Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dünkü menüm;
Sabah: Kepekli ekmekten tost
Öğlen: 3 yk fırın makarna, tavuk
Akşam: 2 yk haşlanmış tavuk, 2 yk yoğurt

aralarda kahve içtim sabah maydanoz kürü akşam yatmadanda elma yedim büyükcene

dün 60.0 bugün 60.8 perşembe aksam yemek yememıstım bide açlık otu icip tuvalete cıkmıstım ona bağlıyorum

kız bu cayı icip biri ayda 18 kg vermıs tabıkı ben o kadar ıcmıcem
Ne cayi iciyosun kuzum bende ilk kilo verirken sandaloz sakizli toz karışım çay cok ictim her gün sabah akşam kullandim baya kilo verdiydim bana bi zarari olmadi ama söylemeye korkuyom baskalarina zarari olar belki diye

Ne cayi iciyosun kuzum bende ilk kilo verirken sandaloz sakizli toz karışım çay cok ictim her gün sabah akşam kullandim baya kilo verdiydim bana bi zarari olmadi ama söylemeye korkuyom baskalarina zarari olar belki diye
açlık otu ıctım ben ama @hedef52 izin vermiyi daha icmeme ayyy soyle duydukca hepsını karıstırıp ıcıp su kılolardan bıanda kurtulmak ıstıyorum

bırakınca bi sorun yasadın mı ???
Evet kabizlik yaşadım ki benim hic kabizlik sorunum yoktur sonrasinda düzeldi ama senin normalde kabizlik sorunun varsa belki daha kötü yapabilir kuzum bide onu bir ay kullanip 2 hafta ara vermek gerekiyo ki bunye ona alışmasın Bide bi tanidigim daha kullandi basur oldu ama sandaloz sakizli yesil toz bi karışım var aktarlarda satiliyo onu daha cok seviyim ben pek zarari yok bana olmadi yani kabizlik da yapmadi birakinca

Gitme gitmeeee senin yokluğun buralarda cok hissediliyo Bizde şöyle korumalara gecebılcez mı acebaaaa
Gitmemmmm gidememmmm sizden kopamammmm seviyimmm sisiiiii daha olacam elliii ikiiiii kiz bende 1 kilo bile cok farkediyo 52 de kendimi harika hissediyorum simdi 54.5 im hemen 52 ye inecem geriiiiii evet kilolari verip hep beraber korucaz zaten kilo korumada bi nevi diyet almamak icin hep dikkatt

Cokkkkkkkk sevindiimmmm bebegim hakettin bu sonucu saglikli beslenerek sıkılaşarak verdin kilolarii ben 66yken 40 beden giyyidimmm harikasin Masallah

yaa bak korkuttun benı aslında ben korkuyorum boyle seylerden heppp benimde bi arkadasım var oda sinameki iciyodu surekli sonra bıraktı kız coook uzun sure ılacsız cıkamadı bende o duruma dusmekten cok korkuyorum ki bende hiç böyle sorun yasamazdım nıye boyle oldum bilmiyorum ki
bizde sini çik siviyiiiiis öyle tabı etmez mı bende bıle 1 kılo farkedıyo bıkere ınsan psıkolojik olarak 1 kılo bıle alsa kılo aldım diyi kötü hissediyo kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…