- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #186.561
Menünü beğendim günlük buğday ihtiyacını sarmadan almışsın tamamlamışsın afiyet olsun tatlım05 mart 2017 menum
Sabah
2 parca elma dilim patates firinda
4 zeytin
2 kucuk kup kasar peyniri
Ekmek yok
Sekersiz cay
Kahvaltilik sos 2 kasik
Ara sekersiz kahve
Aksam saat 5 gibi
8 tane yaprak sarma bulgurlu
1 kase yogurt
Ara yesilcay
Birde sekersiz yarim sutlu neskafe
Su 2.5
Spor yarim saat yuruyus
Anladin canim7 günlük bi diyet canim dukanin kolaylaştırılmış hali gibi 5 kilo ve altinda kilo vermek isteyenlere oneriliyor ben yapmistim daha önce 5 gün yapmama rağmen 1.700 gr vermistim detaylari ekliyorum bakmak istersen
Eki Görüntüle 1962659 Eki Görüntüle 1962657 Eki Görüntüle 1962658
Sagol canim ben biraz daha kendi halimde takilayim7 günlük bi diyet canim dukanin kolaylaştırılmış hali gibi 5 kilo ve altinda kilo vermek isteyenlere oneriliyor ben yapmistim daha önce 5 gün yapmama rağmen 1.700 gr vermistim detaylari ekliyorum bakmak istersen
Eki Görüntüle 1962659 Eki Görüntüle 1962657 Eki Görüntüle 1962658
Ay allah korumuş karşılaşmamışsınız benim başıma 3 kere geldi bilirim o psikolojiyi rabbum korumuş ya yüzyüze gelseydiniz.... birşeyler götürmüş mü inşallah maddi zararda yokturkizlar bugün hiç ugrayamdim çok kötü bi gün geçirdim misafirlikteyim sabah gittik gittiğimiz evde gezmeye çıktık tekrar geldigimizde arkadasimin eve hırsız girmiş aman kapinizi kitlemeden çıkmayın kitlemeden çekmiş çıkmış arkadasim.
yatak odasını karıştırmış bi tek yeni girmiş biz gelince kacmislar karşılaşmadık bi gün öncede arkaddasim anlatti bi adam takip etmiş gibi gelmiş sevmemis adamın tipini bugunde başımıza böyle olay geldi
Cok gecmis olsun cnm en buyuk fobim eve giren hirsizla karsilasmakkizlar bugün hiç ugrayamdim çok kötü bi gün geçirdim misafirlikteyim sabah gittik gittiğimiz evde gezmeye çıktık tekrar geldigimizde arkadasimin eve hırsız girmiş aman kapinizi kitlemeden çıkmayın kitlemeden çekmiş çıkmış arkadasim.
yatak odasını karıştırmış bi tek yeni girmiş biz gelince kacmislar karşılaşmadık bi gün öncede arkaddasim anlatti bi adam takip etmiş gibi gelmiş sevmemis adamın tipini bugunde başımıza böyle olay geldi
Sagol cânimMenünü beğendim günlük buğday ihtiyacını sarmadan almışsın tamamlamışsın afiyet olsun tatlım
ayy bide yakın yerde park vardı kocalarımiz parkta cocuklarla oynasın biz yemek koyalım diye önden ikimiz tek gitmiştik bide allah korumus gormedik muhtemelen gozleyen biri vardi bizim geldigimizi gorunce kacmislar 200 lira varmış çocuğunun kumbarasimda onu almışlar bi başka zararları yok ama stresi bile kötü sadece yatak odası karışmış diğer odalara girememisler dolap çekmeceler sandık falan baza altı falan daginiktiAy allah korumuş karşılaşmamışsınız benim başıma 3 kere geldi bilirim o psikolojiyi rabbum korumuş ya yüzyüze gelseydiniz.... birşeyler götürmüş mü inşallah maddi zararda yoktur
sanada geçmiş olsun canım karsilastinmi allah korusun herkesiAy allah korumuş karşılaşmamışsınız benim başıma 3 kere geldi bilirim o psikolojiyi rabbum korumuş ya yüzyüze gelseydiniz.... birşeyler götürmüş mü inşallah maddi zararda yoktur
sağol kuzum bende korkarım hiç basima gelmedi allah gostermesin kimseye kapımı da kitlemem annem yakın ona falan giderken kapiyi çekip çekip çıkarım bende hiç kitlemem aman dikkat edin kitlemeden çıkmayınCok gecmis olsun cnm en buyuk fobim eve giren hirsizla karsilasmak
Birinde ses duydum kapıyı dinledim lisedeydim o zaman baktım ses var wcde sifonu çektim kapiya yakındı ses kesilince annemlere seslenmedim yan komşudaydılar yarim saat sonra baktim tel var kapinin önünde birinde annemle pazara gitmiştik dönüşte eve hırsız girmiş salona saklanmış dis kapiya yakın mutfaktayken kapı sesi duyduk umursamadık yatak odasına girince fark ettik hirsiz girmiş vergi parasını çalmışlardı o zaman babam büyük bur amelyat geçirmişti son paramızdı hatta zehir olsun biride yeni evliyken oldu eşim gece nobetinde gece 3 4 gibi kapi sesine uyandım tek kapı vardi kal geldi ne esimi arayabildim ne polisi ne de apartman görevlisini kapının kilit yeri duvara yakit birde ozel.kilitler var yengec kilit diyorlar o