- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #186.841
Neden insanlar uyarinca gitmeye kalkiyorsun ki buranin amaci bu zaten bi kacamak yapildigi zaman bi kisi degil burdaki yarisan herkes elestirisini yapar uyarmamasi garip olur uyarmasi degilolabilir okuduydum o kısmını unutmus olabilirim cokta önemli bişey değil bence ben oraya baklava yazdım diye millet tatlıya gömülmüş gibi hissettim valla. ki gruba girdigimden beri en hafif beslenenlerden olduğumu dusunuyorum ve bir kere yazmisim sanki hergun yada sık sık hamur isleri tatli çeşitleri yaziyo konumuna sokmayin beni.bir kişi uyardı ve ben itiraz da bulunmadım zaten . Neyse ben size başarılar diliyorum ...kaptana da tesekkur ediyorum yardımlarından dolayı..zaten gerginim taam şuan yanlisim olduysa affola ..
tabikide yemedim demiceksin şerbetli tatlı yedim diceksin ve karşılıgında ceza olan 30 dk sporu yapıp öyle menü paylaşıcaksınÖyle mi ben bilmiyorum. ne dicez yemedik mi dicez :)
Ayy benim klasik menülere hic benzemiyir ama az yedimdi yine de kilom inmemişOOO menüler sporlar gelmeye başlamşsen zayfsın yemesende olur değişik olmuş zayıflayamadıgım yerde bende yaparım ki bunuu
Bende yaptim bi nescafeAhahahahahahahahahahah kiz yiterkuru kizzzz gel kahve icelimmmmmmm yapicam cnm cekiyo
Bende yaptim bi nescafehadi yapta beraber içek
Ben nescafeyi kupanın dibine azcik süt koyup kalanina sicak su ekliyip yapiyom kiz tam sütlü beni bulandiriyo boyle denesene bide hem süt hakkin bitmemis olarriyice kahvekolik oldum sut hakkimi chai de kullanim diyorum ama cnmmmm kahve cekiyoooooo
Ama ben sutlu seviyorum oyle icemem kesinBen nescafeyi kupanın dibine azcik süt koyup kalanina sicak su ekliyip yapiyom kiz tam sütlü beni bulandiriyo boyle denesene bide hem süt hakkin bitmemis olarr
aynen canım dogru hatırlıyosunVallahi orasini tam bilmiyorum ama tatli yedim falan dicez herhalde senin yedigine ornek olarak diyorum oylemikaptinn
hergün hergün liste paylaşıcaz galiba bu gidişleEvet yeni kurallari takiim kaptani paylasti okumadinmi?
kaptinn tekrar paylas istersen.
Tatli yedim , hamurisi yedim kacamak yaptim vs gibi.
Motivasyon acisindan. Bilgin olsun.
aynen bende oyle yapiyorum hafif sktirp asiyorum misss kirisiklik olmuyor zaten
sanada başarılar canım listeden ayrılıyosun sanırım.umarım bireysel larak ta zayıflamaya devam edersinolabilir okuduydum o kısmını unutmus olabilirim cokta önemli bişey değil bence ben oraya baklava yazdım diye millet tatlıya gömülmüş gibi hissettim valla. ki gruba girdigimden beri en hafif beslenenlerden olduğumu dusunuyorum ve bir kere yazmisim sanki hergun yada sık sık hamur isleri tatli çeşitleri yaziyo konumuna sokmayin beni.bir kişi uyardı ve ben itiraz da bulunmadım zaten . Neyse ben size başarılar diliyorum ...kaptana da tesekkur ediyorum yardımlarından dolayı..zaten gerginim taam şuan yanlisim olduysa affola ..
Seni kim hergun kacamak yapiyosun diye sucladi ki zaten pardon ben anlamadim.
Uyariyi yapmis olabilir arkadassss bende kaptan yardimcisi olarak konu disiplin oldugu icin sana kurali hatirlattim cunku kural var denildiginde öyle mi diyip gulmussun.
Bende kurali yazdim bunda buyutecek ne vardi suclama yapiliyomus gibi konusmussun. Bu sadece bir hatirlatmaydi.
Kurallari koyankaptinn beraber karar vermistik ama zaten bu kurallara uymak istemeyen varsa takimdan ayrilabilir diye belirtmisti.
Bizde sana basarilar diliyoruz.
Konunun uzamasina gerek yok bence.
Gunaydin kizlarrr
günaydıınnnnnGunaydin kizlar
İçeceksinAma ben sutlu seviyorum oyle icemem kesin
hızlı geldi hızlı geçtiAyy gr kilo oynamamiş halbuki ben 1 kiloya yakin gider sanmıştımYapmiyom dukan neyim tiksindim zatiii kendime eziyet edemicim normal diyetime dönuyom ben meyveli yulaf lapamiii ozledimmmm
Sormaaaa kocamla tartistim sikilgan gerginn atarliyimmmmGunaydin askikoniden sıkılgansın
Tatli hamişim sıkma canini olur oyle arada hem hamisler alingan olur cabuk sinirlenir kocisin alttan alacaktir eminimSormaaaa kocamla tartistim sikilgan gerginn atarliyimmmm
bn içiyom gelseniza falda bakarım sizeAhahahahahahahahahahah kiz yiterkuru kizzzz gel kahve icelimmmmmmm yapicam cnm cekiyo
Kocamla tartistimmmGu
Gunaydin bebekimm noldu
hahahaha sus kiz zaten karnim agriyoİçeceksinben nasil seviyisem sende seviciksin
aaaaaaaSormaaaa kocamla tartistim sikilgan gerginn atarliyimmmm
Baksana bağabn içiyom gelseniza falda bakarım size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?