- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #186.861
O coktan alttan aldida ben sinirimi alamimmmm cok sibirli gerginimmm sabah sabah en nefret ettigim seyTatli hamişim sıkma canini olur oyle arada hem hamisler alingan olur cabuk sinirlenir kocisin alttan alacaktir eminim
Kimyonlu su ic karin agrisi kalmazhahahaha sus kiz zaten karnim agriyo
aaaaaaaniyee
Ondan icmimmmmm aci acibn içiyom gelseniza falda bakarım size
Bana cemkirebilirsinKocamla tartistimmmbirilerine cemkirmek istimmm
ben biliyorummBaksana bağabaksana kiz bakabiliyon mu essahtan
Hahahaj bisey derdimde neyse simdiKimyonlu su ic karin agrisi kalmazucarsin biyle
Ayy cok normal bebegim hamilelegin ilk aylari gerginlik sinirlilik alinganlik cok oluyo guzel bi kahvalti yapip keyiflenseydinO coktan alttan aldida ben sinirimi alamimmmm cok sibirli gerginimmm sabah sabah en nefret ettigim sey
Bağa baksanaOndan icmimmmmm aci aci
Bana cemkirebilirsin
ben biliyorummama bakmiyorummm
Sormayin valla cok sacma sebepten sinirliyim ama gecmiii napimmm daha cpk cemkirmek istiyommmhahahaha sus kiz zaten karnim agriyo
aaaaaaaniyee
Valla ben hizli giden atin ... si seyrek düşer diye biliyimsessiz atın değil miydi o kız:
OlabilemezzBağa baksana
Sormayin valla cok sacma sebepten sinirliyim ama gecmiii napimmm daha cpk cemkirmek istiyommm
aile boyu bakıyoz biz kız annem teyzem benBaksana bağabaksana kiz bakabiliyon mu essahtan
O zaman sen banada bakacaksin kivircikaile boyu bakıyoz biz kız annem teyzem ben
O zaman seni taciz edecem ozeldenaile boyu bakıyoz biz kız annem teyzem ben
Kurtulusu yokO zaman sen banada bakacaksin kivircik
ooo birileri daha fal bakıyomuşşşOndan icmimmmmm aci aci
Bana cemkirebilirsin
ben biliyorummama bakmiyorummm
kendine bi kurban seç ve çemkir benceSormayin valla cok sacma sebepten sinirliyim ama gecmiii napimmm daha cpk cemkirmek istiyommm
Bize cemkirr bebikim gelllSormayin valla cok sacma sebepten sinirliyim ama gecmiii napimmm daha cpk cemkirmek istiyommm
ahahahahahhha :Valla ben hizli giden atin ... si seyrek düşer diye biliyim:ahahahajjahshshshajahahajk
Bu tam bana uygun bi sozahahahahahhha :bak buda güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?