- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #185.861
Sanada bulastirdim asil sana hayirli olsun ahahahDiyetle kafayı bozan bi kaptanınz var artık hayırlı olsun hepinize
Diyetle kafayı bozan bi kaptanınz var artık hayırlı olsun hepinize
topumuza hayırlı olsunSanada bulastirdim asil sana hayirli olsun ahahah
Gayet guzel menu olmuss canim afiyet olsunnn sabaheksisin inseSabah
65 gr süzme beyaz 4 yaprak marul
Ara
-
Öğlen
Haslana patatesi sogan ile kavurdum 1 küçük kase yedim az yağ ile / yarım dilimden az ekmek / 1 lokma kuru çökelek çay
Ara
Türk kahvesi/ 1 ısırık elma
Akşam
Küçük porsiyon türlü/ yarım kase yoğurt/ 2 küçük kare bitter
660 kalori almış oldum suyu 2lt tamamliycam derslerim başlıyor bugün gece 12 1 e kadar uyanık kalacam ısırık aldığım elmamı bitirip bir muz bir portakal yiyebilirim
20 dakika yürüdüm 15 dakika da spor yapıp 200 kaloriye yakın yakmak istiyorum
bilimmmm tatlusummmyani seni dusunuyorm beeen biliyosn sekerimmmm
Sulememmmm aslaaaBeni tenhada sıkıstıp yeme diyomunter
Vaaayy taktik diyosunn kimden ogreniyosun böyle şeyleri az çok tahmin ediyorum ben
Kuzummm hosgeldinnnMinik susam ve tatli annesi nasillar
SchonerDuft canım bence az kalori alıyorsun herzaman böyle gideceksen vucut kendini korumaya alır kilo verme durur aralarda birkaç gün 1000 1200 al bence
Çarşamba persembe bu sekilde gitmeyi düşünüyorum sadece diger günler dediğin gibi yapmam gerek yoksa bunyem düşer 2 gün zor geçiyor başım dönüyorSchonerDuft canım bence az kalori alıyorsun herzaman böyle gideceksen vucut kendini korumaya alır kilo verme durur aralarda birkaç gün 1000 1200 al bence
Umarım eksi olacam diyemiyorumGayet guzel menu olmuss canim afiyet olsunnn sabaheksisin inse
Hep senden ötürüSanada bulastirdim asil sana hayirli olsun ahahah
Beni bu hale getirenler sağolsun kuzuummtopumuza hayırlı olsun
Ben biliyimbilimmmm tatlusummm
Sulememmmm aslaaasartlar taktik yaptirtiyooo en etcennn mecbuuurrr
Amin amin aminnnnYarinnn
Ben hiç öyle dusunmemistim bak senin daha vericek kilon var haklı kızlar durursa çok ugrasirsin sonraÇarşamba persembe bu sekilde gitmeyi düşünüyorum sadece diger günler dediğin gibi yapmam gerek yoksa bunyem düşer 2 gün zor geçiyor başım dönüyor
Ikizler burcu bi arkadasim var onla anlasirim cok zorr biri ama ne bilim atiyim dedim tutmadi :)) essah basakmisin iyiymis kiz hele senle iyi anlasiyorum niye ikizler dedimki şekerpancarı mi ikizlerdi aklimda kalmis oyleIviittt
Ohh bennn kizimla esimi doyurdummm mutfagimi toplafm cay koydum oturdummmmmmmm
umarimmmmmm
Hayirrr bilemedinnn niye ikizler dedn kiz
Ben teraziyle cok iyi anlasirimmmm
cunku tepesiinndee bir partemoralll varr onu tenhada sıkıstiriyo
2 gün düşük kalori alsam yeter diye düşünüyorum durduğunu düşünemiyorum kafama sıkarımHep senden ötürü
Beni bu hale getirenler sağolsun kuzuumm
Ben biliyim
Amin amin aminnnn
Ben hiç öyle dusunmemistim bak senin daha vericek kilon var haklı kızlar durursa çok ugrasirsin sonrasonlara doğru inşallah sende düşürürsün kalorini kuzum
Ikizler burcu bi arkadasim var onla anlasirim cok zorr biri ama ne bilim atiyim dedim tutmadi :)) essah basakmisin iyiymis kiz hele senle iyi anlasiyorum niye ikizler dedimki şekerpancarı mi ikizlerdi aklimda kalmis oyle
benim babam kardeşim de aynı burc nasıl bildim hemendemek ben zor biriyim heeee
Ivitt anlasiyoruzzzz.
Niye kiz kotumuuuuu iyimiiii yaniiiiibenim babam kardeşim de aynı burc nasıl bildim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?