- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #186.941
wc sorunu yeni cıktı demesen dicem ki normal hep varmış ama yeni çıkmş sebebi vardır illa k,. bnm bebekliğimden beri varmış hep aynıyım yani genetik annemde aynı bnm yani doğustan gelen kabızlık sorunu kiloyu etkilemiyo galibaöyle yapıcam bu hafta bende gitmeyi düşünmüyorum menüler cidden normal kaçamak yapmıyorum yapsam bu kadar üzülmem kilo veremememe
Demir eksikliği var bende ama sanmıyorumkı o etkilemez geçen gittiğimde tahlil yaptı bişey cıkmadı bilmiyorum ki hiç
Zengincilik oynarik mievlendikten sonra anca alırım ben şimdi beyaz esyalarımı alcam anca ona yetmiii: ban içmeye gelirsiniz size filtre kahve yaparım zenginler gibi içeriz
Zengincilik oynarik mi
bnm bugün kayış koptu kopcak o durumdayım
wc sorunu yeni cıktı demesen dicem ki normal hep varmış ama yeni çıkmş sebebi vardır illa k,. bnm bebekliğimden beri varmış hep aynıyım yani genetik annemde aynı bnm yani doğustan gelen kabızlık sorunu kiloyu etkilemiyo galiba
boynum agrıyo midem bulanıyo karnım ağrıyoGel kenarda gonusah
Üşüttün mü kuzum dikkat et mevsim gecisi tam hastalik zamanıboynum agrıyo midem bulanıyo karnım ağrıyodünden beri aynıyım işe zor geldimmmm hadi dedikodu yapak kendime gelirim
o zaman doktora git kuzum yüzündeki sivilceden daha önemli bence bu sorun yani hastalıkları öncelik sırasına göre tedavi etmeliyizyeni cıktı öncesinde hergün bilemedin gün aşırı cıkardım bazen 2 kez cıktıgım bile olurdu böyle diyet spor falan yaparken
ben o yüzden cok cıktıgımı dusunuyorum cunku bak mesela geçen hafta bigünde 800 gram eksi cıktım tuvalete cıkınca o zamanda 3 gun falan cıkamamıstım
Şş heey akilli olunnnnnnnboynum agrıyo midem bulanıyo karnım ağrıyodünden beri aynıyım işe zor geldimmmm hadi dedikodu yapak kendime gelirim
bende de demir hep sınır altında kalır genetik bizde ara değere girmez ama kilo veriyorum sorun olmuyor tabi sen yaptır yine sağlama al gidiceksin zaten herşeye baktıröyle yapıcam bu hafta bende gitmeyi düşünmüyorum menüler cidden normal kaçamak yapmıyorum yapsam bu kadar üzülmem kilo veremememe
Demir eksikliği var bende ama sanmıyorumkı o etkilemez geçen gittiğimde tahlil yaptı bişey cıkmadı bilmiyorum ki hiç
Üşüttün mü kuzum dikkat et mevsim gecisi tam hastalik zamanıhadi gel
senin ne hastalıkların var kız hayırdıro zaman doktora git kuzum yüzündeki sivilceden daha önemli bence bu sorun yani hastalıkları öncelik sırasına göre tedavi etmeliyizbak mesela ben önce cene cerrahına sonra nöroloj,ye sonra cildiyeye gitcm sıraya dizdim önceliğine göre
Iste aynen oyle bisii ben cemkiriyom o alttan aliyor sanki alttan almasa cemkirse rahatlicamm psikopatmiyim neyimmm
eee her yigidin harci degilSen iyi dayaniyon hep protein alimina kiz benim bunye sevmedi basim agridi butun günhalbuki cok severim et tavuk yimirta ben azaltarak gitmedim birden kestim sekeri sok etkisi yarattim kendime
Hahaha icenleri kiniyolar ya bideyaşasın şekersiz çay kahve içenler
bencede grup kurardikacil pro üye olmam lazım yaaa
tenhalarda gizli iş mi cevirceniz sizi siziGel kenarda gonusah
bende de demir hep sınır altında kalır genetik bizde ara değere girmez ama kilo veriyorum sorun olmuyor tabi sen yaptır yine sağlama al gidiceksin zaten herşeye baktır
ince kizi mi didin sengünaydın ince kızakşamki pilav hariç begendim yeşillikle geçmiş dün ne kaa güzelll
acil pro üye olmam lazım yaaa
çenem kayıyo migrenim var saç diplerimde ve anlımda sivilce ve kepeklenme var hepsine gidiciiimm sende git ihmal etme ve ertelemesenin ne hastalıkların var kız hayırdır
gitcem gitcem dediğim gibi ben bugün kayısı falan alayımda onunla çıkmaya calısayım duzenli iceyim olmadı önümüzdeki hafta Söz gitcemArtı cıkarsam benı atarsın listeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?