- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #186.581
sen nasıl zayıflıyon kiBen 72.7 ciktim kizlaryiyerek zayifladim valla
Bende de o takıntı var ama diyet için alıyorum tam tahilli ekmeğe tost yap bir gün bir gun 1 dilim ye çeşit olut başlangıç içinBeceriyirdum şimdi kafam basiyor benim algida problem var bugun biraz anladim bi bakim da yapabilirsem hem karatay hem kalori sayma gibi olsun bide sabahlari ekmegi bi biraksam doymuyorum cesit cok az kahvaltilarda yesilligi yeni alıyorum domates salatalik vs hormon var die almiyordum ya bugun iki kg domates aldim bakalım ne bilim elimden geldigince organik beslenmye gayret edimde konu nereye kadar getirdm yine benn :))
Çelik kapı evet o içerden olan kurtardı beni simdi 6 kilit var kapı taktirdik bir tane dahaçok çok gecmis olsun sanada canım benim bidaha gostermesin en kötüsü sonuncu anlattığın çelik kapimiydi bütün kilitlerini açmışlar
Normalde bende kitlemem en son olayda eşim ısrar ile sorunca kaltiktim kilitledim şimdi arada da unuturum allaha emanetiz canımSanada cok geçmiş olsun canim anlatinca sanki bende yasamis gibi urperdim rabbim korusun belalardan arkadaslar bol sadaka verin aman diyim bizi koruyan dualar zati... dusuncesi bile cok kotu bede ruyamda eve giriyorlardi ayni gercek gibiydi ama bi sicradim eşim seslendim kalk eve hirsiz girdi dedim kapi acik git kitle dedim bizimde cogu zaman kapiyi carpiyoruz ara sira aklima gelirse kitliyorumm kilitleme aliskanligimiz yok ne garip insanlariz yaa
Kilitle canım çıkarken bizim komşu komşuya çıkarken kapıyı kilitlemiyor biride bunu takipte adam tacizci eve giriyor .. kadında komşu ile pazara gitmek için eve giriyor herkes kapıda kadin çığlıkla dışarı atıyor babam o zaman bir guzel dövmüştü tacizziyi polislerde müsaade ediyor zaten ... o yuzden özellikle gündüz evden çıkarken kilitleyin kapınızıberaberdik bide tek gittik ikimiz önden yemek koyalım diyeayy allah korudu kimseye gostermesin canım dikkat et sende bende aynı hiç kitlemeden cikiyorum yapma kitle çik
6 kilit miÇelik kapı evet o içerden olan kurtardı beni simdi 6 kilit var kapı taktirdik bir tane dahakilitle kilitle bitmiyor
Gunaydin kizlarben diyeti bayaa boşladim bu kadar yeter simdi tartılıcam ve bugun tekrar diyete Başlıyorum bahar geldi hala istedigim kiloda degilim
kilitlemek mesele değilde sabah açması ayrı sorun eşim yokken içerde olanları kilitliyorum o varken hepsi kilitleniyor6 kilit miay ben ugrasamam onları kilitlemekle
maşallah sana bizden istikrarlı gidiyorsun vallaBen 72.7 ciktim kizlaryiyerek zayifladim valla
tatlım malesef takım dolumerhaba kızlar bende aranıza katılabilir miyim ?
sbah burnunun ucunu göremio insan 6 kilit nasıl açılırkilitlemek mesele değilde sabah açması ayrı sorun eşim yokken içerde olanları kilitliyorum o varken hepsi kilitleniyorbende gıcık oluyorum
Evetttzayıflıyoruz artık yeter mart ayına girdik
evet mersinde karışık zaten hergün bir şey duyuyoruz kimin ne olduğunu kestiremezsin hiçbir zaman da ... kol kaslarım çalışıyorsbah burnunun ucunu göremio insan 6 kilit nasıl açılırama işte bu devirde önlemler almak zorundayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?