- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #185.661
Kesinlikle öyleevet bugün menülerde kesinlikle kaçamak istemiyorum yarın eksi cıkanla cok fena bozuşuruz bütün hafta basbas bagırdık burda dikakt edin diye. ben geldiğimden beri ilk 3 e giremedik sorunu kendimde aramaya başladım artık fazla mı yumusak davranıyorum size karşı diye
ben yediklerine bağlıyorum aslında çünkü lifli gıdalar hiç göremiyorum sende yani bagırsakalrı calıştırcak şeyler yemiyosn su sporda önemli tbi ama mesela beyaz unla yapılan hersey bagırsak tembelliği yapıyo doktorlar t.b ekmeği yiyin yada hiç ekmek yemeyin diyolar şekerli seyler esinlikle önerilmiyo sende haftada 1 veya daha fazla tatlı yiyosunsonra bütün gün oturuyoruz ona care yok malesef suyuda bi anda değil yudum yudum aralıklarla içmek gerekiyomş çay gibi yani
Dun baska takim topigi okudiydum anammm senn meleksin ve biz cok gevsekmisikk asla şunu yedim canim cektiydi falan yazdirmiyo kaptin ve digeri kesinlikle etkileniy diyor o kaa siki kg veren kisiye anca taviz veriy anladimki ben krndi adima diyim cok.gevsekmisiz mesala parte cok hakli konusuyor gercektenevet bugün menülerde kesinlikle kaçamak istemiyorum yarın eksi cıkanla cok fena bozuşuruz bütün hafta basbas bagırdık burda dikakt edin diye. ben geldiğimden beri ilk 3 e giremedik sorunu kendimde aramaya başladım artık fazla mı yumusak davranıyorum size karşı diye
,gidicem canım benim stresim işten dolayı değil ama çok fazla takmamaya üzülmemeye çalısıyorumhedef in dediği gibi bir doktora görün .... brde stres için gözlerini kapat nefesine odaklan burundan nefes al ağızdan yavaşta ver bende çok işe yarıyor .. bizim işin stresini anlatmama gerek yok biliyorsun
Kesinlikle öyle
haklısınız kızlarDun baska takim topigi okudiydum anammm senn meleksin ve biz cok gevsekmisikk asla şunu yedim canim cektiydi falan yazdirmiyo kaptin ve digeri kesinlikle etkileniy diyor o kaa siki kg veren kisiye anca taviz veriy anladimki ben krndi adima diyim cok.gevsekmisiz mesala parte cok hakli konusuyor gercekten
Meselaa ben bi hafta full kacamaksiz. Gecen haftada ayni full kacamaksiz. Elimden geleni yapiyorum.Dun baska takim topigi okudiydum anammm senn meleksin ve biz cok gevsekmisikk asla şunu yedim canim cektiydi falan yazdirmiyo kaptin ve digeri kesinlikle etkileniy diyor o kaa siki kg veren kisiye anca taviz veriy anladimki ben krndi adima diyim cok.gevsekmisiz mesala parte cok hakli konusuyor gercekten
Marull yee canim bol su ic iki saat sonra kaysili cay kesinlikle faydasi.olurr aksam da kaysi yi sut ic elinden geldigi kaar bugün sivi corba yesillik ye bagirsagi bozacak seyler yii dogal cozumler bul karnin ice sisecek ama cikacaksin vc yetamam hemen yanda aktar var inşallah unutmam da çıkarken alayım
sütü deneyeyim canım bu akşam
ahh ahhh stressiz günüm gecem var mı sorsana bana
çok doğru söylüyorsun bende bu hafta abarttım kalorimi geçmedi yediklerim ama daha az olabilirdi...Meselaa ben bi hafta full kacamaksiz. Gecen haftada ayni full kacamaksiz. Elimden geleni yapiyorum.
Burda gordukce benim motivem dusuyo canim neler cekiyo bir bilsen iyi ben takmiyim simdi gidip yiyim olurmu?
Bazi aksi durumlar oluyor arti vs sabitlik olabilir ama kacamakli artiyi kabul edemiyorum !
ben eve hiç sokmuyorum pek duskunde değilimdir esimde aramaz ona da aldirmimiyorum hiç misafir den misafire alırızeşimde abur cuburu çok sever özellikle cips işten her geldiğinde elinde olur bir büyük mutlaka ..şimdilerde azalttı ama bazen çikolata gofret alıyor ben yeyim diye alma diyorum alıyor yine de iş inada bindi artık lokma almıyorum canım çok isterse çikolata bitter küçük kare alıp ağzımda tutuyorum .. kalorini dengelemişsin zaten sporda yapıyorsun - leri görürsün kısa sürede .. sworkit diye br program var içinde cardio plates esneme bölümleri var dün 45 dakika yaptım çok hoşuma gitti tvsiye ederim ilgilenirsen
Marull yee canim bol su ic iki saat sonra kaysili cay kesinlikle faydasi.olurr aksam da kaysi yi sut ic elinden geldigi kaar bugün sivi corba yesillik ye bagirsagi bozacak seyler yii dogal cozumler bul karnin ice sisecek ama cikacaksin vc ye
yok benim eşim sevmez abur cubur sadece cekirdekten yedi biraz . ben seviyorum diye mutlu etmek için alıyo:) . ama söyledim daha alma diye belki ay da bir cok ufak bir kaçamak yaparım yeter .dediğin programı indirim hemen saol canımeşimde abur cuburu çok sever özellikle cips işten her geldiğinde elinde olur bir büyük mutlaka ..şimdilerde azalttı ama bazen çikolata gofret alıyor ben yeyim diye alma diyorum alıyor yine de iş inada bindi artık lokma almıyorum canım çok isterse çikolata bitter küçük kare alıp ağzımda tutuyorum .. kalorini dengelemişsin zaten sporda yapıyorsun - leri görürsün kısa sürede .. sworkit diye br program var içinde cardio plates esneme bölümleri var dün 45 dakika yaptım çok hoşuma gitti tvsiye ederim ilgilenirsen
sen takimda degilsin şuan ama tabiki olmasa daha iyi senin yararin icin.çok doğru söylüyorsun bende bu hafta abarttım kalorimi geçmedi yediklerim ama daha az olabilirdi...
benim eşim çok yiyor bekarken yemezdim aylık alışverişte 1 er çikolata 1 cips alınırdı o da canımız isterse evde olsun diye alırdı ailem ama eşimle tanıştıktan sonra fat food mu dersin abur cubur mu dersin hepsi hayatıma girdi az yiyorum şimdi ama tercihim hiç olmamasıben eve hiç sokmuyorum pek duskunde değilimdir esimde aramaz ona da aldirmimiyorum hiç misafir den misafire alırız
pis onlar yeme onlardanyok benim eşim sevmez abur cubur sadece cekirdekten yedi biraz . ben seviyorum diye mutlu etmek için alıyo:) . ama söyledim daha alma diye belki ay da bir cok ufak bir kaçamak yaparım yeter .dediğin programı indirim hemen saol canım
kızlar 2 hafta üst üste artı cıkan diskalifiye edilicek
yarından itibaren uygulanmaya başlıyo bu takım içi kural.
ona göre herkes önlemini alsın kaçamakları bıraksaksın bu takımlar biribirimize dstek olup motive etme amaclı kuruldu demoralize edip kaçamaga tesvik için değil
itiraz edicek varsa yarın listeden çıkabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?