Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bendn anca 350 dk falan cıkar fazlası zarar diye düşünüyorum çünkülümm
Bende bu sefer abartmıcam kiz programdaki hareketlerimi yapicam bide 10 15 dklik twist shape falan kilo bitince twist shape 45 dkya çıkartıcam ama iste kilo bi bitse

D olsun olsun bu vermelerin almaları da olcak keyfini cıkart

Bisey koyarken gerekmiyor anahtar yeterli yada alicagin zaman. Ama kasa acma yada komple kapama islemi senle beraber.
yulafsiz olmuyor malesff :)
Gunaydin askik ayy ben gecen yaptigimda da yulaf kepeksiz yapmistim baya guzel kilo vermistim hemde 5 gün yapmistim sadece aman boyle deneyim ben simdi eşime yulaf kepegi al desem bide o mu çıktı der zaten kiloyla kafayi yicen diyii

50 olicim 36 beden beyaz pantul alicimm salınıcimmm yazin

yanına kızınıda alır incecik gezinirsiniz ortalarda
Bisey koyarken gerekmiyor anahtar yeterli yada alicagin zaman. Ama kasa acma yada komple kapama islemi senle beraber.
yulafsiz olmuyor malesff :)
o zaman olmaz o ben rahat edemem benm üstüme olsun kimsede karışamasın en güzeli
Bende bu sefer abartmıcam kiz programdaki hareketlerimi yapicam bide 10 15 dklik twist shape falan kilo bitince twist shape 45 dkya çıkartıcam ama iste kilo bi bitse
bitmiyyooo kilolaaarrr gitmiyoooorr

o zaman olmaz o ben rahat edemem benm üstüme olsun kimsede karışamasın en güzeli

Ayy yazi cok ozledim kizzz gecen yaz 51 kiloydum bu sefer 50 olcam sporla beraber cok daha gizil olacakkkk ayy bitmiyo kilo diyom ama tamamen benim hatam bi diyet yapip bi bozuyom o da bitmiyiii bu sefer biticiiikkk

Dünkü menüm;
Sabah: 1 parça ekmek arasına biraz peynir
Öğlen: 2 tabak tarhana corbası bi parça ekmek 2 kaşık ıspanak 2 kasık yogurt
Akşam: 1 tane sucuklu yumurta kucuk bı parca bazlama

şekersiz kahve şekersiz çay suyu 2 ye tamamlayamadım 1e bıle tamamlayamadım

SPOR LİSTESİ(27/06)

PEMBE TAKİM
(320)Hedef52:60+30+30+20+60+120

(303)ParteMoralll:100dk+25+53+40+65+20
(365 )Senad:35+55+30+90+60+70+25
(270)selcanmehmetcan120+60+90

MOR TAKİM
(645)Poncikbirgelincik:100+50+80+25+50+120+25+25+110+60
(90)Htc71: 45+45
(395)Nuffiun:50+40+45+20+120+120
(255) elaalemi: 75+50+75+55

PEMBE TAKİM:1258
MOR TAKIM:1325

cumartesi 60 dk yürüdüm, hafta sonuda hiç boş durmadım ama malesef onlar spor yerine geçmiyor

Dün akşama kadar yapılan sporları eklemeyen eklesin kızlar

hem zayıflayıp hem sıkılaşıyoruuuzzz

ne iş yaptında yoruldun kuzum başladı mı taşınma işleri
ayrıca yine mi artı

toparlanmaya calısıyoruz canım esyaları falan koliledik hep hafta sonu diğer evde tadilat falan var bi oraya bi buraya git gel evi toparla hiç oturmadım bile
Hafta sonu toplasan 2 dilim ekmek yemisimdir zararlı hıcbırsey yemedim ama tuvalete cıkamadıgımdan boyle oluyo sanırım su tasınma ısı bitsin acılen doktora gidicem böyle olmuyo

Ayy yazi cok ozledim kizzz gecen yaz 51 kiloydum bu sefer 50 olcam sporla beraber cok daha gizil olacakkkk ayy bitmiyo kilo diyom ama tamamen benim hatam bi diyet yapip bi bozuyom o da bitmiyiii bu sefer biticiiikkk
yavas yavas kuzum bize bi anda kilo vermek yaramıyo haftada maksimum 500gr vere vere git sende bide böyle dene bakim

Gunaydin askik ayy ben gecen yaptigimda da yulaf kepeksiz yapmistim baya guzel kilo vermistim hemde 5 gün yapmistim sadece aman boyle deneyim ben simdi eşime yulaf kepegi al desem bide o mu çıktı der zaten kiloyla kafayi yicen diyii
ama vucudun ihtiyaci var oyuzden yenmesi lazm. Bilemiyorm sen bilin :)

bilmem bizim icin fark etmiyor beraber :)

hem zayıflayıp hem sıkılaşıyoruuuzzz

ne iş yaptında yoruldun kuzum başladı mı taşınma işleri
ayrıca yine mi artı
ivit :) incicik bel olucam
Boyuma kiloma gore iyi galiba 38 de oldum ama 58 oldugumda bacaklar daha da incelir ne isterimmmm gayriiii

Gunaydin kizlar kizlar ben 78 kg ciktim ve sokk eksi beklerken 1.5 kg fazla dun aksam cayla kaysi yedim vc çıkayım diye kivrana kivrana oldum cikmadim vc cuma gunu seker hapina basladimdi o kabiz yapti ustelik dun pirasa bile yedim vc ye cikartdirmadi napimm ben devam edecm vicdanim rahat kaptan takimi etkilemeyim bugun 78 gordum cuma kac olacagimi aklim kesmiyor isyersen izne mi ayirsan ayy bilemedim cumaya kadar duruma bakalim anlamadimki dun yediğim siviydi salataydi suyumu sporumu da yaptimdi bugun icmeyim hapi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…