- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #185.801
Çok sade güzel olmuş kuzum akşam ki ekmek olmasada olurmuşmenüm
sabah 2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
küçük bi parça helva
öğlen
1 büyük elma
ara
yarım portakal
akşam
iki haşlanmış but 1 dilim ekmek
su 2 litre ye tamamliycam şimdi 1 litre
öğlen elmayla gecistirince acıktım di kuzum 1 dilim yedimyogurdum da yoktu öyle yedimÇok sade güzel olmuş kuzum akşam ki ekmek olmasada olurmuş
Sen açlığı bana soröğlen elmayla gecistirince acıktım di kuzum öyle 1 dilim yedim
İyilikte yaramiyyy :))Bide oturup bana mı üzülüyosunuz sizbence kendinize üzülün yarin ilk 3 e giremezsek O zaman görüşcez
erken yedim bende 5.30 gibi akşama aç aç yatacamSen açlığı bana sorhic yetmedi bugün yediklerim
İkizler :))buldum başak dimi
Ayy yarın güzel bi kahvaltı yapayım bende kaç gündür kahvaltisiz kaldım özledim vallaerken yedim bende 5.30 gibi akşama aç aç yatacam
Sabah haric digerleri guzel kaptanniiimmmSabah: 1elma 1 kayısı ve suyu
Ara:kahve
Öğle: yarım kase çorba 1 tabak k.fasulye 1 dilim ekmek
Aksam: 2 kase çorba
1.5 litre su spor yapmicam bugün gece yatmadan da yoğurt kürü yaparım yarına hayirlisiyla eksi çıkalım inşallah
Ben begendim guzel olmus cnmmm (benim menume yorum yapmadinnnn hemen yapppp yoksaaamenüm
sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
küçük bi parça helva
öğlen
1 büyük elma
ara
yarım portakal
akşam
Menülere düzenli olarak bi sen yorum yapiyosun takımda olmamana rağmen hep takip ediyorum ben bunlarıSabah haric digerleri guzel kaptanniiimmm
Bu ara super gidiyinnn
dur kız bakiyimmm şimdi gayet güzel aralarda guzel geçmiş afiyet olsun tatlimBen begendim guzel olmus cnmmm (benim menume yorum yapmadinnnn hemen yapppp yoksaaa
IviitttBelli belli oylesin bence de
Ohh bennn kizimla esimi doyurdummm mutfagimi toplafm cay koydum oturdummmmmmmmKozlar ben simdilik gidiyorum yemek falan yiyecegim biraz dinlenmek istiyorum ugrarim yine gorusuruzz
Gayet hafifsenin icin yarını iple çekiyorum
buldum başak dimi
Sabah: 1elma 1 kayısı ve suyu
1.5 litre su spor yapmicam bugün gece yatmadan da yoğurt kürü yaparım yarına hayirlisiyla eksi çıkalım inşallah
Hayirrr bilemedinnn niye ikizler dedn kizİkizler :)))) benn terazi olduğuna gore
cunku tepesiinndee bir partemoralll varr onu tenhada sıkıstiriyoSabah haric digerleri guzel kaptanniiimmm
Bu ara super gidiyinnn
Ayyy keptijimmm bebisimmm ogretmenden kurdela kapmis gibi sevindimm kizMenülere düzenli olarak bi sen yorum yapiyosun takımda olmamana rağmen hep takip ediyorum ben bunları
Bak tabiii bakmadan gecersen kirbaclarim seniiidur kız bakiyimmm şimdi gayet güzel aralarda guzel geçmiş afiyet olsun tatlim
Akşam yediğin ekmek cok geldi onun dışında suyu 2ye tamamlarsan tamamdırmenüm
sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
küçük bi parça helva
öğlen
1 büyük elma
ara
yarım portakal
akşam
Ayyy keptijimmm bebisimmm ogretmenden kurdela kapmis gibi sevindimm kizdikatin beji mest ettiii
(Onceden her menuye yorum yapiyordum ama baktim benim menume sayili kisiler yorum yapiyor bende gecen gun artik menume yorum yapmayanin menusune yorum yapmayacagimi soyledim simdi o yuzden herkese yorum yapmim dikkat edim bende)
Menün gayet guzel 2 çorba yerine 1 kase çorba yaninda salata yapabilirsin yada çorba ayran da güzel oluyorSabah: 1elma 1 kayısı ve suyu
Ooo ooo ozellee tenhalar neler olyyoooooorrr neler donuyorrrrrrIviittt
Ohh bennn kizimla esimi doyurdummm mutfagimi toplafm cay koydum oturdummmmmmmm
umarimmmmmm
Hayirrr bilemedinnn niye ikizler dedn kiz
Ben teraziyle cok iyi anlasirimmmm
cunku tepesiinndee bir partemoralll varr onu tenhada sıkıstiriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?