- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #186.601
sen bana gelmicen bebeğğiiim bırak ben sana geleyimEvetttben dukan express yapicimm galiba kahvaltiya kadar biraz daha düşünüyüm de 54.7 çıktım Bu hafta hedefim 1.700 gr verip tam 53.0 olmak
evet mersinde karışık zaten hergün bir şey duyuyoruz kimin ne olduğunu kestiremezsin hiçbir zaman da ... kol kaslarım çalışıyorkilitle kilitle bitmyor
diyet kolaya benziyor tek sorun yulaf onu nasıl tüketiyorsunuz bir kere denemiştim yiyememiştim7 günlük bi diyet canim dukanin kolaylaştırılmış hali gibi 5 kilo ve altinda kilo vermek isteyenlere oneriliyor ben yapmistim daha önce 5 gün yapmama rağmen 1.700 gr vermistim detaylari ekliyorum bakmak istersen
Eki Görüntüle 1962659 Eki Görüntüle 1962657 Eki Görüntüle 1962658
evet direk banka kasasına kasayı da kendi adına yapbende evlenince hemen düğünden sonraki gün bankaya götürücez herseyi ama yinede yeni evli evi olcak illaki zorlar hırsız falan diye korkmuyo değillim
biz aynı listedeyiz onunla
evet direk banka kasasına kasayı da kendi adına yaportak yapma her yeni evlenenin evine hırsız girmez altın takma düğünden sonra bir şey olmaz
AY HATIRLAMIYORUM ONU AÇABİLİYORSUN SANIRIM YAortak olur muhtemelen ama ortak olunca da tek gdip acamıyomuşsun beraber gitmek gerekiyomş galiba
Hee nirdeyse ayni kilodayıhsen bana gelmicen bebeğğiiim bırak ben sana geleyimtut kendini artık yeme
Ayy benim yulaf kepegim yok almicam da yulafsiz yapicamdiyet kolaya benziyor tek sorun yulaf onu nasıl tüketiyorsunuz bir kere denemiştim yiyememiştim
o zaman tek bnm üstüme olur hesapAY HATIRLAMIYORUM ONU AÇABİLİYORSUN SANIRIM YA
Hee nirdeyse ayni kilodayıhgeldim sana ama görersin bu hafta çoğu gidecek yeni geldiler yerlesmeden göndereceeeenmm
OLUYOR MU ÖYLE SİZ YAPIN KOLİRDEN SIKILIRSAM SİZİN GİBİ YAPAYIM BENDEAyy benim yulaf kepegim yok almicam da yulafsiz yapicam
bendn anca 350 dk falan cıkarÇeteyi gurduh o zaman
günaydın kuzum hayırdır kötü bişey mi varKızlar günaydınnn
evet cnm ya benim gundu oturmaydi hic gelemedim buralara ozledimnapıyon kuzuhiç denk gelemedik hAFTA SONU
Yiyerekksen nasıl zayıflıyon ki
Sorma vallamaşallah sana bizden istikrarlı gidiyorsun valla
50 olicim 36 beden beyaz pantul alicimm salınıcimmm yazinsenide bi dünya gözüyle 50de göreydim inşallah verirsin nisan ayına girmeden bahara incecik ve hafif girersin
Bisey koyarken gerekmiyor anahtar yeterli yada alicagin zaman. Ama kasa acma yada komple kapama islemi senle beraber.ortak olur muhtemelen ama ortak olunca da tek gdip acamıyomuşsun beraber gitmek gerekiyomş galiba
yulafsiz olmuyor malesff :)Ayy benim yulaf kepegim yok almicam da yulafsiz yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?