Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gayet guzel menu olmuss canim afiyet olsunnn sabaheksisin inse

SchonerDuft canım bence az kalori alıyorsun herzaman böyle gideceksen vucut kendini korumaya alır kilo verme durur aralarda birkaç gün 1000 1200 al bence

Ben yazacaktim amma yazmadimm 1000 kaloriden asagisi sagliksiz. Kesinlikle yazdiklarina katiliyorum SchonerDuft cnm araatirirsin sende

SchonerDuft canım bence az kalori alıyorsun herzaman böyle gideceksen vucut kendini korumaya alır kilo verme durur aralarda birkaç gün 1000 1200 al bence
Çarşamba persembe bu sekilde gitmeyi düşünüyorum sadece diger günler dediğin gibi yapmam gerek yoksa bunyem düşer 2 gün zor geçiyor başım dönüyor

Sanada bulastirdim asil sana hayirli olsun ahahah
Hep senden ötürü
topumuza hayırlı olsun
Beni bu hale getirenler sağolsun kuzuumm
bilimmmm tatlusummm

Sulememmmm aslaaa sartlar taktik yaptirtiyooo en etcennn mecbuuurrr
Ben biliyim
Amin amin aminnnn
Çarşamba persembe bu sekilde gitmeyi düşünüyorum sadece diger günler dediğin gibi yapmam gerek yoksa bunyem düşer 2 gün zor geçiyor başım dönüyor
Ben hiç öyle dusunmemistim bak senin daha vericek kilon var haklı kızlar durursa çok ugrasirsin sonra sonlara doğru inşallah sende düşürürsün kalorini kuzum

Ikizler burcu bi arkadasim var onla anlasirim cok zorr biri ama ne bilim atiyim dedim tutmadi :)) essah basakmisin iyiymis kiz hele senle iyi anlasiyorum niye ikizler dedimki şekerpancarı mi ikizlerdi aklimda kalmis oyle

2 gün düşük kalori alsam yeter diye düşünüyorum durduğunu düşünemiyorum kafama sıkarım

Ikizler burcu bi arkadasim var onla anlasirim cok zorr biri ama ne bilim atiyim dedim tutmadi :)) essah basakmisin iyiymis kiz hele senle iyi anlasiyorum niye ikizler dedimki şekerpancarı mi ikizlerdi aklimda kalmis oyle
demek ben zor biriyim heeee
Ivitt anlasiyoruzzzz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…