- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #186.061
Yok canim bekleme benim eve donmem 4 gunu ne bulur heral bol su icimm zati fazla kg cikarim..üzülme kuzum ödem vardır belki
ben bu doktor işlerini sürekli erteliyorum ya herkes bn gibi sanıyorum
neyse kuzucum olsun olsn haftaya artık
ne raporu istediler seninle mi ilgili yoksa cocuklarla mı ilgili.
istersen bekliyeym eve gidene kadar değişirse yoksa listeyi paylaşıcam
bu hafta ümitliyim 53lere düşerim ve o küçük aldıım pantolona girerimay keskeeee yaaa
sende 53.9
ooo cok iddalıyııızzz
kesinlikle . Önümüzdeki hafta 700 gram veremeyen ondan sonraki haftada veremezse atılsınBen veremezsem benide atın
kusarim tabiii ohjj canima degsinnHepinisi kusarim mii:dahhahajajahahahahah
Seni seniiihamile olunca bi pisleşti kusmukla falan oldu
Yok yok yemeee litfeeenbu hafta ümitliyim 53lere düşerim ve o küçük aldıım pantolona girerim55lere düşünce künefe yicektim ama hiç istemiyorum geri alırım diye
eevet o kadar sıkı calısıyorum emek verıyorum sadece 100 gram gitmemeliooo cok iddalıyııızzz
iyiki doğmuş babaaaaasıııııııAksam pasta aliyoruz babamn dogum gunu icin ama ben bakicam
tm bebeğim o zaman paylaşıyorum ben listeyiYok canim bekleme benim eve donmem 4 gunu ne bulur heral bol su icimm zati fazla kg cikarim..
o zaman her sabah tartılıyoruz artıkeevet o kadar sıkı calısıyorum emek verıyorum sadece 100 gram gitmemeli
bende zorlanıyorum yöntemler bula bula çıkıyorum ...Bende cibil cikiyorum canim vc konusu resmen o organ bana inatt
hastalık olursa almıyorlar değil mi çocukları allah korusun tabi ki deEvet canim iki yilda bir yenileniyor mus mart 13 de gun verdiler ..hastalik vs varmi kontrol ediliyy
mubarek cuma saatleri duysun rabbim bekleyişini mükafatlandırıp sana hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah
sende mi çikolatasın tatlı ... sol atarftaki benim eski halim popo da kalkık ah gençliğim nerdesinşimdi bakalarım sarışın gibi hedefim zayıf olana dönmek
Yok kuzum malesef esmer değilim cook isterdimsende mi çikolatasın tatlı ... sol atarftaki benim eski halim popo da kalkık ah gençliğim nerdesin
Oofofofofififif ben hakettim aslnda kacamagi ama haftaya pazara sakliyoreee :)aynnen hafta sonu kaçamağı yapanı vururummm
Ooohh bende sana yetisiyim baribu hafta ümitliyim 53lere düşerim ve o küçük aldıım pantolona girerim55lere düşünce künefe yicektim ama hiç istemiyorum geri alırım diye
sagol bebekimmmm@ParteMoralll kuzu cok tebrikkk supersinnnnn gelsin 66 larrrr
BitmeyenUmidim tatlis 200 gram vermissin cnm tebrik ederim haftaya 1 kg ins.
Hahahahaha kiz bu super olduiyiki doğmuş babaaaaasıııııııama diyetteymiş kızısııııııııı
kiz daha inxesindir 55 sin delurmee.şimdi bakalarım sarışın gibi hedefim zayıf olana dönmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?