- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #185.681
Ben geldim.kizlar hasatim cikti temizlik yaptim dip kose supurdum lavabolari ovdum mis gibim oldu pazar günü bisey cikmazsa buyuk temizlik yaparim perdeleri yikarim pencereler ve halilari silerim sali cuma günü mevlut gibi evde kuran okuttiracagm inş... gecmisi bi okuyum gelimm yavas yazın lütfen
Evet canim bence belirli kurallar olmali ve kendimize inanmaliyiz ki kurallari herine getorelim hem kg vermeliyiz hem takimi ayaga kaldirmaliyiz canimiz cekecek kacamak olan yenilen biseyi takım kaptanına özelden yazsin ve onu yakacak spor artirilmali burda ben dahi diger arkadaşları etkilemeyecek motife edecek seyleri paylaşıp moralimizi yüksek tutmaliyiz hep pozitif dusunursek ins gidecek bu kg yaa bu benim dusuncem ins uygulayacagimmMeselaa ben bi hafta full kacamaksiz. Gecen haftada ayni full kacamaksiz. Elimden geleni yapiyorum.
Burda gordukce benim motivem dusuyo canim neler cekiyo bir bilsen iyi ben takmiyim simdi gidip yiyim olurmu?
Bazi aksi durumlar oluyor arti vs sabitlik olabilir ama kacamakli artiyi kabul edemiyorum !
Ben seni.iyi anliyorumki bende kabiz.oldugumda en az 1,5- 2 kg fazla çıkıyorum kendini sikma kasma ama olsun sen ic kaysi cay eninde sonunda cikarsin vcye bak bende dunden beri cikmadim hemen biseyler yspicam kaysi cayi bile ictim cikmadim oksunn bol suyumuz var icelim bakalim pozitif dusun geceyr cok var cikarsincanım bana artık kayısıda fayda etmiyi ben napim nerelere gidimmÇok canım sıkkın dünden beri +700 dü bugün +1 olmus ne yediysem valla dün aksam 6dan sonra hıcbısey surmedım agzıma en son yedıgımde bı tabak zeytınyaglı pırasa yemeği
Ben seni.iyi anliyorumki bende kabiz.oldugumda en az 1,5- 2 kg fazla çıkıyorum kendini sikma kasma ama olsun sen ic kaysi cay eninde sonunda cikarsin vcye bak bende dunden beri cikmadim hemen biseyler yspicam kaysi cayi bile ictim cikmadim oksunn bol suyumuz var icelim bakalim pozitif dusun geceyr cok var cikarsin
Olsun iste bu cikacagin haberi onxe kanal biraz acilsinki arkasi gelir en sagliklisi gunde iki defamiymis..inşallah cıkarım bugun cıktım ama cok az bisey oda zorla onunda pek etkiliceğini sanmıyorum
Olsun iste bu cikacagin haberi onxe kanal biraz acilsinki arkasi gelir en sagliklisi gunde iki defamiymis..
