Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

nereyee gidiliomusss bakimmm daha ben mezun olacagimmmmm aslaa birakmam katiyyen olmazzz

Bencedeeee
Okadar bekliyemem belki
Hafta ici onu yapamiyorum is dolayisiyla ama haftasonu denyeyim cnm .
Kiz ben keciboynuzu pekmezide yedim 1 yk bak sen soyledikce hatirliyom ama baska yazmadigim yokk yani hepsi bu kadar
ayyy bak unuttum yaaaa keciboynuzu pekmezi bende yerdmmm kizimada yedirdimmm hep bende unutuyorm soylemeyi yaa

Tam soracaktim hic tartildin mii tartilmamissin sabah ben eksi gorecegini dusunuyorum cunku hic kacamagin yoktu siskinligin var mi? Varsa yesil cay ic derim sen benden iyi hilirsin tabi benimki nacizane onerii
ay iciyorum zaten cnm 1 2 fincan degisiyo sagol tavsiyen icin kuzum. Siskinlik yok suanda iyyim ustm cok inceldi ya gerci zaten kiloma gore cok ince belim vaa ay ovmezsem.olmaz

Bende pazartesiden beri tartilmadimmm yarin bakalim tarti bizi guldurecek mii kiz cok heyecanli oluyyoo insan hele sizler emek veriyorsunuz dha bir heyecannn
Sende emekk veriyonn gulumm kolaymi bebiş besliyorsunn iyiki burdasin bak tecrubrli arkadaşların fikri cok onemli benim bile aklima gelmezdi bazi öneriler

ooo sendemi kiz insallah olursunnnnn olmazsan dilimden kurtulamazsn :) sana baskiiii yapmasak olmuyo ohhh

Ne demek bekleyememmm kiz dua ederim hamis kal diye sis diye
yaa kizina da mi yediriyorsun masallah masallahh ne guzell iyiki baslamisim bende desene insanin aklina gelmiyor her zaman her sey geldikce sen bana soyle senin soylediklerini hep aklima yaziyomm bennn
Siskinlik yoksa tamamdir sen yarin kesin baya eksidesinn ovv tabiiii imce belliii sıkı etlii hatunsunnn sen ovmeyecen de ben minovecem kendimii

Sende emekk veriyonn gulumm kolaymi bebiş besliyorsunn iyiki burdasin bak tecrubrli arkadaşların fikri cok onemli benim bile aklima gelmezdi bazi öneriler
Onu dusunuyorum kac gundur . Ben buraya hamis gelseydim almayacaktiniz benii ama hamis olmadan basladim ve araniza girmeyi basardim simdi meyvelerini topluyom cok guzel oldu benim icinn her iste bir hayir vardir bosuna demeslerrr cok cok faydasi var bana buranin bir cok arkadasimdan tecrubeler ogrendim sonra sizlerin menulerini goruyorum bana ornek oluyyor cok faydasi olduu iyiki varsiniz

sakin etme hahahahahaah tabi cnm 6 aydan sonra ek gidaya basliyosun ya her sabah verirdim ayrica emziriyordum.
ilk ezerek veriliyo ya duzenli kahvaltiya 7ayda baslamistm herseyi ihlamurla islatiyordum ihlamur memlketten geliyo.
Yani sen dogur ben sana yine yardimci olurum bildigim kadarini.

Artik bilmim oyle gidicim midicim dimek yohkk yoksaaa dua ederimm kalirsinn hamisim kabul olur duammm
Sen boyle yazdikca annem ol istiyommm bebisko olmak istiyomm burcun ne yengec mi cok anac gordum senii masallah hayallerimdeki ana

ooo sendemi kiz insallah olursunnnnn olmazsan dilimden kurtulamazsn :) sana baskiiii yapmasak olmuyo ohhh
Yap valla parte yap kiz ilkkez ilacsiz durdum cok elim ayagim titremedi bi haftsdir kullanmıyorum ayy boyle giderse ins artik basardim demekttir ilerdee..
Pufff yeni tel geldii koyden amem gelmis çiğ kifte istiymis annemgil cagirdi ben gelmrm bugun cok siki diyetteyim dedim zati evdede var yemem kizlar gsliba gidecem hazirlicam beyimde yoguracakkk..

Ayyy yine mi cig kofte

Artik bilmim oyle gidicim midicim dimek yohkk yoksaaa dua ederimm kalirsinn hamisim kabul olur duammm
Sen boyle yazdikca annem ol istiyommm bebisko olmak istiyomm burcun ne yengec mi cok anac gordum senii masallah hayallerimdeki ana
sus kiz kizim buyusun oyle :) allah bekleyenlere insallaaaaah hemencik versin
Hahaha hayirr ama benim burcum cok evcimendir ayrica coook detayci mukemmeliyet cidir :) ne yapiyosan dibine kadar

Kozlar ben simdilik gidiyorum yemek falan yiyecegim biraz dinlenmek istiyorum ugrarim yine gorusuruzz

menüm
sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
küçük bi parça helva
öğlen
1 büyük elma
ara
yarım portakal
akşam
iki haşlanmış but 1 dilim ekmek
su 2 litre ye tamamliycam şimdi 1 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…