Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabahla aksamin arasi 5saat oldu halsizlesip basim agrimasin dedim ne bilimm bugun aciksamda yimem kuzu oldu bugun benim icin detoks gun bakalım ysrin faydası olcakmi ins güzel sonuc alirim

spor konusunda biraz tedirginim bu ara niyeyse sanki kilo vermem durcak gibi hissediyorum hazzır 55 lere düşmüşken 53 e kadar hafif sporla gideyim bakalım nasıl olcak
olabilir aslında .. salona giderken hoca hafta 3 gün gel demişti şu günler gelecem de aksatmadan gel derdi vücudun dinlenmeside gerekiyormuş

olabilir aslında .. salona giderken hoca hafta 3 gün gel demişti şu günler gelecem de aksatmadan gel derdi vücudun dinlenmeside gerekiyormuş

evet sürekli spor şişiriyo bu sefer yanlış şekilde spor yapınca kilo bile alabiliyosun diye biliyorum ben

Selam kızlar..spordan anneme geçtim pertim çiktı..zumba cok güzeldi bugün..şimdi misafir var annemlerde yemek yapıyorum..
spora düzenli gitmene bayılıyorum cidden maşallah diyim cok istikrarlısın bi kaç haftaya izine ayrıldıgın kiloya gelip listeye girceksin gibi duruyo

Hafif menu olmus ama acikirsin buyuk ihtimalle sicak sut veya yogurt yersin cnm salatalikta yiyebilirsin menun guzel hafiflii hafifle begendimm bebiss

Bende menumu yazayimm
Sabah
1 gun kurusu 1 subbadagi ilik su
1 porsiyon lorlu yumurta
1 dilim tb ekmegi
2 minik dilim eski kasar
1 kucuk kahvaltikik oluyorya iyle pinar beyaz
2 siyah zeytin
(Uzun zamandir yaptigim en guzel kajvaltiydi)

Ara
10 ad. Leblebi
5 ad. Cubuk kraker
1 orta boy elma

Ogle
1 porsiyona yakin etli bezelye
Yarim kase yogurt
1 ad gul boregi kocaman

Ara
Ceyrek avuc cekirdek
Yarim armut

Aksam
Balik bugulama yerim
Salata yerim
Salatalikta yerim ilerleyen saatlerde

Suyumu 2 lt yapcam ins.
20 dk yuruyus

En ideali haftada üç gün diyorlar canım hedefin dediği mantıklı aslinda..
evet öyle demişti ilk salona yazıldığımda zumba ve trambolin için yazılmıştım ... mahalle arasında küçük bir yerdi sdece bayanlar içindi ... temizdide ... zumba grubu dolmadığı içn haftanın 6 günü gidiyordum öyle söylenmişti... tramboline de giriyordum platese de jumpinge de paten gibi düşün altında ok un yayı var teker yerine ona da girmiştim ama sonradan çok yordu beni ikinci salondaki hocam da 3 gün demişti araya 3 gün 4 gün dinlenme koy demişti ... düzenli yaparsan faydasını görürsün yanında diyette yaza bomba gibi girersin

KAHVALTIYA CİDDEN BAYILDIM :) lolu yumurtayı geçen senden gördm yapayım dedim evde lor kalmamış hayallerim yıkıldıydı :)
börekler inşallah ev yapımıdır diyorum menün güzel kuzum beğendim ben

SPOR LİSTESİ(27/06)

PEMBE TAKİM
(90)Hedef52:60+30+30

(178)ParteMoralll:100dk+25+53+40
(270 )Senad:35+55+30+90+60
(120)selcanmehmetcan

MOR TAKİM
(305)Poncikbirgelincik:100+50+80+25+50
(45)Htc71: 45
(135)Nuffiun:50+40+45
(125) elaalemi: 75+50

PEMBE TAKİM:688
MOR TAKIM:610

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…