Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben hep az şekerli içiyodum herşeyi hele sütte hiç şeker attıgımı hatırlamam şimdi bende herseyi şekersiz içiyorum bnm babam şekersiz içiyo onu örnek aldım galibaşekersiz daha güzel dimi

ben hep az şekerli içiyodum herşeyi hele sütte hiç şeker attıgımı hatırlamam şimdi bende herseyi şekersiz içiyorum bnm babam şekersiz içiyo onu örnek aldım galibaşekersiz daha güzel dimi
Aynen kiz hele kahveyi ben sekerli hic icemiyim acı aci olacak acikl kahve oldugunu anlicam

Ekmek yemedigimden oldu hep bunlar
Ben olimmmmm ozamnnn
öncden kahve yanına lokum alırdım kocaman yada çikolata hiç sekr aramazdm ama şimdi kaşıgın ucuyla atıyorm minickkk

Cemkirmem sen dadlussuunnn
aaaaâaa yirim seniii

bn onu oyle iciyodum. Ama norml kahve cay 2sekerdi son 1 simdi sifir alistimmmmmmm

Ben olimmmmm ozamnnn

aaaaâaa yirim seniii

bn onu oyle iciyodum. Ama norml kahve cay 2sekerdi son 1 simdi sifir alistimmmmmmm
Sen iyi dayaniyon hep protein alimina kiz benim bunye sevmedi basim agridi butun günhalbuki cok severim et tavuk yimirta ben azaltarak gitmedim birden kestim sekerisok etkisi yarattim kendime

Günaydın kızlar..
Kahvaltımı yaptım 10 gibi spora gidicem..
Dun ben fazlasiyla kaçamak yaptım kızlar hani pasta börek falan da değil bildiğiniz sinirden ne varsa yedim..nasıl telafi edic3m yardim kızlaarrr..
bebeğim niye yaptııınnn bak listeye girmene az kaldı

bebeğim niye yaptııınnn bak listeye girmene az kaldı
Evet büyük hata yaptım..tam işler bitti kızımi da alıp yürüyüşe çıkıcam hop anneme yine misafir hem de yatılı..haydiii git oraya gece 12 ye kadar iş güç yemek..1 haftadır böyle..hiç düzen kuramadım yani..misafiri severim evet ama bir haftadır olunca afakanlar bastı..

Dünkü menüm;
Sabah: Erimiş peynir, 1 tane haşlanmış yumurta, 1 dilimden az tb ekmeği
Öğlen: 1 kase tavuk çorbası, 1 porsiyon tavuk kavurma
Akşam: 1 tabak zeytinyağlı ıspanak 2 yk yoğurt

aralarda çay içtim şekersiz sabah aç karnına maydanoz kürü iciyorum

Ve kızlar bu menüye +100 çıktım
61,6 kiloyum sporada gitmedim sadece yürüdüm akşam yemeğimi geç yedim belki o etki etmiştir ve bugün 5 gün oldu tuvalete çıkamadığım Dün akşam kayısı alıp akşamdan koyup suyunu icip yicektim ama aklımdan cıktı bugün eve giderken kesin alıcam

ben yatılı misafir pek sevmiyorum yaa cok yakın olması lazm uzak olunca cok hazırlık istiyo sürekli ilginemek istiyo

ben 1000 kaloriye çıkardım hakkım 1200 çok dayanamadığım zaman 1200 .....sonra yemek görünce can çekişiyorum gerek yok geçen haftadan da kilo veremedim zaten ... tecrübelerden faydanalım ama dimi

+600 ne demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…