- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #185.721
Sabahla aksamin arasi 5saat oldu halsizlesip basim agrimasin dedim ne bilimm bugun aciksamda yimem kuzu oldu bugun benim icin detoks gun bakalım ysrin faydası olcakmi ins güzel sonuc alirimaşkam yemeği biraz erken mi olmuş sanki 5 gibi yeseydin acıkma ihtimalinde ortadan kalkardi belkimdün ben o kadar acıktım ki bişeyler yememk için uyudum bugünde aynısı olcak muhtemelen çünkü yarın cuma
kutudan almıştım kullanışlı olduEki Görüntüle 1961194 Eki Görüntüle 1961195
Kızlar belki ilginizi cekebilir bilmeyenler icin attim bugun a101 de bunlar var ben direkt ısmarladim esime kutular falan cok cici
olabilir aslında .. salona giderken hoca hafta 3 gün gel demişti şu günler gelecem de aksatmadan gel derdi vücudun dinlenmeside gerekiyormuşspor konusunda biraz tedirginim bu ara niyeyse sanki kilo vermem durcak gibi hissediyorum hazzır 55 lere düşmüşken 53 e kadar hafif sporla gideyim bakalım nasıl olcak
bence güzel olcak inşallah yaniSabahla aksamin arasi 5saat oldu halsizlesip basim agrimasin dedim ne bilimm bugun aciksamda yimem kuzu oldu bugun benim icin detoks gun bakalım ysrin faydası olcakmi ins güzel sonuc alirim
olabilir aslında .. salona giderken hoca hafta 3 gün gel demişti şu günler gelecem de aksatmadan gel derdi vücudun dinlenmeside gerekiyormuş
spora düzenli gitmene bayılıyorum cidden maşallah diyim cok istikrarlısın bi kaç haftaya izine ayrıldıgın kiloya gelip listeye girceksin gibi duruyoSelam kızlar..spordan anneme geçtim pertim çiktı..zumba cok güzeldi bugün..şimdi misafir var annemlerde yemek yapıyorum..
kesinliklee.. ben sıkıldım çünkü sürekli aynı şeyleri söylemekten uyarmaktan gözardı etmektenkaptinn canım dediklerine katılıyorum..işi ciddiye almamız lazım..
zumba çok zevklidir .. imkanın varsa birde jumping dene o da çok keyifli eline sağlıkSelam kızlar..spordan anneme geçtim pertim çiktı..zumba cok güzeldi bugün..şimdi misafir var annemlerde yemek yapıyorum..
onu bilmiyordum ben .... bu hafta liste için yapayım sonra bende azaltayım kaş yaparken göz çıkarmak istemiyorum zaten derslerimde başlıyor bugün zatenevet sürekli spor şişiriyo bu sefer yanlış şekilde spor yapınca kilo bile alabiliyosun diye biliyorum ben
İnşallah canım..4 aylik yazıldim pes etmiycem elimden geldiğince gidicem..spora düzenli gitmene bayılıyorum cidden maşallah diyim cok istikrarlısın bi kaç haftaya izine ayrıldıgın kiloya gelip listeye girceksin gibi duruyo
En ideali haftada üç gün diyorlar canım hedefin dediği mantıklı aslinda..onu bilmiyordum ben .... bu hafta liste için yapayım sonra bende azaltayım kaş yaparken göz çıkarmak istemiyorum zaten derslerimde başlıyor bugün zaten
Spor salonunda mı yapılıyo yoksa şu yüksekten atlamalı bisey mizumba çok zevklidir .. imkanın varsa birde jumping dene o da çok keyifli eline sağlık
Hafif menu olmus ama acikirsin buyuk ihtimalle sicak sut veya yogurt yersin cnm salatalikta yiyebilirsin menun guzel hafiflii hafifle begendimm bebissEvet erken olcak menumu yaziyim
Sabah 10:30 yesil mercimek yemegi iki küçük haşlanmış yumurta bi catal peynir sekersiz cay
Ara bi lt suya tracin maydonoz yarim limon islattimdi geldim gttim ictim bittikce ustune su ekledim
Akşam 16:00 elma sirkeli marul, kucuk kase tavuk gogsu kavurmasi, 3 yk yesil mercimek 3yk yogurt bol su
En gec acikirsam 18:30 da bir parca tavuktan alirim yoksa almam.
Gec saatte sekersiz cay icerim belki yesi cayy
evet öyle demişti ilk salona yazıldığımda zumba ve trambolin için yazılmıştım ... mahalle arasında küçük bir yerdi sdece bayanlar içindi ... temizdide ... zumba grubu dolmadığı içn haftanın 6 günü gidiyordum öyle söylenmişti... tramboline de giriyordum platese de jumpinge de paten gibi düşün altında ok un yayı var teker yerine ona da girmiştim ama sonradan çok yordu beni ikinci salondaki hocam da 3 gün demişti araya 3 gün 4 gün dinlenme koy demişti ... düzenli yaparsan faydasını görürsün yanında diyette yaza bomba gibi girersinEn ideali haftada üç gün diyorlar canım hedefin dediği mantıklı aslinda..
KAHVALTIYA CİDDEN BAYILDIM :) lolu yumurtayı geçen senden gördm yapayım dedim evde lor kalmamış hayallerim yıkıldıydı :)Bende menumu yazayimm
Sabah
1 gun kurusu 1 subbadagi ilik su
1 porsiyon lorlu yumurta
1 dilim tb ekmegi
2 minik dilim eski kasar
1 kucuk kahvaltikik oluyorya iyle pinar beyaz
2 siyah zeytin
(Uzun zamandir yaptigim en guzel kajvaltiydi)
Ara
10 ad. Leblebi
5 ad. Cubuk kraker
1 orta boy elma
Ogle
1 porsiyona yakin etli bezelye
Yarim kase yogurt
1 ad gul boregi kocaman
Ara
Ceyrek avuc cekirdek
Yarim armut
Aksam
Balik bugulama yerim
Salata yerim
Salatalikta yerim ilerleyen saatlerde
Suyumu 2 lt yapcam ins.
20 dk yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?