- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #186.881
kadınlar olarak zaten normal değiliz bide işin içine hamilelik girince demek ki kayış kopuyo bizdeOlabilemezz
seni anliyoruzzzz sakin ol hep hormonlaaaar.
Ben sakin hamilelik gecirdim ama bikere telefonda biseye kizdim esime ama okdr basit ve sacmaki aglama krizine girmistim adam korktu telefindan sakinlestiriyoay dusununce cok komik yaa hala konusur guleriz
ama benim okudugum dualarım var o yüzden uzuunn zamandır ne kendim kapatırım ne kapatana bakarımO zaman sen banada bakacaksin kivircik
Ben herseye aglardim hep nazlanirdim hep sinirli olardim en sevmedigim tip olardim yani ama ben beni seviyim o yuzden ben bana sinir olmadim hic sen seni bil sen seniikadınlar olarak zaten normal değiliz bide işin içine hamilelik girince demek ki kayış kopuyo bizdeD
O zaman haber bekliyom sendenama benim okudugum dualarım var o yüzden uzuunn zamandır ne kendim kapatırım ne kapatana bakarımbitince söz bakarım SekerPancarii
Hemennn kendini kat
Ayyyooo birileri daha fal bakıyomuşşş
acı mııı hergün 2 fincan türk kahvesi içiyorum şekersiiizzz cok seviiimmm
kadınlar olarak zaten normal değiliz bide işin içine hamilelik girince demek ki kayış kopuyo bizdeD
valla annem bana hep der ki 'iş olcanı bilsen doğmazmışın' bnm favori sözümde buBu tam bana uygun bi sozkendimi bu sozle ifade edebiliyirimmmm
Fal baktirmaya bayilarammmHemennn kendini kat
Ayyysadece cay ve sutlu kahvemi sekersz icerim
ilk ve sonduuuuuu
ahhahahahahhajshjhhjBen herseye aglardim hep nazlanirdim hep sinirli olardim en sevmedigim tip olardim yani ama ben beni seviyim o yuzden ben bana sinir olmadim hic sen seni bil sen seniiben yemek yeyim en iyisi agahajajajjakahajakakakk
O ne demek gi beynim yandivalla annem bana hep der ki 'iş olcanı bilsen doğmazmışın' bnm favori sözümde bu
sağol kuzuuumm size de dualar ederim benO zaman haber bekliyom sendenAllah kabul etsin okudugun dualarii
Vende bakmiyorum yalvaranlara salliyorum acik acik salliyorum diyorumama benim okudugum dualarım var o yüzden uzuunn zamandır ne kendim kapatırım ne kapatana bakarımbitince söz bakarım SekerPancarii
kiz ne diyosun beynin yandii seninBen herseye aglardim hep nazlanirdim hep sinirli olardim en sevmedigim tip olardim yani ama ben beni seviyim o yuzden ben bana sinir olmadim hic sen seni bil sen seniiben yemek yeyim en iyisi agahajajajjakahajakakakk
Protein bende kafa yaptiahhahahahahhajshjhhjD : bence de git karnın doysun
Ekmek yemedigimden oldu hep bunlarVende bakmiyorum yalvaranlara salliyorum acik acik salliyorum diyorum
kiz ne diyosun beynin yandii senin
öncden kahve yanına lokum alırdım kocaman yada çikolata hiç sekr aramazdm ama şimdi kaşıgın ucuyla atıyorm minickkkHemennn kendini kat
Ayyysadece cay ve sutlu kahvemi sekersz icerim
ilk ve sonduuuuuu
Ett bize dualarsağol kuzuuumm size de dualar ederim benbitsin haber vereyim ben sana
Cemkirmem sen dadlussuunnnOndan icmimmmmm aci aci
Bana cemkirebilirsin
ben biliyorummama bakmiyorummm
tembel diiii banaaaO ne demek gi beynim yandiahjajakakalakak
Ben eskiden 3ü bir arada sekerli kahveler varya ona 6 tane seker atardimöncden kahve yanına lokum alırdım kocaman yada çikolata hiç sekr aramazdm ama şimdi kaşıgın ucuyla atıyorm minickkk
Iste aynen oyle bisii ben cemkiriyom o alttan aliyor sanki alttan almasa cemkirse rahatlicamm psikopatmiyim neyimmmOlabilemezz
seni anliyoruzzzz sakin ol hep hormonlaaaar.
Ben sakin hamilelik gecirdim ama bikere telefonda biseye kizdim esime ama okdr basit ve sacmaki aglama krizine girmistim adam korktu telefindan sakinlestiriyoay dusununce cok komik yaa hala konusur guleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?