Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menün doyurucu birşey yemezsen vermiş olursun tatlım

Menum
Sabah;zeytin,peynir,
(1 er tatli kaşigi)incir ve visne receli
4 catal ciger sote
Yumurta
Ara ogun
Cok az pirasa tava ,salata turşusu
Aksam
Yarim porsiyon civarinda Sardalya
Çeri domates

Su hala iciyorum
Menünü beğendim doyurucu bir menü kalori tuttun mu bugün

Doyurucu bir menü afiyet olsun

Cannim o nasil oluyo ben de kilo vermem durmadi ama sikildım yenilikler ariyorun da
7 günlük bi diyet canim dukanin kolaylaştırılmış hali gibi 5 kilo ve altinda kilo vermek isteyenlere oneriliyor ben yapmistim daha önce 5 gün yapmama rağmen 1.700 gr vermistim detaylari ekliyorum bakmak istersen

Ay bizim evde hiç bişey ykkk salı pazara cikilcak bende habire çorba yiyorim
Yimirta tavik varsa bir gün idare idersin giii hadii yapak ikimizzz litfen litfennn zaten ilk gün saf protein sonraları gun gun sebze meyve falan ekleniyiii

Sabah
Kavurmali yumarta, peynir, az kasar, zeytin
Salata, domates, cay

Aksam
Izgara karisik, mezeden peynir,kasarli mantar firinlanmis, az salata,buyuk bardak ayran.
Cay cay cay

Kizlar ben 1200 kalorilikten 925 kalori almışım 417 kalori de yakmisim 625 kalmiss bide boyle bi deneyim diyorum...
Kizlar az once ibrahim Saraçoğlu nu izledim kabiz olanlar kesinlikle pira yemegi yesinler 10-12 gun cikmayanlar dedi ve kesinlikle sinameki icmesinler bagirsaktaki butun oaygan siviyi alip goturuyormus en tehlikeli bitkiymis ve cok kabizlik cekiyorsaniz 4-5 yaprak portakal yapragini 15dk kaynatip icsin sabaha cikartir ve bunun zarari olmadigini belirtiyorda ben bu adamin dediklerini cok güveniyorum ya bi denicem iki gundurde bende sorun var 77kg çıktım di yarin bi dsha tartiliyim kafayi yiyecemm artikk karnimm davil gibi yaa

05 mart 2017 menum
Sabah
2 parca elma dilim patates firinda
4 zeytin
2 kucuk kup kasar peyniri
Ekmek yok
Sekersiz cay
Kahvaltilik sos 2 kasik
Ara sekersiz kahve
Aksam saat 5 gibi
8 tane yaprak sarma bulgurlu
1 kase yogurt
Ara yesilcay
Birde sekersiz yarim sutlu neskafe

Su 2.5
Spor yarim saat yuruyus

Guzelmis canim bulursam deniycem bende naneyi salatalara dogruyorum bende guzel oluy

Evet (663 kalori)artik hergun tutcam insallah zayiflayinca bile
Bugün 998 aldım 148 yürüyüş yaptım aslında daha cok yürüdüm ama 30 dk yazdım 2 saat etrafa dolandım vs dersem benim 800 den aşağı iner sen benden daha iyi dayanıyorsun

Kalori ile daha kaçamaksız oluyor canin birşey iatersede sana dur diyor kalorisini görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…