Ayy tasinma isi zor iyi bak bu sayede bi iki kilo daha eksik cikarsinnn
Ohhh misss bende yapiyorummm dip kose koltklari ceke ceke haftada bir gerekiyo malsfffffff suan soluklaniyorm. Sonrada yemek.Ben geldim.kizlar hasatim cikti temizlik yaptim dip kose supurdum lavabolari ovdum mis gibim oldu pazar günü bisey cikmazsa buyuk temizlik yaparim perdeleri yikarim pencereler ve halilari silerim sali cuma günü mevlut gibi evde kuran okuttiracagm inş... gecmisi bi okuyum gelimm yavas yazın lütfen
sahsen onu kabul odemem ozeldem soylemesi gibi burda herkes gormeli.Evet canim bence belirli kurallar olmali ve kendimize inanmaliyiz ki kurallari herine getorelim hem kg vermeliyiz hem takimi ayaga kaldirmaliyiz canimiz cekecek kacamak olan yenilen biseyi takım kaptanına özelden yazsin ve onu yakacak spor artirilmali burda ben dahi diger arkadaşları etkilemeyecek motife edecek seyleri paylaşıp moralimizi yüksek tutmaliyiz hep pozitif dusunursek ins gidecek bu kg yaa bu benim dusuncem ins uygulayacagimmkaptinn
aynen. Ama bence kacamak yapan yani hergun surekliiii burda yazsin ki herkes gorsun hepimiz de dahil boyle daha caydirici oluyor ceza gibi.ben kimseye gelin zorla zayıflayın demedim.. yada ceza dayatma vs uygulamadım
herkes kendi hür iradesiyle geldi buraya. hepimiz 18 den büyük aklı basında insanlarız yani en basında söylendi herkese kesin kararlıysan gel dendi. hoşgörülü oluyorum kimseye kızmıyorum(ki gerek duymuyorum çünkü hatalarımızı anlıcak yaştayız) her anınızda yanınızdayım günümün büyük bölümünü burda geçiriyorum spor listeleri yarışmalar hedefler listeler çaba harcıyorum hep beraber harcıyoruz ve sonucta yapılan sey haksızlık.. he sende kaçamak yapıyosun diceksiniz evet ama ben cumaları hiç artıyla gelmedim size hep hatamı telafi ettim bi kaçamak yaptısam 3 spor yaptım ertesi gün az yedim emek verdim takımın yüzdesini asla düşürmedim
bence bu yapılanlar en başta bana sonra bütün takıma haksızlık diye düşünüyorum
kızlar gerçekten zayıflamaya niyeti olmayan bana mesaj atsın anlaşalım ayrılsın takımdan
bakın ben gelmişim 55 kiloya bitti artık zayıflama işim ama diğer arkadasların hevesleri kırılıyo belki kız 1 kilo vercek azimli ama bakıyo kaçamaklar bişeyler o da yapıyo yazık değil mi hepimiz zorlanıyoruz ama bakın yaz geliyo ve herkesin hedefleri hayalleri var değil mi ?? ben istiyorum ki herkes zayıflasın
munter in dediği gibi bundan sonra kaçamak yapanlar bana yada yardımcılara özel mesajla bildiricek ve verilen spor yapılıcak artık hiç bir sekilde artı istemiyorum
ve söylediğim şeyde geçerli 2 kere artı cıkan diskalifiye olur
aynen. Ama bence kacamak yapan yani hergun surekliiii burda yazsin ki herkes gorsun hepimiz de dahil boyle daha caydirici oluyor ceza gibi.
ne yediğini söylemesin ama kaçamak yaptığını belirtsin örneğin kalori değeri 100 ise 100 kalori yakacak spor yapsın yada menüsünden eksiltsinevet haklısın kaçamakların takım içinde söylenmesi daha iyi. en azından herkes içinde yanlış oldugunu bile bile söylemek istemicektir kimse
Ama açık açık ne yendiğinin söylenmesi dogru mu yani can çeker diğer üyelerin aklına düşer o yiyecek falan ona bi çare bulabilsek
Sinirlerinmi geriliyor tarin cuma yaa neyse yarin bi olsun kim verdi kim aldi ona gore cezamizi cekelim keptinn..Bugun nedense zor birgun geciriyorumiyiki bugun persembeeee
Aciktin nolcak halin kalmadi sabir kuzumm yarin elbet bizimde yüzümüz gulecek..ben kaca esim geldi yemegi hazirliyamBugun nedense zor birgun geciriyorumiyiki bugun persembeeee
evet olabilir o şekilde. ama kaçamak yapmamak en güzeli olcak tabiine yediğini söylemesin ama kaçamak yaptığını belirtsin örneğin kalori değeri 100 ise 100 kalori yakacak spor yapsın yada menüsünden eksiltsin
her hafta bi hevesle cumayı bekliyoruz her hafta hüsranSinirlerinmi geriliyor tarin cuma yaa neyse yarin bi olsun kim verdi kim aldi ona gore cezamizi cekelim keptinn..
çünkü sıkıldım artıııkkk tam düzeldik derken perşembe günü menülerin cortlamasındannnBugün buralar pek gergin
evet olabilir o şekilde. ama kaçamak yapmamak en güzeli olcak tabii
her hafta bi hevesle cumayı bekliyoruz her hafta hüsran
çünkü sıkıldım artıııkkk tam düzeldik derken perşembe günü menülerin cortlamasındannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?