Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

olsunnsen zaten zayifsin

hahaha ohhhh sukurrrr
Ama bende cok cabuk kilo aliyom ben 52 ye indim sonra bir gün yedim 54.5 çıktım ve sonra cok yemedim ama o kilo oturdu tabi diyet de yapmadim ama normal yedim yani delircem kiloyla resmen ben 52 de zayif 54 de normalim bacaklarim sisiyo 54 olunca

Kızlar 72.8 olmusum
+100
Bugun yarın regl olurum o yuzden boyle oldu yoksa hafta sonu hafif ve kacamaksiz gectiydi

PEMBE TAKİM:1278
MOR TAKIM:1325

KAZANAN MOR TAKIMMM
BUDA YENİ LİSTEMİZ

SPOR LİSTESİ(06/13)

MOR TAKİM
()Poncikbirgelincik:
()Htc71:
()Nuffiun:
()Elaalemi:
()Sarraf:
PEMBE TAKİM
()Hedef52:
()ParteMoralll:
()Senad:
()Selcanmehmetcan:
()SekerPancari71:

PEMBE TAKİM:
MOR TAKIM:

poncik tek başına götürdün tebrik ederim seni

ama bu hafta sporu azaltmalısın cok fazla çünkü sizin salonda spor hocası yok mu uyarmıyo mu sizi poncikbirgelincik
Aynen katılıyorum bak ben gecen haftalar diyetimi kacamaksiz yapmama rağmen hic kilo inmemisti fazla spor kilo verirken iyi olmuyo bence de

PEMBE TAKİM:1278
MOR TAKIM:1325

KAZANAN MOR TAKIMMM
BUDA YENİ LİSTEMİZ

SPOR LİSTESİ(06/13)

PEMBE TAKİM
()Poncikbirgelincik:
()Htc71:
()Nuffiun:
()Elaalemi:
()Sarraf:
MOR TAKİM
()Hedef52:
()ParteMoralll:
()Senad:
()Selcanmehmetcan:
()SekerPancari71:

PEMBE TAKİM:
MOR TAKIM:

DÜZELTİLDİ

ama bu hafta sporu azaltmalısın cok fazla çünkü sizin salonda spor hocası yok mu uyarmıyo mu sizi poncikbirgelincik

Yok canım biz kendi kendimize çalısıyoruz hocaya karıştırtmıyoruz
Bu hafta zaten ben pek yapabılıcegımı sanmıyorum bugun yarın gidemiyorum sonrasıda meçhul malum taşınma arefesi
Yalnız benim vücudumda gözle görülür fark var geçen hafta cıbıldak fotoğraf çekilmiştim bide bu hafta sonu çekildim birleştirdim dedim

SPOR LİSTESİ(06/13)

PEMBE TAKİM
()Poncikbirgelincik:
()Htc71:
()Nuffiun:
()Elaalemi:
()Sarraf:
MOR TAKİM
(30)Hedef52:30
(20)ParteMoralll:20
()Senad:
()Selcanmehmetcan:
()SekerPancari71:

PEMBE TAKİM:
MOR TAKIM:50

SPOR LİSTESİ(06/13)

PEMBE TAKİM
()Poncikbirgelincik:
()Htc71:
()Nuffiun:
()Elaalemi:
()Sarraf:
MOR TAKİM
(30)Hedef52:30
(20)ParteMoralll:20
()Senad:
()Selcanmehmetcan:
()SekerPancari71:

PEMBE TAKİM:
MOR TAKIM:50
Ben bugun icin demedim ki 20 dun icin demistm

Aynen katılıyorum bak ben gecen haftalar diyetimi kacamaksiz yapmama rağmen hic kilo inmemisti fazla spor kilo verirken iyi olmuyo bence de
evet şişiriyo çünküüüü
vücut illaki sıkılaşır cok mu farketti kız aa ben ilk önce fazla kilonun gitmesi gerektiğini düşünüyorum sonra spor daha iyi olur gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…