim günde kac kalori almam gerekiyosa o miktara kadar düsurcem kalorimi canim
kiz kayinvalidem mi baslik
Hah iyi yaptin afiyet ossun oglen hafif yersin simdiiikk canimm daha iyi olurr
senin mi az bnm mi cokben de 379 kalori öğlen yemiş olmak için bir muz yedim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?