Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Neden insanlar uyarinca gitmeye kalkiyorsun ki buranin amaci bu zaten bi kacamak yapildigi zaman bi kisi degil burdaki yarisan herkes elestirisini yapar uyarmamasi garip olur uyarmasi degil

OOO menüler sporlar gelmeye başlamş sen zayfsın yemesende olur değişik olmuş zayıflayamadıgım yerde bende yaparım ki bunuu

Ayy benim klasik menülere hic benzemiyir ama az yedimdi yine de kilom inmemiş Ben kendi bildigime dönuyom geri meyvesiz sebzesiz yasayamammmm

iyice kahvekolik oldum sut hakkimi chai de kullanim diyorum ama cnmmmm kahve cekiyoooooo
Ben nescafeyi kupanın dibine azcik süt koyup kalanina sicak su ekliyip yapiyom kiz tam sütlü beni bulandiriyo boyle denesene bide hem süt hakkin bitmemis olarr

Vallahi orasini tam bilmiyorum ama tatli yedim falan dicez herhalde senin yedigine ornek olarak diyorum oylemi kaptinn
aynen canım dogru hatırlıyosun
hergün hergün liste paylaşıcaz galiba bu gidişle
sanada başarılar canım listeden ayrılıyosun sanırım.umarım bireysel larak ta zayıflamaya devam edersin
hafif beslenmekten kastın kalori sayarak beslenmekse eğer ben @nuffiun a da söyledim defalarca az besleniyosun diye sende az yetersiz besleniyosun o hafif değil saglıksız oluyo ayrıca kaçamak yapıyosun evet ama senin gibi poncik te kaçamak yapıyo ona da söyleniyoruz ama hiç senin gibi tepki vermedi yeri geliyo ben bile tepkilere maruz kalıyorum burda yediklerimden dolayı ama kimseyi terslenmiyorm uyumlu olmak lazım bıraz

katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…