Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hakketten cok sağlıksız olmuş
halletin mi wc sorununu kuzum yoksa git biran önce doktora olmaz böyle
evet kuzu sımdılık hallettimm o yuzden bu kadar etki etti tartıdada 2 kez cıktım o otu ıctıgımden berı sabah aksam ıcıcem bakalım bu hafta full ınsallah duzene gırer

kaptinn pazartesi yeni spor listesinde bende olmak isteyrum şu haftasonunu da acik esnek geciriyim de pazartesi az yemeye gecerem geri baya sıkıldım çünkü hep diyet yapmaktan iki gündür az yiyim dedikce saldiriyom herseye

Aynen cnm herseynnrmal gidince bir korkuyom vallaaa cok sukur idare ediyos ama negatif bisi yok aman istahina dikkat sisip oturmaa tarcinli sut icc hemen

Yeğim men onu @ParteMoralll Poncikde mi kaptan yardimcisi olduu poncikbirgelincik hayirli olsun balim
iviiiitttt rahat oluyomş böyle valla tek zormş megersem
evet kuzu sımdılık hallettimm o yuzden bu kadar etki etti tartıdada 2 kez cıktım o otu ıctıgımden berı sabah aksam ıcıcem bakalım bu hafta full ınsallah duzene gırer
cok sık içme ama bagırsak tembelliği olur daha kötü olursuuun bak selcan da sinameki içmiş zmanında senin gibi şimdi ugrasıyo böyle
ooo demek listeye girceksiiiinnnn benm canım hiç spor yapmak istemiyo yaa

Her zaman böyle oluyo nedense..3 kilo verip biraz duraksıyo sonra tekrar inişe..bu hafta ek çaylar falan içip desteklerim insülin direnci böyle bişey işte malesef..
d vitamini verirse doktor belki hızlanır zayıflaman sen sporda yapıyosun beslenmende düzenli
bende istiyorum d vitanimi almayı hiç güneş göremiyorum bütün gün kapalı yerdeyim

d vitamini verirse doktor belki hızlanır zayıflaman sen sporda yapıyosun beslenmende düzenli
bende istiyorum d vitanimi almayı hiç güneş göremiyorum bütün gün kapalı yerdeyim
4 aydır kullanıyorum damla olarak..bakalım bugün tahlilde ne çıkacak..aslında en etkilisi iğne olanıymış düşük çıkarsa istiycem doktordan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…