Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bebişin geleceği yok bu zamana kadar hep dikkatli beslendim içtiğim vitaminleri görsen yumurta kalitesi için akşam yerim düzgün birşeyler tatlım sende hamissin bize dua et kabul olur duaların şimdi senin

Bebişin geleceği yok bu zamana kadar hep dikkatli beslendim içtiğim vitaminleri görsen yumurta kalitesi için akşam yerim düzgün birşeyler tatlım sende hamissin bize dua et kabul olur duaların şimdi senin
Yee canim ye hic belli olmaz en ummadigin anda bebisin olur uzulursun sonra sen guzel beslen ben hep dua ediyorum Rabbim nasip edecektir. Guzel beslen saglikla ver kilonu vucudun fistik gibi olsun

Menum
Dukan express 1. Gün
1 bardak kimyonlu su, 1 kupa nescafe
Sabah: 3 tane haşlanmis yumurta, az labne, 1,5 kaşık kepekle krep, sekersiz cay
Öğle: ceyrek tavuk göğüs(3 ince dilim) yagsiz tavada, 1 kase yoğurt
Kayisili form çayı
Aksam: 2 parca haslanmis kemikli et(baya etliydi), 1 kase yoğurt
Ara: 1 kupa süt
Belki bi nescafe daha içerim
Suyu 1 bucuk litreye tamamlicam

Spor
50 Regular squat
15 side lunges
15 forward lunges
15 clock lunges
40 sit ups
40 side crunches
40 ballet twists
40 sn plank

Bence gayet guzel canim proteinli sebzeli guzel bi menu

Guzel canim sen bi yap sonucs gore bende yapicam bu arada hic tartiliyormusun yoksa bi basinda bi sonundami

Az gibi geldi bana canim menun

Guzel canim sen bi yap sonucs gore bende yapicam bu arada hic tartiliyormusun yoksa bi basinda bi sonundami
Saol canim kolay bi diyet bugun sadece proteindi yarin sebze de ekleniyo başim agriyo benim sadece protein alinca bi tek kötü yani bu benim icin ama sadece bugun saf protein günü o yuzden zorlanmam bida hergun tartlirim canim ben

Öğlen tavuğun yaninda 2 kaşik lor peyniri de yemistim unutmusum yazmayi

Oh ohhh menuye bak dolu dolu koz 3 yimirta nasil yedinn o minnacik mIden 3 yimirtayi nasil aldi ben sokenunu sporlarini begendim cnm her zamanki gibi guzel

Kahvaltı
1 ev yapımı tam tahıllı lavaş
3 kaşık kıyma kavurma
Ara
Yeşil çay
Öğlen
80 gr ton balığı
Marul
Ara
Sütlü nescafe
Akşam
3 tavuk kanat
3 kaşık domates kavurması
Çeyrek lavaş
Marul
Akşam
Sütlü nescafe (belki)
Spor

25+25 işe yürüme 25 sabah 25 akşam evde spor
Su 2 lt

Çorba ve bamya yemeği akşam için çok ii bir tercih olmuş:)) afiyet olsun canım:) görüşmek üzere

Kalorin bence fazla az, az kalorili diyetlerde yeterli protein almadığın müddetçe sporun çok faydalı olmayabilir. Tam yetkin olduğum bir konu değil, iice araştır derim. Hatta bizide yeşillendirirsen öğrenmiş oluruz:))

Afiyet olsun anne adayıı:))

Kimyonlu suyu ikinci görüşüm, sırrı nedir??
Sporuna bayıldım:))

SPOR LİSTESİ(06/13)

PEMBE TAKİM
()Poncikbirgelincik:
()Htc71:
()Nuffiun:
(100)Elaalemi:100
()Sarraf:
MOR TAKİM
(30)Hedef52:30
(20)ParteMoralll:
()Senad:
()Selcanmehmetcan:
()SekerPancari71:

PEMBE TAKİM:100
MOR TAKIM:30

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…