Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kadınlar olarak zaten normal değiliz bide işin içine hamilelik girince demek ki kayış kopuyo bizde D

kadınlar olarak zaten normal değiliz bide işin içine hamilelik girince demek ki kayış kopuyo bizde D
Ben herseye aglardim hep nazlanirdim hep sinirli olardim en sevmedigim tip olardim yani ama ben beni seviyim o yuzden ben bana sinir olmadim hic sen seni bil sen senii ben yemek yeyim en iyisiagahajajajjakahajakakakk

Kurtulusu yokbende isteyrum oglen bi kahve yapam gendime durrr seeennn kaptinn
Hemennn kendini kat
ooo birileri daha fal bakıyomuşşş
acı mııı hergün 2 fincan türk kahvesi içiyorum şekersiiizzz cok seviiimmm
Ayyy sadece cay ve sutlu kahvemi sekersz icerim
ilk ve sonduuuuuu

ama benim okudugum dualarım var o yüzden uzuunn zamandır ne kendim kapatırım ne kapatana bakarım bitince söz bakarım SekerPancarii
Vende bakmiyorum yalvaranlara salliyorum acik acik salliyorum diyorum
Ben herseye aglardim hep nazlanirdim hep sinirli olardim en sevmedigim tip olardim yani ama ben beni seviyim o yuzden ben bana sinir olmadim hic sen seni bil sen senii ben yemek yeyim en iyisiagahajajajjakahajakakakk
kiz ne diyosun beynin yandii senin

öncden kahve yanına lokum alırdım kocaman yada çikolata hiç sekr aramazdm ama şimdi kaşıgın ucuyla atıyorm minickkk
Ben eskiden 3ü bir arada sekerli kahveler varya ona 6 tane seker atardim sonra evlendim esim cayi sekersiz iciyodu sende icsene dedi cayi pek sevmezdim zaten onun yaninda sekersiz ice ice alıştım ve cayi daha cok sever oldum hic bi icecegime seker atmimm simdi de

Iste aynen oyle bisii ben cemkiriyom o alttan aliyor sanki alttan almasa cemkirse rahatlicamm psikopatmiyim neyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…