Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sen bozmaa o duzelir merak etme. Bozma bol su ic. Gece yatarken kayisi cayi ic bence gece calistirir sabaha cikarsin belki cnm

Sen bozmaa o duzelir merak etme. Bozma bol su ic. Gece yatarken kayisi cayi ic bence gece calistirir sabaha cikarsin belki cnm
Sagol csnim hakkat inattlastim bozmucam dyetimi resmen senmi benmi diyi vucut aksam yatarken 10gibi yedim kaysi bol su ictim sabahta ac karnına iki uc aldim su ictim ins faydasi olur birkamicagim kacamak yokk inanin baktimki cumada ayni cikarsam artık caresine bakin .. (

tatlım bu hafta listeye giriyormuyum cuma dan bugüne 400 gr gitti regli önceme döndüm ...
evet kuzum listedesin eğer hiç bırak
Y

Ya misafirim vardi kv kp eltim kaynim 5 dk oturmadim cok hareketliydim sagolsun eltim de oturdugu yerden kalkmadi cumadan pazara kadar kendini buyuttu sormayin cok sinirliyim
sizde mi kaldılar ki kuzum

maşallah dde maşallah sana bak nazar değmesin ben hergün tartılıcam yine bana öylesi yarıyo cünkü

valla mı ben bacaklara iyi geliyo sanıyodum

evetttt sen vazgeçmezsen gidicek o kilolar elbet ve tedavin daha sağlıklı ilerlicek o zaman da

kür falan yap en iyisi detoks metoks ne varsa :) uzlme kizzz

valla mı ben bacaklara iyi geliyo sanıyodum
dalga geciyorum arastir :)

YOK CANIM BIRAKMAYI DÜŞÜNMÜYORUM SADECE 69 A İNDİĞİMDE TEDAVİM BAŞLAYABİLİR O DÖNEMDE SABİT KİLODA KALMYA ÇALIŞIRIM YÜRÜŞE DEVAM EDERİM BAŞTAN SÖYLEYİM
69 a bi düşte kuzum sonra eminim biraz daha zayıflamak isticeksin

SON HEDEFİM 59 FALAN DİYORDUM AMA SİZ 52LERDEN BAHSEDİNCE İŞTAHIM KABARIYOR 55 CVARI SON HEDEFİM OLUR 55 E NASIL DÜŞECEKSEM
açıkçası kolay olmıcak ona emin olabilirsin ama sonucu cook güzel olcak eminimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…