- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #185.741
kocaman börekte yenmişBende menumu yazayimm
Sabah
1 gun kurusu 1 subbadagi ilik su
1 porsiyon lorlu yumurta
1 dilim tb ekmegi
2 minik dilim eski kasar
1 kucuk kahvaltikik oluyorya iyle pinar beyaz
2 siyah zeytin
(Uzun zamandir yaptigim en guzel kajvaltiydi)
Ara
10 ad. Leblebi
5 ad. Cubuk kraker
1 orta boy elma
Ogle
1 porsiyona yakin etli bezelye
Yarim kase yogurt
1 ad gul boregi kocaman
Ara
Ceyrek avuc cekirdek
Yarim armut
Aksam
Balik bugulama yerim
Salata yerim
Salatalikta yerim ilerleyen saatlerde
Suyumu 2 lt yapcam ins.
20 dk yuruyus
Aynen oylee zaten bende yazilinca kaziyorum kim napiyo merk etmehaklısın diskalifiye olayı basit bişey değil önü arkaası araştırılmalı
ben kaçamaklar için haftalık liste tutarım kendimce hem unutulmamış olur
ben asla hastalık vs durumlarda artı cıkanlara kızmıyorum hafta içi kaçamak yapıp sonra cumaları burda aglananlara kızıyorum en azından sabit cıkmayı basarabilmeli o kaçamagı yapıcak kadar kendine güven
kocaman börekte yenmişBende menumu yazayimm
Sabah
1 gun kurusu 1 subbadagi ilik su
1 porsiyon lorlu yumurta
1 dilim tb ekmegi
2 minik dilim eski kasar
1 kucuk kahvaltikik oluyorya iyle pinar beyaz
2 siyah zeytin
(Uzun zamandir yaptigim en guzel kajvaltiydi)
Ara
10 ad. Leblebi
5 ad. Cubuk kraker
1 orta boy elma
Ogle
1 porsiyona yakin etli bezelye
Yarim kase yogurt
1 ad gul boregi kocaman
Ara
Ceyrek avuc cekirdek
Yarim armut
Aksam
Balik bugulama yerim
Salata yerim
Salatalikta yerim ilerleyen saatlerde
Suyumu 2 lt yapcam ins.
20 dk yuruyus
:))) yosam bizi top gibi yuvarlann bacimm iyi ki varsin bebigummAynen oylee zaten bende yazilinca kaziyorum kim napiyo merk etme
Seni yuvarlarim herkesi yuvarlamam:))) yosam bizi top gibi yuvarlann bacimm iyi ki varsin bebigumm
Dimi ohhhhhhhh hamile olmak cok tatlissss :) sendee.ol sanadaaa hersey serbestttt bebekimm insallaaaaaahVayyy be hamis olmakk vardii munter menun harikaa valla tadini cikar seninde canina okucagizz :)) all sana morall :))
Kiz beni yuvalama topak biseyimm zatii :)) doommbolobo lobo oldum bu ses cikiyy bendeSeni yuvarlarim herkesi yuvarlamam
Hahahahaha yokyokk ben sevdiklerimi yuvarlarimm sende beni yuvarla nolcakKiz beni yuvalama topak biseyimm zatii :)) doommbolobo lobo oldum bu ses cikiyy bende
Dimi ohhhhhhhh hamile olmak cok tatlissss :) sendee.ol sanadaaa hersey serbestttt bebekimm insallaaaaaahama once zayiflaaaaaa
Ah be cnm istesen yaparsn yaza coook var hadi ramazana bitir şu isiZayiflicimm zayoflicimm hemde 60 kg oldugumu bi gorsun esimm hemen tup bebeğe o zamana ca tadin bilem cikaririm acik zayiflugunn
Yuvarlarim nolcak hatrinimi kiriyimm :)) kutur kutur her yerin oter bi rahatlan valla ohh mis gibimm sakinn olunn :))) ahh simdi olsaydinda yuvarlasaydinn kiz hedefede yapak keptinimiz cohh gergin ♡♥♡Hahahahaha yokyokk ben sevdiklerimi yuvarlarimm sende beni yuvarla nolcak
Amaa kiz nere gidinn daha ikinci cocugu yapacağız kg alcagiz vercegizz :))) ondan sonra mezun oluruz biterr obuu ogunler gelirmii ki
Yokk anam birakip tekrar baslamak cok kotu ins bu hafta regl doneminde mücadele ettim bunu atlattiysam devami geleceğine inanıyorum bennAh be cnm istesen yaparsn yaza coook var hadi ramazana bitir şu isi
Ayy tatlisimm gel yarin sana da yapim iki gundur cok severek yedim valla nefistii. Market loru kullaniyom ben ona kasar rendeleyip karisim yapiyom sonra azar azar boyle kahvaltida iyi oluyo yumurtaylann annecigine soyle lor alsinn yeyinnKAHVALTIYA CİDDEN BAYILDIM :) lolu yumurtayı geçen senden gördm yapayım dedim evde lor kalmamış hayallerim yıkıldıydı :)
börekler inşallah ev yapımıdır diyorum menün güzel kuzum beğendim ben
Yemesem olmazdi ekmek yemedim borek yedimkocaman börekte yenmişprotein dolu olmuş sabah yumurta öğlen etli yemek akşam balık börek hariç hepsini sevdim afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?