- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #185.981
Benim hic yardimcim yooduiviiiitttt rahat oluyomş böyle valla tek zormş megersem
cok sık içme ama bagırsak tembelliği olur daha kötü olursuuunbak selcan da sinameki içmiş zmanında senin gibi şimdi ugrasıyo böyle
ooo demek listeye girceksiiiinnnnbenm canım hiç spor yapmak istemiyo yaa
Tm kuzum 1kilonun lafı mı olur52 de kalim litfenn
He giz daha 23 olacamKiz da 23 mu olcanben 24 saniyorum :d yaslandim sanirim
Baaa mi didin sanada ediyodum sanki
Cenem icjn yaaaa biliyosundur
benim oldugum takima geeel
günaydın herkese
ben 74,40o kadarda dikkat ettim regliden sanırım planlarım bir hafta ertelendi malesef....
***aday listesi***
@munter (73.3/72.9/0.4/0.546%)HAMİŞ+susamımız
@nuffiun(74/74,40/+0,40/-%0,54)başlangıç 20şubat kilo 75,9 hedef 65
@binnur08(73.9///%) başlangıç 21şubat kilo 74.4 hedef 59
Kiz o bir kilobi farkediyo anlatamam 52.4 düm 3 gün once harika hissediyodum kendimiTm kuzum 1kilonun lafı mı olurbende gelcem 52 ye az kaldı
***aday listesi***
@munter (73.3/72.9/0.4/0.546%)HAMİŞ+susamımız
@nuffiun(74///%)başlangıç 20şubat kilo 75,9 hedef 65
@binnur08(73.9///%) başlangıç 21şubat kilo 74.4 hedef 59
400 gr mı verdinhamişken gidiyor mu kilolar 100 gr anlarım da 400 tebrikler
Benim hic yardimcim yooduher yardimci yaptigim kisi bi sure sonra gitti takimdan tabi kuzum yardimci olmasi cok guzel birlikte daha kolay oluyo bende 1 hafta ara verdim sabah sporuna baslamicam daha ama squat bacak karin programına devam edicem
Hepinisi kusarim miiKuzuu benim listemi kimse paylasmamisss
Ben her cuma aynibheyecan ile tartiliyom ama siz beni ayni heyecan ileee neden beklemiyosunuzzz pis tontiklerr
Listemi getirinn cabikkkkkyoksa hepinisi kusarim
aramızda 1 kilo var ahahahaahh bu günleride gördüm ya cok şükür vallaKiz o bir kilobi farkediyo anlatamam 52.4 düm 3 gün once harika hissediyodum kendimisimdi 54.5
haftaya bu haftanında acısını çıkarırımkilo almışsın kuzum regl dendirhaftaya daha cok kilo vermiş olursun hem haftaya listedesin bak ona göre kilo veremezsen giremiyosun listeye
hamile olunca bi pisleşti kusmukla falan olduHepinisi kusarim mii:dahhahajajahahahahah
Anlastik bu aramizda kalsinolmuş bil
ben +400 ile burdayımBizde bu halimizle 100 gram verelimutandım
Gel giz cabuh sende 54 ol bekliyomaramızda 1 kilo var ahahahaahh bu günleride gördüm ya cok şükür valla:
Heee 52 ye geri iniyim ben korucam 52yi bek guzeldi 52sendeki hevesin 10da 1 bende olsabence de artık senin bundan sonrası spor zaten daha ne kadar ne zayıflayabilirsin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?