- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #186.541
Ayyy cildircammm :)) :)) kimm kimm ooo okuyanEvliyim cocuk gelisimi kursu aldiydim sertifikam var evet ama suan okuyan ben degilim.evet bebek isteyen benim ama :)
Sag ol tatlusummmBen begendim tam hamis menusu gibi geldi bana bugunluk öyle. Olabilir hamur isi cok yok iki kasikmis bi adet kurabiye bide boorreek :))
Menün doyurucu birşey yemezsen vermiş olursun tatlımBugünkü menüm
Sabah : 160 kalorilik ekmekle 2 kk beyaz peynirle ve 2 çeri domatesle bir tost yapıp yedim bir de bir büyük bardak sütlü nescafe içtim
Akşam: bir tane çok büyük levrek buğulama, levrek baya büyüktü başka bir şey yemedim o nedenle daha da bir şey yemeyi düşünmüyorum inşallah dayanabilirim yarına bir 200 300 gram vermek istiyorum
Menünü beğendim doyurucu bir menü kalori tuttun mu bugünMenum
Sabah;zeytin,peynir,
(1 er tatli kaşigi)incir ve visne receli
4 catal ciger sote
Yumurta
Ara ogun
Cok az pirasa tava ,salata turşusu
Aksam
Yarim porsiyon civarinda Sardalya
Çeri domates
Su hala iciyorum
Doyurucu bir menü afiyet olsunKahvaltı
Yarım ev yapımı tam tahıllı lavaş
1 kaşık soğanlı kıyma kavurma
3 az tuzlu zeytin
1 çay kaşığı tahin
1 tatlı kaşığı ev yapımı kahvaltılık sos
Nane
Ara
1 elma
Akşam
2 kaşık domates kavurması
2 kaşık makarna
2 kaşık susuz pancar çorbası
Marul
1 bardak kefir
Su 2 lt
Bir küçük kupa sütlü nescafe içebilirim akşam
Güllü yeşilçay
Spor
15 dakika evde hafif tempolu koşu, 40 dakika parkta spor
Yimirta tavik varsa bir gün idare idersin giii hadii yapak ikimizzzAy bizim evde hiç bişey ykkksalı pazara cikilcak bende habire çorba yiyorim
Evet (663 kalori)artik hergun tutcam insallah zayiflayinca bileMenünü beğendim doyurucu bir menü kalori tuttun mu bugün
Hos geldiniz beybisii her zamanki gibi harikaymis menunnSabah
Kavurmali yumarta, peynir, az kasar, zeytin
Salata, domates, cay
Aksam
Izgara karisik, mezeden peynir,kasarli mantar firinlanmis, az salata,buyuk bardak ayran.
Cay cay cay
HarikaymissHos geldiniz beybisii her zamanki gibi harikaymis menunn
Hos geldiniz beybisii her zamanki gibi harikaymis menunn
Harikaymiss)) @ParteMoralll yanlis yazmisamm harikaaaa
Hadi bak bakalim bekliyorem benn :))Sagol babysiiiiiiiiii :) puf puf ekmegi peynirle yememek zordu :)
:)
Menulere bakamadm bugunluk kim ne yapmis bilmiyorum kacamaklara bakmam lazim.
Guzelmis canim bulursam deniycem bende naneyi salatalara dogruyorum bende guzel oluyBen naneye aşığımgerçekten çok seviyorum aslında olayın özeti şu ben eskiden çok yeşillik yemezdim. Kendime kural koydum. her öğün ne yersem yiyeyim yeşil bir şey olacak tabağımda diye. Kahvaltıda da en sevdiğim yeşillik naneyi yiyorum:) evde olmazsa (ki nadiren olmaz) marul yiyorum:))
Yeşil çayda bu, muhteşem bir lezzet tavsiye ederim:))
Eki Görüntüle 1962612
Resim bana ait değil, internetten buldum.
Canim bi sure sonra yenilik yapmak iyidir yaaa tekduze olunca insan hem sıkılıyiKizz ne yenligi ariyon ne güzel kg veriyon bence hic bozma kg vermen durursa yap kendi fikrim zaten imrenim guzelce kg larda kurtulunn
Sagol canim yeni gordum daha inceliycegim7 günlük bi diyet canim dukanin kolaylaştırılmış hali gibi 5 kilo ve altinda kilo vermek isteyenlere oneriliyor ben yapmistim daha önce 5 gün yapmama rağmen 1.700 gr vermistim detaylari ekliyorum bakmak istersen
Eki Görüntüle 1962659 Eki Görüntüle 1962657 Eki Görüntüle 1962658
Bugün 998 aldım 148 yürüyüş yaptım aslında daha cok yürüdüm ama 30 dk yazdım 2 saat etrafa dolandım vs dersem benim 800 den aşağı iner sen benden daha iyi dayanıyorsunEvet (663 kalori)artik hergun tutcam insallah zayiflayinca bile
Kalori ile daha kaçamaksız oluyor canin birşey iatersede sana dur diyor kalorisini görünceKizlar ben 1200 kalorilikten 925 kalori almışım 417 kalori de yakmisim 625 kalmiss bide boyle bi deneyim diyorum...
Kizlar az once ibrahim Saraçoğlu nu izledim kabiz olanlar kesinlikle pira yemegi yesinler 10-12 gun cikmayanlar dedi ve kesinlikle sinameki icmesinler bagirsaktaki butun oaygan siviyi alip goturuyormus en tehlikeli bitkiymis ve cok kabizlik cekiyorsaniz 4-5 yaprak portakal yapragini 15dk kaynatip icsin sabaha cikartir ve bunun zarari olmadigini belirtiyorda ben bu adamin dediklerini cok güveniyorum ya bi denicem iki gundurde bende sorun var 77kg çıktım di yarin bi dsha tartiliyim kafayi yiyecemm artikk karnimm davil gibi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?