içerden onu açamamışlar sabah uyandım kapı aralıklı allah korudu beni o gün ama sabaha kadar ya fettah cektim icimden kalkamadım yerimden... suan hepsini tekrar yaşadım... muhtemelen habercisi vardı cok geçmiş olsun allah korumuş gerçekten siziayy bide yakın yerde park vardı kocalarımiz parkta cocuklarla oynasın biz yemek koyalım diye önden ikimiz tek gitmiştik bide allah korumus gormedik muhtemelen gozleyen biri vardi bizim geldigimizi gorunce kacmislar 200 lira varmış çocuğunun kumbarasimda onu almışlar bi başka zararları yok ama stresi bile kötü sadece yatak odası karışmış diğer odalara girememisler dolap çekmeceler sandık falan baza altı falan daginikti
Beceriyirdum şimdi kafam basiyor benim algida problem var bugun biraz anladim bi bakim da yapabilirsem hem karatay hem kalori sayma gibi olsun bide sabahlari ekmegi bi biraksam doymuyorum cesit cok az kahvaltilarda yesilligi yeni alıyorum domates salatalik vs hormon var die almiyordum ya bugun iki kg domates aldim bakalım ne bilim elimden geldigince organik beslenmye gayret edimde konu nereye kadar getirdm yine benn :))Kalori ile daha kaçamaksız oluyor canin birşey iatersede sana dur diyor kalorisini görünce
çok çok gecmis olsun sanada canım benim bidaha gostermesin en kötüsü sonuncu anlattığın çelik kapimiydi bütün kilitlerini açmışlarBirinde ses duydum kapıyı dinledim lisedeydim o zaman baktım ses var wcde sifonu çektim kapiya yakındı ses kesilince annemlere seslenmedim yan komşudaydılar yarim saat sonra baktim tel var kapinin önünde birinde annemle pazara gitmiştik dönüşte eve hırsız girmiş salona saklanmış dis kapiya yakın mutfaktayken kapı sesi duyduk umursamadık yatak odasına girince fark ettik hirsiz girmiş vergi parasını çalmışlardı o zaman babam büyük bur amelyat geçirmişti son paramızdı hatta zehir olsun biride yeni evliyken oldu eşim gece nobetinde gece 3 4 gibi kapi sesine uyandım tek kapı vardi kal geldi ne esimi arayabildim ne polisi ne de apartman görevlisini kapının kilit yeri duvara yakit birde ozel.kilitler var yengec kilit diyorlar o içerden onu açamamışlar sabah uyandım kapı aralıklı allah korudu beni o gün ama sabaha kadar ya fettah cektim icimden kalkamadım yerimden... suan hepsini tekrar yaşadım... muhtemelen habercisi vardı cok geçmiş olsun allah korumuş gerçekten sizi
Ayyy aaa cana gelecegine mala gelsin pufff bu ne ya insafsız pis insanlar var yaa yine verilmis sadakasi varmis ya arkadasin icerde olsaydi bazen bende kapyi cekiyordum cikiyirdum bi yarim saatligine diye ay kitlerim ya geçmiş olsun Allah bidaha gostermesin..kizlar bugün hiç ugrayamdim çok kötü bi gün geçirdim misafirlikteyim sabah gittik gittiğimiz evde gezmeye çıktık tekrar geldigimizde arkadasimin eve hırsız girmiş aman kapinizi kitlemeden çıkmayın kitlemeden çekmiş çıkmış arkadasim.
Birinde ses duydum kapıyı dinledim lisedeydim o zaman baktım ses var wcde sifonu çektim kapiya yakındı ses kesilince annemlere seslenmedim yan komşudaydılar yarim saat sonra baktim tel var kapinin önünde birinde annemle pazara gitmiştik dönüşte eve hırsız girmiş salona saklanmış dis kapiya yakın mutfaktayken kapı sesi duyduk umursamadık yatak odasına girince fark ettik hirsiz girmiş vergi parasını çalmışlardı o zaman babam büyük bur amelyat geçirmişti son paramızdı hatta zehir olsun biride yeni evliyken oldu eşim gece nobetinde gece 3 4 gibi kapi sesine uyandım tek kapı vardi kal geldi ne esimi arayabildim ne polisi ne de apartman görevlisini kapının kilit yeri duvara yakit birde ozel.kilitler var yengec kilit diyorlar o içerden onu açamamışlar sabah uyandım kapı aralıklı allah korudu beni o gün ama sabaha kadar ya fettah cektim icimden kalkamadım yerimden... suan hepsini tekrar yaşadım... muhtemelen habercisi vardı cok geçmiş olsun allah korumuş gerçekten sizi
beraberdik bide tek gittik ikimiz önden yemek koyalım diyeAyyy aaa cana gelecegine mala gelsin pufff bu ne ya insafsız pis insanlar var yaa yine verilmis sadakasi varmis ya arkadasin icerde olsaydi bazen bende kapyi cekiyordum cikiyirdum bi yarim saatligine diye ay kitlerim ya geçmiş olsun Allah bidaha gostermesin..
napıyon kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?