- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #186.621
Bende bu sefer abartmıcam kiz programdaki hareketlerimi yapicam bide 10 15 dklik twist shape falan kilo bitince twist shape 45 dkya çıkartıcam ama iste kilo bi bitsebendn anca 350 dk falan cıkarfazlası zarar diye düşünüyorum çünkülümm
evet cnm ya benim gundu oturmaydi hic gelemedim buralara ozledim
bol yemeli mide bulantili geciriyom gunleri ne ossun sen napinnnn fistikkk
Yiyerekksisim mi iniyor ne bilmim haftasinu yediklerimi gordunuz ki unuttugum meyvelerde var valla tartimi yanlis tarti bilmim 72.7 yi gorunce daha tartilmadim t
Gunaydin askikBisey koyarken gerekmiyor anahtar yeterli yada alicagin zaman. Ama kasa acma yada komple kapama islemi senle beraber.
yulafsiz olmuyor malesff :)
50 olicim 36 beden beyaz pantul alicimm salınıcimmm yazin
o zaman olmaz o ben rahat edemem benm üstüme olsun kimsede karışamasın en güzeliBisey koyarken gerekmiyor anahtar yeterli yada alicagin zaman. Ama kasa acma yada komple kapama islemi senle beraber.
yulafsiz olmuyor malesff :)
bitmiyyooo kilolaaarrr gitmiyoooorrBende bu sefer abartmıcam kiz programdaki hareketlerimi yapicam bide 10 15 dklik twist shape falan kilo bitince twist shape 45 dkya çıkartıcam ama iste kilo bi bitse
çok yorgunum hafta sonunun yorgunlugu hala gitmedi perşembeden beri tuvalete cıkamıyorum 61.5 kiloydum bu sabahgünaydın kuzum hayırdır kötü bişey mi var
Ayy yazi cok ozledim kizzz gecen yaz 51 kiloydum bu sefer 50 olcam sporla beraber cok daha gizil olacakkkkyanına kızınıda alır incecik gezinirsiniz ortalarda
o zaman olmaz o ben rahat edemem benm üstüme olsun kimsede karışamasın en güzeli
bitmiyyooo kilolaaarrr gitmiyoooorr
hem zayıflayıp hem sıkılaşıyoruuuzzzBelimmm 72 olmussssssssayyy ben sooook
ne iş yaptında yoruldun kuzum başladı mı taşınma işleriçok yorgunum hafta sonunun yorgunlugu hala gitmedi perşembeden beri tuvalete cıkamıyorum 61.5 kiloydum bu sabah
hem zayıflayıp hem sıkılaşıyoruuuzzz
ne iş yaptında yoruldun kuzum başladı mı taşınma işleri
ayrıca yine mi artı
yavas yavas kuzum bize bi anda kilo vermek yaramıyo haftada maksimum 500gr vere vere git sende bide böyle dene bakimAyy yazi cok ozledim kizzz gecen yaz 51 kiloydum bu sefer 50 olcam sporla beraber cok daha gizil olacakkkkayy bitmiyo kilo diyom ama tamamen benim hatam bi diyet yapip bi bozuyom o da bitmiyiii bu sefer biticiiikkk
ama vucudun ihtiyaci var oyuzden yenmesi lazm. Bilemiyorm sen bilin :)Gunaydin askikayy ben gecen yaptigimda da yulaf kepeksiz yapmistim baya guzel kilo vermistim hemde 5 gün yapmistim sadece aman boyle deneyim ben simdi eşime yulaf kepegi al desem bide o mu çıktı der zaten kiloyla kafayi yicen diyii
bilmem bizim icin fark etmiyor beraber :)yanına kızınıda alır incecik gezinirsiniz ortalarda
o zaman olmaz o ben rahat edemem benm üstüme olsun kimsede karışamasın en güzeli
bitmiyyooo kilolaaarrr gitmiyoooorr
ivit :)hem zayıflayıp hem sıkılaşıyoruuuzzz
ne iş yaptında yoruldun kuzum başladı mı taşınma işleri
ayrıca yine mi artı
ooo hafta sonundan -500le cıkmaakkkKızlar -500 grbu hafta bomba gibi geliyorum inşallah cumaya
Birisini düşündükçe eriyorum diyelimooo hafta sonundan -500le cıkmaakkk
60lardan düştün ya gerisi gelir artık kuzum zamanlaGünaydınlar canlar 59.2 yim yine:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?