Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet şişiriyo çünküüüü

vücut illaki sıkılaşır cok mu farketti kız aa ben ilk önce fazla kilonun gitmesi gerektiğini düşünüyorum sonra spor daha iyi olur gibi

baya farketmiş görünce bende dedim 1 haftada nasıl bu kadar farketti diye benim icin önemli olan dış görünüş

baya farketmiş görünce bende dedim 1 haftada nasıl bu kadar farketti diye benim icin önemli olan dış görünüş
ama malesef bu takımlar için önemli olan tartıdaki değişiklik. yani seviniyorum inceliyosun sıkılaşıyosun ama tartıda eksi görmeyi göz ardı edip sürekli spora asılıyosun

SPOR LİSTESİ(06/13)

PEMBE TAKİM
()Poncikbirgelincik:
()Htc71:
()Nuffiun:
()Elaalemi:
()Sarraf:
MOR TAKİM
(30)Hedef52:30
(20)ParteMoralll:
()Senad:
()Selcanmehmetcan:
()SekerPancari71:

PEMBE TAKİM:
MOR TAKIM:30

kızlar göğüs dikleştirmek için hangi harketleri yapıyonuz ya da öel yaptığınız birşeyler var mı?

kızlaaarr bnm internetim bitiyo o yüzden aşam giremicem nete menümü şimdiden paylaşaym

sabah:1 yumurta 1 dilim ekmek zeytin peynir

ara:kahve

öğle:yarım kase corba 3kaşık pilav patatesli tavuk yemeği sadece tavukları yedim

ara:kahve

akşam:çorba bamya yemeği bol salata olcak su 2 litree tamamlar sporumuda yapar yatarım

sabah
kimyonlu su / 3 çeri domates
ara
türk kahvesi /3 kuru kayısı
öğlen
çiğ köfte lavaşın yarısını çıkardım kalori değeri 200
ara öğün
1 elma / 1 maydonoz suyu ılık
akşam
1 kase yoğurt / ebe gümeci 1 kase
toplam kalori 633 oluyor leslie ile 1 mil yapma planım var günlük kalorim 600 ün altına düşmüş olacak
2 lt su tamamlanacak

cok az olmuş cok karışık olmuş bebek istiyosunuz maydonoz suyu tarzı seyler kullanmamalısın
650 kalori kilona göre cok az en fazla 1 ay sonra kilo veremiyorum demeye başlıcaksın

cok az olmuş cok karışık olmuş bebek istiyosunuz maydonoz suyu tarzı seyler kullanmamalısın
650 kalori kilona göre cok az en fazla 1 ay sonra kilo veremiyorum demeye başlıcaksın
Meyve ile tamamlarım kuzu yemeğin yanına salata yaparım yerim yarin nirmal yicem zaten tansiyonum düşüyor

Oglenki pilav yerine patatesli yemegi yeseydin keske ve 1 kase corba ogleni guzel ye kaptinnn 9

Canim ya sen neden kendine bunu yapiyorsun hic saglikki beslenmiyorsun boyle kilo versen de cok hizli alirsin ve asla yagdan veremezsin hizli gitmesin yavas gitsin tam gitsin maalesef ben niyle menuleri begenmiyorum gizel her seyden ye bir lokma ye ama muhakkak ye bunyen zayif duser farkli saglik sorunlarin ortaya cikar degistir bence su kalorini en azindan 1000 yap lutfen

72yi göreyim yapacam zigzag kalori yapacam hatta bugün ayrıntılı baktım .. işe gec kaldım geldiğimde patron gelmişti mecburen hazir olanla gecti kahvaltı is yogun mecburen dışardan yenge göndermemiş bugün... annemde kömeç göndermiş olanla geçecek ama yarın normal yicem

Sabah
1 gun kurusu 1 sb iliksu
1 tk keciboynuzu pekmezi
1 ad. Haslanmis yumurta
1 dlm tb ekmegi
1 pinar beyaz
3 zeytin

Ara 4 ad. Susamli cubuk
1 avuc kuruyemis karisimim
1 ortaboy ayva

Oglen 1 dolu tabak ispanak
1 kase yogurt
1 dlm tb ekmegi

Ara
1 sisko havuc
1 330 ml ayran
1 tuzlu kurabiye ev yapimi

Aksam
1 porsiyon haslama
1 kase mercimek corbasi
1 dilim ev yapimi tb ekmegi

Kivi de yerim ilerleyen saatlerde

2 lt su
20 dk yuruyus

Gorursun cnm boyle beslenme 1 hafta gec gor ne olacak sagligindan onemli mi sen bebek istiyorsun beslenmen vitaminlerin cok onemli benden iyi bilirsin o yuzden beslenmene cok onem vermelisin boyle olmaz lutfen cnm bu aksam kendine bir seyler yap guzelce ye karnini doyur yogurtlu havuc salataai olabilir kepekli yagsiz makarna bol yogurtlu vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…