- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #185.761
Ayy kuzumm sende begendin dimii yasasinnm herkesler begendi menumumunter bebekimm menun cok guzel afiyet olsun portkalda ye salgin var aman hasta olma kivi de ye ohhh yarasinnnnn
Benim menumdende az geldi sanki oyle degilmi parte bugun zorlanmani anladimSabah
Iki haslanmis yumurta, domates, salatalik, zeytin , peynir cay
Ara
Sutlu kahve
Aksam
Dunden sotem vardi , bir porsiyon salata, yulaf yogurtla
2lt suyu tamamlicam.
Vallaa kuturdet yoruldm bugun temizlik spor cocuk derken.Yuvarlarim nolcak hatrinimi kiriyimm :)) kutur kutur her yerin oter bi rahatlan valla ohh mis gibimm sakinn olunn :))) ahh simdi olsaydinda yuvarlasaydinn kiz hedefede yapak keptinimiz cohh gergin ♡♥♡
Evett yazaaa :) ben mezun olsamda gtmem kiz :)Amaa kiz nere gidinn daha ikinci cocugu yapacağız kg alcagiz vercegizz :))) ondan sonra mezun oluruz biterr obuu ogunler gelirmii ki
napican hayat sartlari isin gucun vardi olabiliyo cnmm ben bitirirdim simdiye korumaya gecmeseydim keske.Yokk anam birakip tekrar baslamak cok kotu ins bu hafta regl doneminde mücadele ettim bunu atlattiysam devami geleceğine inanıyorum benn
Ayy ben unittum yazmaya sabah ve leblebi yerken ceviz yerim. 3 tane yemiaimdir bademde eve gidince atayim agzima bunlardan hergun yiyorum unutuyom yazmaya bazen ama yemeye unutmuyom kuzum hatirlatttigin icin tsk ederimmmunter veee yaninaaaaa ceviz ve badem allll onlardan yeee fasulyen icin. Balik herzaman yenmiyo badem onemli.
Ve cevizde beyni icin muckkkk
ben unutmusum sana soylemyi. Ben her oglen yapardim meyve salatasiAyy kuzumm sende begendin dimii yasasinnm herkesler begendi menumu
Haklisin yiyeyim cnmm yarim portakalla kivi aldirip kovi yiyeyimmm
Bugun bende bir yazi okudum kivi yiyin diyodu tam uzerine geldi
yook kiz oyle yazinca az geliyo sabah domates salata ohh doldurdum bayaa sismistim hatta yani 1 2 dilim degilBenim menumdende az geldi sanki oyle degilmi parte bugun zorlanmani anladim
Ayy cok tatlissin kuzummm valla bayiliyom senin boyle yorumlarinaaaVayyy be hamis olmakk vardii munter menun harikaa valla tadini cikar seninde canina okucagizz :)) all sana morall :))
Guzel cnm afiyet olsun :) rica ederimmmmmm ne demekkkAyy ben unittum yazmaya sabah ve leblebi yerken ceviz yerim. 3 tane yemiaimdir bademde eve gidince atayim agzima bunlardan hergun yiyorum unutuyom yazmaya bazen ama yemeye unutmuyom kuzum hatirlatttigin icin tsk ederimm
sagol babysii insallah yaa lutfen yarin 66 oliyimmmmm bi haftadr tartilmiyormAma guzel menun bence bu hafts hic kacamagin olmadi alacaksin emegimn karşılığını pertemm
Ee bebisin yuzunden alcan kg ee yine bebisin yuzunden vercen kg gor bak buraya geldiginde kg az olurr tatlissAyy cok tatlissin kuzummm valla bayiliyom senin boyle yorumlarinaaa
Ben valla cok guzel zamanda hamis oldumm valla ortaliktaa gergin zayiflama ruzgarlari beni yirdiniz yerrr
Gidisim mikemmel donusum aglamakli olcek
nereyee gidiliomusss bakimmm
BencedeeeeAmaa kiz nere gidinn daha ikinci cocugu yapacağız kg alcagiz vercegizz :))) ondan sonra mezun oluruz biterr obuu ogunler gelirmii ki
Persembe icin hafif guzel bir menu dahaaSabah
Iki haslanmis yumurta, domates, salatalik, zeytin , peynir cay
Ara
Sutlu kahve
Aksam
Dunden sotem vardi , bir porsiyon salata, yulaf yogurtla
2lt suyu tamamlicam.
Hafta ici onu yapamiyorum is dolayisiyla ama haftasonu denyeyim cnm .ben unutmusum sana soylemyi. Ben her oglen yapardim meyve salatasi
Kivi,bir muz, portakal ohh yerdimmm
Ne yersen cocugun dogdugu andan sonrasini bile etkiliyo.
yook kiz oyle yazinca az geliyo sabah domates salata ohh doldurdum bayaa sismistim hatta yani 1 2 dilim degilzararsiz seyler doyana kadar.
Aksamki soteemde bir tabak salatamda var
Ee yogurtla yulaf da var sistim.
Benim zor gun hem takim sayesinde hemde canim biseyler cekti bugun
Tam soracaktim hic tartildin mii tartilmamissin sabah ben eksi gorecegini dusunuyorum cunku hic kacamagin yoktu siskinligin var mi? Varsa yesil cay ic derim sen benden iyi hilirsin tabi benimki nacizane oneriiGuzel cnm afiyet olsun :) rica ederimmmmmm ne demekkk
sagol babysii insallah yaa lutfen yarin 66 oliyimmmmm bi haftadr tartilmiyorm
Bana gore garanti olursun parte ayyy bende tartilmadim hep ayni rakami gordumdu bi bes gundur nayyy tartii :)) o yuzden yarin gergin ve heyacan bi bekleyis olcakk bizim icinn.. bende supruz olsada 75 olsaydim ni vaa 76,7 dimm dur bakalim ana faydasi olmasi lazim 5gundur aksam cay yaninda bisey yemiydimm gunduzde dikkat ettim üç gundur diger gunler sabahlari olduydu kucuk yaramazliklar.. ayy supruz olcak bana resmenn :))Guzel cnm afiyet olsun :) rica ederimmmmmm ne demekkk
sagol babysii insallah yaa lutfen yarin 66 oliyimmmmm bi haftadr tartilmiyorm
Ins tatlim ins dua edin bana hem cok guEl hem cok az kg ile bitireyim hayirlisiyla ve bebiskom beslensin sapasaglam saglikla dunyaya gelsinnnEe bebisin yuzunden alcan kg ee yine bebisin yuzunden vercen kg gor bak buraya geldiginde kg az olurr tatliss
Bende pazartesiden beri tartilmadimmm yarin bakalim tarti bizi guldurecek mii kiz cok heyecanli oluyyoo insanBana gore garanti olursun parte ayyy bende tartilmadim hep ayni rakami gordumdu bi bes gundur nayyy tartii :)) o yuzden yarin gergin ve heyacan bi bekleyis olcakk bizim icinn.. bende supruz olsada 75 olsaydim ni vaa 76,7 dimm dur bakalim ana faydasi olmasi lazim 5gundur aksam cay yaninda bisey yemiydimm gunduzde dikkat ettim üç gundur diger gunler sabahlari olduydu kucuk yaramazliklar.. ayy supruz olcak bana resmenn :))
Evde olması da ayrı bur dertYemesem olmazdi ekmek yemedim borek yedim
Bittiler nihayet :)
Oyleee yaaEvde olması da ayrı bur dertafiyet olsun
Yoldadir eve gidiyy garibimm ahhh keptinimmm ahhh yarin derin bi ohhh ceker inş. .@hedef52 kuzucukkk nerdesinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?