- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #186.721
Ama bende cok cabuk kilo aliyom ben 52 ye indim sonra bir gün yedim 54.5 çıktım ve sonra cok yemedim ama o kilo oturdu tabi diyet de yapmadim ama normal yedim yaniolsunnsen zaten zayifsin
hahaha ohhhh sukurrrr
kv kp görüyordur illaki canım ama tepki vermiyorlar mı hiçKp kv olmasaydi ben yapicagimi cok iyi bilirdim ama neyse canim hatirladikca sinir oluyorum
kv kp görüyordur illaki canım ama tepki vermiyorlar mı hiç ya da eşinKp kv olmasaydi ben yapicagimi cok iyi bilirdim ama neyse canim hatirladikca sinir oluyorum
az yiyeydinBen hala o 52 ye indigimde nasilll tutamadim bogazimi ona yaniyom
bende yeni bitiyorum .... olunca rahatlıyor insan birzcıkKızlar 72.8 olmusum
+100
Bugun yarın regl olurum o yuzden boyle oldu yoksa hafta sonu hafif ve kacamaksiz gectiydi
regl den diyosan sorun yok canım ama kaçamak varsa sporunu yap çarşambaya ekside olursunKızlar 72.8 olmusum
+100
Bugun yarın regl olurum o yuzden boyle oldu yoksa hafta sonu hafif ve kacamaksiz gectiydi
poncik tek başına götürdün tebrik ederim seniPEMBE TAKİM:1278
MOR TAKIM:1325
KAZANAN MOR TAKIMMM
BUDA YENİ LİSTEMİZ
SPOR LİSTESİ(06/13)
MOR TAKİM
()Poncikbirgelincik:
()Htc71:
()Nuffiun:
()Elaalemi:
()Sarraf:
PEMBE TAKİM
()Hedef52:
()ParteMoralll:
()Senad:
()Selcanmehmetcan:
()SekerPancari71:
PEMBE TAKİM:
MOR TAKIM:
ama bu hafta sporu azaltmalısın cok fazla çünkü sizin salonda spor hocası yok mu uyarmıyo mu siziponcik tek başına götürdün tebrik ederim seni
Aynen katılıyorum bak ben gecen haftalar diyetimi kacamaksiz yapmama rağmen hic kilo inmemisti fazla spor kilo verirken iyi olmuyo bence deama bu hafta sporu azaltmalısın cok fazla çünkü sizin salonda spor hocası yok mu uyarmıyo mu siziponcikbirgelincik
ama bu hafta sporu azaltmalısın cok fazla çünkü sizin salonda spor hocası yok mu uyarmıyo mu siziponcikbirgelincik
Ben bugun icin demedim ki 20 dun icin demistmSPOR LİSTESİ(06/13)
PEMBE TAKİM
()Poncikbirgelincik:
()Htc71:
()Nuffiun:
()Elaalemi:
()Sarraf:
MOR TAKİM
(30)Hedef52:30
(20)ParteMoralll:20
()Senad:
()Selcanmehmetcan:
()SekerPancari71:
PEMBE TAKİM:
MOR TAKIM:50
evet şişiriyo çünküüüüAynen katılıyorum bak ben gecen haftalar diyetimi kacamaksiz yapmama rağmen hic kilo inmemisti fazla spor kilo verirken iyi olmuyo bence de
vücut illaki sıkılaşır cok mu farketti kızYok canım biz kendi kendimize çalısıyoruz hocaya karıştırtmıyoruz
Bu hafta zaten ben pek yapabılıcegımı sanmıyorum bugun yarın gidemiyorum sonrasıda meçhul malum taşınma arefesi
Yalnız benim vücudumda gözle görülür fark var geçen hafta cıbıldak fotoğraf çekilmiştim bide bu hafta sonu çekildim birleştirdimdedim
SPOR LİSTESİ(06/13)
PEMBE TAKİM
()Poncikbirgelincik:
()Htc71:
()Nuffiun:
()Elaalemi:
()Sarraf:
MOR TAKİM
(30)Hedef52:30
(20)ParteMoralll:20
()Senad:
()Selcanmehmetcan:
()SekerPancari71:
PEMBE TAKİM:
MOR TAKIM:50
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?