Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu video ile başlamanı tavsiye ederim özellikle ilk hareketi bende çok etkili oldu:))
ilk hareketi gecen denedim biraz zor ama eklemeyi dusundugum hareker snav da ilk yapanlar icin zor jilliandan biraz alistim bacaklar arkada carpraz cekebiliyorum.
Diger hareketleri gunluk sporumda var like like :) bide gogus icin duvarda şınav hareketi yapilabilir

06 mart 2017 menum
Sabah
2 az yagda yumurta
1 tatli kasigi zeytin salatasi
1 tatli kasigi kahvaltilik sos
1 tatli kasigi tulum peyniri
1 dilim tb ekmegi
Yesilcay
Ara greyfurt,az sekerli kahve,5 badem 3 findik hepsi ayni anda degil
Aksam
Havuc sote yogurtlu
8 tane yaprak sarma bulgurlu
Su 2.5

Meyve ile tamamlarım kuzu yemeğin yanına salata yaparım yerim yarin nirmal yicem zaten tansiyonum düşüyor
Canim zaten kötü etkiliyosa biraz cogalt kalorini bende oyle yaparim herhalde 200 yada 300 kalori daha cogaltirim belki az olunca da kilo vermeyi etkilemesinden korktum zaten bugun aştım kendimi

Menu spor hepsi gayet guzel cnm afiyet olsunn

SPOR LİSTESİ(06/13)

PEMBE TAKİM
()Poncikbirgelincik:
()Htc71:
()Nuffiun:
(100)Elaalemi:100
()Sarraf:
MOR TAKİM
(30)Hedef52:30
()ParteMoralll:
(40)Senad:40
()Selcanmehmetcan:
()SekerPancari71:

PEMBE TAKİM:100
MOR TAKIM:70

Hayirli akşamlar hatunlar ve kizlar
Ayy feci yorgunum ev temizligi daha bitmedi perdrler utulenecek bissürü camasir var onlar utulucemm..
Yemeği yeni yedim isbyapacagim.
Sabah menemen peynir bal cay
Ara iki küçük elma bi kucuk nar
Ara yesil cay
Aksam pirasa corba üç yk yogurt uc kaşık manti yalan yok acliktan gizum dondu.
969 kalaori almisim yaktigim 1131 kalori yakmisim yazio programdan dan hesapladimm.. SekerPancarii almam gereken 1200 kaloriydi..
2,5lt su icilecek gece tahmini birece is yapacagim.tatli ney yapmam saat kac olur..

Lavaslari sen yapıyordun degil mi zor olmiyor mu hergun

SPOR LİSTESİ(06/13)

PEMBE TAKİM
()Poncikbirgelincik:
()Htc71:
()Nuffiun:
()Sarraf:
MOR TAKİM
(31)ParteMoralll:31
()Selcanmehmetcan:
()SekerPancari71:

MOR TAKIM:70

Canim zaten kötü etkiliyosa biraz cogalt kalorini bende oyle yaparim herhalde 200 yada 300 kalori daha cogaltirim belki az olunca da kilo vermeyi etkilemesinden korktum zaten bugun aştım kendimi
Aksam da ben aştım kendimi sanirim yemegin yanina domates turp yedim 1 saat ara ile.1.kase nestle.yedim yarın 1000 kalori yaparim

Aldığın kadarını yakmışsın tatlım yediklerinden birşey kalmamış: )

Menum Sabah ;

(Beş kucuk köy biberi),birkac tane ceri domates.(2 kașık kuymak)ikisinide az yagda yapmaya calştm .iki cay kasığı krem peynir.
Ara iki dilim baklava malesef .ama sadece iki ile yetinmiş olmamda iyi bişey:) uzun zamandır yememeştim
Aksam iki catal mantar
1 elma
Su ne kadar ictim bilmiyorum bugun
15 dakika egzersiz
Tüm gun temizlik ayaktaydim yani

Bir haftada 4 kilo vermek isteyenler buraya!

11 yıldır sağlık programı hazırlayıp sunan deneyimli sunucu Meltem Şarkışlalı güzellik, bakım, sağlık ve estetik konularında merak edilen soruları Kadınlar Kulübü TV için yanıtlıyor.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Canim boyle kacamaklari yazmak yasak diye bi kural koyuldu baklava yazmissin yaa insanlarin cani cekmesin falan dendi

SPOR LİSTESİ(06/13)

PEMBE TAKİM
()Poncikbirgelincik:
()Htc71:
()Nuffiun:
()Sarraf:
MOR TAKİM
(31)ParteMoralll:31
()Selcanmehmetcan:
()SekerPancari71:14

MOR TAKIM: 114

hazım sorunu yaşadın mı birde yumurta yı listeye sen ekledin değil mi yumurta yerine başka birşey oluyor mu
Hazim sorunu degilde midem bulandi biraz canim alışmışım her cesit besinden almaya sade protein çarpti heralde
Evet canim ben ekledim yumurtayi onemli olan saf protein tuketmek menüyü kendin belirliyosun

Oh ohhh menuye bak dolu dolu koz 3 yimirta nasil yedinn o minnacik mIden 3 yimirtayi nasil aldi ben sokenunu sporlarini begendim cnm her zamanki gibi guzel
Ben yimirta çoh seviyom ama haslama olunca bulandirdi ekmeksiz yine de yidim sporu az yapicim ama artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…