- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #185.841
Canimmm benimmmmAyyyy canımm hoşgeldinnnÇok sevindim sadece 1 hafta mı olmuş sanki 1 ay gibi geldi yokluğun çok hissedildi Çok sevindim bidahada bırakıp gitme
herkese günaydın bugün nasılsınız kızlarSekerPancarii sende hoşgeldin
Bitter tatlı istegin içindi galiba güzel beğendim kuzum patatesle ekmek bi arada olmasa daha iyi olurmusSabah
65 gr süzme beyaz 4 yaprak marul
Ara
-
Öğlen
Haslana patatesi sogan ile kavurdum 1 küçük kase yedim az yağ ile / yarım dilimden az ekmek / 1 lokma kuru çökelek çay
Ara
Türk kahvesi/ 1 ısırık elma
Akşam
Küçük porsiyon türlü/ yarım kase yoğurt/ 2 küçük kare bitter
660 kalori almış oldum suyu 2lt tamamliycam derslerim başlıyor bugün gece 12 1 e kadar uyanık kalacam ısırık aldığım elmamı bitirip bir muz bir portakal yiyebilirim
20 dakika yürüdüm 15 dakika da spor yapıp 200 kaloriye yakın yakmak istiyorum
Ayy sorma şok oldum2 kilo mune cabuk kilo alıyon sen yaaa
hee55lerdeyim artık sana yetişicem
Salatalik malezeme yoktu bebeğim olsa sadece salatayla gecirirdim aksami benOlmuş tatlım ama çorba 150 kalori civarı salatanin kalorisi daha az
Evet dogru diyorsun Ya dışardan yiyecektim ki o cok daha tehlikeli mecburen böyle oldu ..Bitter tatlı istegin içindi galiba güzel beğendim kuzum patatesle ekmek bi arada olmasa daha iyi olurmus
İmzaladimkızlar 2 hafta üst üste artı cıkan diskalifiye edilicek
yarından itibaren uygulanmaya başlıyo bu takım içi kural.
ona göre herkes önlemini alsın kaçamakları bıraksaksın bu takımlar biribirimize dstek olup motive etme amaclı kuruldu demoralize edip kaçamaga tesvik için değil
itiraz edicek varsa yarın listeden çıkabilir
Sen kaptan yardimcisi mi oldunimzaladim
2 kilo verdin ya hemen yeİyi aksamlar tatlislar nasilsinizayy ben regl olcam kendimi durdamiyom yiyomm
Sen 1 haftaya atarsın o kilolari kuzumAyy sorma şok oldumdün sabah 52.5 dim bu sabah 54.5 valla yetistin sen bana ama regl olcam karnim cok sis
ivittt tenhalardaaa BULUSALIM YAR YAR :dBeni tenhada sıkıstıp yeme diyo @munter
Vaaayy taktik diyosunn kimden ogreniyosun böyle şeyleri az çok tahmin ediyorum ben
Anladım tatlımSalatalik malezeme yoktu bebeğim olsa sadece salatayla gecirirdim aksami ben
Neyse artık kuzum gecenin geri kalani dikkat edersen bence yarın eksi cikarsinEvet dogru diyorsun Ya dışardan yiyecektim ki o cok daha tehlikeli mecburen böyle oldu ..
Ivittttt hedeeef disiplinnnnn sorumlusu yaptiSen kaptan yardimcisi mi oldunben varken olmiyidin
Sen kaptan yardimcisi mi oldunben varken olmiyidin
Dur buluşalımivittt tenhalardaaa BULUSALIM YAR YAR :d
Persembe akşamları aç kaliyorum geneldeAnladım tatlım
Hemen 52 ye dusmem lazim geri2 kilo verdin ya hemen ye
Sen 1 haftaya atarsın o kilolari kuzum
Bek güzel olmus bebegimmmmIvittttt hedeeef disiplinnnnn sorumlusu yaptievt aslinda olmuyodum biliyosun
Sagol babysiiiiiiiimmmmmmmBek güzel olmus bebegimmmmhayirli ossun
Darısı bize inşallahHemen 52 ye dusmem lazim geri51 52 bana tam oliyo ben artik korumada gibiyim 53 den kurtuldum ya yetti garii bana
Neyse kuzum gecenin geri kalani dikkat edersen bence yarın eksi cikarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?