- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #186.641
AŞK BİZE YARAMIYOR SADECE SANIRIMBirisini düşündükçe eriyorum diyelimCidden en son hoşlanıyorum falan diyordum da aşık oldum galiba ben
sporu azaltmanı tavsiye ediyoruum o kadar spora göre az besleniyosun bu sefer wc sorunun cıkıyo ya sporu azalt ya beslenmeni düzelt bak kızlar kefir yogurt salata eksik etmiyolar menülerinde sende bunları tüketmeye gayret ettoparlanmaya calısıyoruz canım esyaları falan koliledik hep hafta sonu diğer evde tadilat falan var bi oraya bi buraya git gel evi toparla hiç oturmadım bile
Hafta sonu toplasan 2 dilim ekmek yemisimdir zararlı hıcbırsey yemedim ama tuvalete cıkamadıgımdan boyle oluyo sanırım su tasınma ısı bitsin acılen doktora gidicem böyle olmuyo
bu bacaklar için bi spor bulmak lzımama vucudun ihtiyaci var oyuzden yenmesi lazm. Bilemiyorm sen bilin :)
bilmem bizim icin fark etmiyor beraber :)
ivit :)incicik bel olucam
Boyuma kiloma gore iyi galiba38 de oldum ama 58 oldugumda bacaklar daha da incelir ne isterimmmm gayriiii
Aynen yaaaa suan tartiya bakmadan ustume baksam diyeti birakirim.bu bacaklar için bi spor bulmak lzımbnm su an tek sorunum bacaklarım kaldı napcaaazz
Gunaydin kizlarkizlar ben 78 kg ciktim ve sokk eksi beklerken 1.5 kg fazla dun aksam cayla kaysi yedim vc çıkayım diye kivrana kivrana oldum cikmadim vc cuma gunu seker hapina basladimdi o kabiz yapti ustelik dun pirasa bile yedim vc ye cikartdirmadi napimm ben devam edecm vicdanim rahat kaptan takimi etkilemeyim bugun 78 gordum cuma kac olacagimi aklim kesmiyor isyersen izne mi ayirsan ayy bilemedim cumaya kadar duruma bakalim anlamadimki dun yediğim siviydi salataydi suyumu sporumu da yaptimdi bugun icmeyim hapi bakalim
Birisini düşündükçe eriyorum diyelimCidden en son hoşlanıyorum falan diyordum da aşık oldum galiba ben
cuma 64.7
bugün 64.5 eksi -200gr
Bende basenlerimden kaybediyorum hep onlar olmasa gerisinde bir şey yok aslında hep en son gider oralar diyorlar insan nereden kilo alıyorsa ilk en son oradan verir diye bir şeyler okumuştum ama ne kadar doğrudur bilemedimAynen yaaaa suan tartiya bakmadan ustume baksam diyeti birakirim.
Ama basenlere bakinca devambenim daha var kilo yolum ama sen 55 kilosun bilemedim
Aynen yaaaa suan tartiya bakmadan ustume baksam diyeti birakirim.
Ama basenlere bakinca devambenim daha var kilo yolum ama sen 55 kilosun bilemedim
Bende basenlerimden kaybediyorum hep onlar olmasa gerisinde bir şey yok aslında hep en son gider oralar diyorlar insan nereden kilo alıyorsa ilk en son oradan verir diye bir şeyler okumuştum ama ne kadar doğrudur bilemedim
sporu azaltmanı tavsiye ediyoruum o kadar spora göre az besleniyosun bu sefer wc sorunun cıkıyo ya sporu azalt ya beslenmeni düzelt bak kızlar kefir yogurt salata eksik etmiyolar menülerinde sende bunları tüketmeye gayret et
evde de neler varmış öyleEki Görüntüle 1962900 Şoyle bisey buldum evde bence bu yulaf kepegi ama karışım sadece yulaf degilyani oyleydi heralde yidim kahvaltida bununla krep yapip
ay nası geçti kuzuum günaydınnnSelam kızlar..doğum günü yorgunluğu ile karşınızdayımüstümden tir geçmiş gibi..daha kahvaltımı yapmadım
herşeyden yemen lazım yoksa daha cok uğraşırsın bu sorunlayoğurt bende yiyorum ama salata yok
NİCE YAŞLARI OLSUN MELEĞİNİNSelam kızlar..doğum günü yorgunluğu ile karşınızdayımüstümden tir geçmiş gibi..daha kahvaltımı yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?