Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kocaman börekte yenmiş protein dolu olmuş sabah yumurta öğlen etli yemek akşam balık börek hariç hepsini sevdim afiyet olsun

Aynen oylee zaten bende yazilinca kaziyorum kim napiyo merk etme

kocaman börekte yenmiş protein dolu olmuş sabah yumurta öğlen etli yemek akşam balık börek hariç hepsini sevdim afiyet olsun

munter veee yaninaaaaa ceviz ve badem allll onlardan yeee fasulyen icin. Balik herzaman yenmiyo badem onemli.
Ve cevizde beyni icin muckkkk

Vayyy be hamis olmakk vardii munter menun harikaa valla tadini cikar seninde canina okucagizz :)) all sana morall :))
Dimi ohhhhhhhh hamile olmak cok tatlissss :) sendee.ol sanadaaa hersey serbestttt bebekimm insallaaaaaah ama once zayiflaaaaaa

Hahahahaha yokyokk ben sevdiklerimi yuvarlarimm sende beni yuvarla nolcak
Yuvarlarim nolcak hatrinimi kiriyimm :)) kutur kutur her yerin oter bi rahatlan valla ohh mis gibimm sakinn olunn :))) ahh simdi olsaydinda yuvarlasaydinn kiz hedefede yapak keptinimiz cohh gergin ♡♥♡

KAHVALTIYA CİDDEN BAYILDIM :) lolu yumurtayı geçen senden gördm yapayım dedim evde lor kalmamış hayallerim yıkıldıydı :)
börekler inşallah ev yapımıdır diyorum menün güzel kuzum beğendim ben
Ayy tatlisimm gel yarin sana da yapim iki gundur cok severek yedim valla nefistii. Market loru kullaniyom ben ona kasar rendeleyip karisim yapiyom sonra azar azar boyle kahvaltida iyi oluyo yumurtaylann annecigine soyle lor alsinn yeyinn
Borek su gecen alsam yaptigim ev boregim bitirdimm sonunda

Sabah
Iki haslanmis yumurta, domates, salatalik, zeytin , peynir cay
Ara
Sutlu kahve
Aksam
Dunden sotem vardi , bir porsiyon salata, yulaf yogurtla
2lt suyu tamamlicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…