Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sporu azaltmanı tavsiye ediyoruum o kadar spora göre az besleniyosun bu sefer wc sorunun cıkıyo ya sporu azalt ya beslenmeni düzelt bak kızlar kefir yogurt salata eksik etmiyolar menülerinde sende bunları tüketmeye gayret et

bu bacaklar için bi spor bulmak lzım bnm su an tek sorunum bacaklarım kaldı napcaaazz

doktora mı gitsen kuzum.. cumaya kadar bi bakalım ama izine ayrılırsan dha cok salcaksın gibi hissediyorum ben o yüzden pekte istemiyorum

Aynen yaaaa suan tartiya bakmadan ustume baksam diyeti birakirim.
Ama basenlere bakinca devam benim daha var kilo yolum ama sen 55 kilosun bilemedim
Bende basenlerimden kaybediyorum hep onlar olmasa gerisinde bir şey yok aslında hep en son gider oralar diyorlar insan nereden kilo alıyorsa ilk en son oradan verir diye bir şeyler okumuştum ama ne kadar doğrudur bilemedim

Bende basenlerimden kaybediyorum hep onlar olmasa gerisinde bir şey yok aslında hep en son gider oralar diyorlar insan nereden kilo alıyorsa ilk en son oradan verir diye bir şeyler okumuştum ama ne kadar doğrudur bilemedim

evet en son bacak basen gidiyo ve cok zor gidiyo sinir oluyoruumm orası erise yanlarımda ericek hemen

kızlar geçen hafta ilk 3 e girdik ama diğer takımların ortalaması kötüydü o yğzden yani sakın cok zayıfladık falan diye düşünmeyin
bu hafta cok sıkı tutmamız lazım diğer takımlar eminim cok cok iyi sonuclala gelicek bu cuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…