- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #186.041
Ben öyle düşünüyorum günlük takipKızlar günlük 100 gram versek haftalık 700 gram yapar
200 versek 1,400 çok iyi
Önümüzdeki hafta inşallah en kötü herkes 1 kg versin
üzülme kuzum ödem vardır belkiHele ben 1-1.5 kg bekliyordum yaaaa ama suratimm kuculmustu dun aynaya bakinca fark ettiydimm
Morall bozmak bu istemimmm(
ben bu doktor işlerini sürekli erteliyorum ya herkes bn gibi sanıyorumçarşambaya randevu aldım içimi yer bitirir neden diye teşekkür ederim
neyse kuzucum olsun olsn haftaya artıkKizz sua hastanedeyim yurttan bazi testler istedi raporlar ne yenilenecek evde olsaydim keskemm
bu hızla haftaya 65
1 hafta dun ki gibi bozma eminim vericekksnnnnn
evt cnmm tatli seulerden de uzak dur guzel zararsiz seylerden doyana kdr ye ac kalmaTmm canim bide artik sabahlari esimnen kahvalti eysem iyi olcak hep.ogle yapiyim bi duzene sokiyum belkim metobolizmam calisirr
aynı anda yazmisiz ben duzeltmistim tejrar unutup yanlismi yazdım acep@senad 67.9 kiloymussun suan yazdigin 64.5 yazmissin?
67.5 mi olucakti?
Durr umut ettirmee en kesini iki haftaya bile olurummmm az az gidiyo ayyy allahm insallaaaaaah senelerdir 65 gormedmmmmmmbu hızla haftaya 65
evet ben sorcaktım da yanlış yazılmıştır diye 67 saydım onu inşallah 64tür@senad 67.9 kiloymussun suan yazdigin 64.5 yazmissin?
67.5 mi olucakti?
Masallaaaaah liste yineee dökülüyoo
Arkadas gorsun diye belirttim son liste boyleydi simdi duzeldi demekkki karismisaynı anda yazmisiz ben duzeltmistim tejrar unutup yanlismi yazdım acep
Valla ya pfff neyseeee bu haftada boyle haftayaaaa olmicakkkk boyleeeeee artik yoksaartık sondan kacıncı oluruz bilmem
katılıyorummm herkes günlük 100 gr hedef koysaKızlar günlük 100 gram versek haftalık 700 gram yapar
200 versek 1,400 çok iyi
Önümüzdeki hafta inşallah en kötü herkes 1 kg versin
Durr umut ettirmee en kesini iki haftaya bile olurummmm az az gidiyo ayyy allahm insallaaaaaah senelerdir 65 gormedmmmmmm
2010 du en son 59 60 of of
bende ertelerim ama bebiş istiyorsn ertelemeye gelmiyor ki bunu bile 1 ayır erteledimüzülme kuzum ödem vardır belki
ben bu doktor işlerini sürekli erteliyorum ya herkes bn gibi sanıyorum
neyse kuzucum olsun olsn haftaya artık
ne raporu istediler seninle mi ilgili yoksa cocuklarla mı ilgili.
istersen bekliyeym eve gidene kadar değişirse yoksa listeyi paylaşıcam
ay keskeeee yaaaevet ben sorcaktım da yanlış yazılmıştır diye 67 saydım onu inşallah 64türD :
sende 53.9
Ben öyle düşünüyorum günlük takip
kesinlikle . Önümüzdeki hafta 700 gram veremeyen ondan sonraki haftada veremezse atılsınkatılıyorummm herkes günlük 100 gr hedef koysa
Bende cibil cikiyorum canim vc konusu resmen o organ bana inattben tartılmadan wcye gidiyorum sorun varsa zımlayıp hızlı adımlar yapıp uzanıyorum sonra wcye gidip tartılıyorum boşaltım tam oluyor birde iç çamaşır ile tartılıyorum
Evet canim iki yilda bir yenileniyor mus mart 13 de gun verdiler ..hastalik vs varmi kontrol ediliyyarada rapor isteniyor mu öyle
aynnen hafta sonu kaçamağı yapanı vururummmValla ya pfff neyseeee bu haftada boyle haftayaaaa olmicakkkk boyleeeeee artik yoksa
bende ertelerim ama bebiş istiyorsn ertelemeye gelmiyor ki bunu bile 1 ayır erteledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?