- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #186.021
Varrr bi gariplik gercekten aksam dus aldigimda bildim odemim gitmediğini bide yarin sabah tartilcamm yetti gariii erkende tartildim vc gitmedim puffg amaann nidim kaptinn at beni giiiisende mi bnm gibi 200gr
bi daha wc ye gitte tartıl bakim kuzum belki farketcekVarrr bi gariplik gercekten aksam dus aldigimda bildim odemim gitmediğini bide yarin sabah tartilcamm yetti gariii erkende tartildim vc gitmedim puffg amaann nidim kaptinn at beni giiii
günlük hedef daha bağlayıcı oluyor onu da test etmiş oldumHaftaya çok vercez çok
çarşambaya randevu aldım içimi yer bitirir neden diye teşekkür ederimbelki düzenin bozulmuştur spordan kuzum ondan olmuştur üzülme takip et önümüzdeki ay da aynı olursa doktora gidersin
iyi ki varsin citir bebiskooobnde tam sizin listeyi hazırlıyodum
Bence sislerim iniyorrr400 gr mı verdinhamişken gidiyor mu kilolar 100 gr anlarım da 400 tebrikler
Kizz sua hastanedeyim yurttan bazi testler istedi raporlar ne yenilenecek evde olsaydim keskemmbi daha wc ye gitte tartıl bakim kuzum belki farketcekneyse saglık olsun artı cıkmamışsın ya ona da şükür
veee eveettt sonundaaaaaaa
1 hafta dun ki gibi bozma eminim vericekksnnnnnVarrr bi gariplik gercekten aksam dus aldigimda bildim odemim gitmediğini bide yarin sabah tartilcamm yetti gariii erkende tartildim vc gitmedim puffg amaann nidim kaptinn at beni giiii
Sen kac kg ciktin beybiiyi ki varsin citir bebiskooo
Bence sislerim iniyorrrbu sabah desensiz uyandim cunkummm
ben tartılmadan wcye gidiyorum sorun varsa zımlayıp hızlı adımlar yapıp uzanıyorum sonra wcye gidip tartılıyorum boşaltım tam oluyor birde iç çamaşır ile tartılıyorumVarrr bi gariplik gercekten aksam dus aldigimda bildim odemim gitmediğini bide yarin sabah tartilcamm yetti gariii erkende tartildim vc gitmedim puffg amaann nidim kaptinn at beni giiii
Tmm canim bide artik sabahlari esimnen kahvalti eysem iyi olcak hep.ogle yapiyim bi duzene sokiyum belkim metobolizmam calisirr
1 hafta dun ki gibi bozma eminim vericekksnnnnn
Kiz masallah diyinnnBizde bu halimizle 100 gram verelimutandım
arada rapor isteniyor mu öyleKizz sua hastanedeyim yurttan bazi testler istedi raporlar ne yenilenecek evde olsaydim keskemm
Kiz masallah diyinnnbenimkiler sisme oncesi son tutunuslar
Kocaman borek yeseydiniz sizde verirdiniz
günlük hedef daha bağlayıcı oluyor onu da test etmiş oldum
DESENSİZ DERKENiyi ki varsin citir bebiskooo
Bence sislerim iniyorrrbu sabah desensiz uyandim cunkummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?