Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

wc sorunu yeni cıktı demesen dicem ki normal hep varmış ama yeni çıkmş sebebi vardır illa k,. bnm bebekliğimden beri varmış hep aynıyım yani genetik annemde aynı bnm yani doğustan gelen kabızlık sorunu kiloyu etkilemiyo galiba

yeni cıktı öncesinde hergün bilemedin gün aşırı cıkardım bazen 2 kez cıktıgım bile olurdu böyle diyet spor falan yaparken
ben o yüzden cok cıktıgımı dusunuyorum cunku bak mesela geçen hafta bigünde 800 gram eksi cıktım tuvalete cıkınca o zamanda 3 gun falan cıkamamıstım

o zaman doktora git kuzum yüzündeki sivilceden daha önemli bence bu sorun yani hastalıkları öncelik sırasına göre tedavi etmeliyiz bak mesela ben önce cene cerrahına sonra nöroloj,ye sonra cildiyeye gitcm sıraya dizdim önceliğine göre

bende de demir hep sınır altında kalır genetik bizde ara değere girmez ama kilo veriyorum sorun olmuyor tabi sen yaptır yine sağlama al gidiceksin zaten herşeye baktır

senin ne hastalıkların var kız hayırdır
gitcem gitcem dediğim gibi ben bugün kayısı falan alayımda onunla çıkmaya calısayım duzenli iceyim olmadı önümüzdeki hafta Söz gitcem Artı cıkarsam benı atarsın listeden

Iste aynen oyle bisii ben cemkiriyom o alttan aliyor sanki alttan almasa cemkirse rahatlicamm psikopatmiyim neyimmm
ah cnmmm gel sen bize cemkirr uazik kocine

Sen iyi dayaniyon hep protein alimina kiz benim bunye sevmedi basim agridi butun günhalbuki cok severim et tavuk yimirta ben azaltarak gitmedim birden kestim sekerisok etkisi yarattim kendime
eee her yigidin harci degil hahahahaahah bosuna hem kg verip hem skılasmadik akilli ol

yaşasın şekersiz çay kahve içenler
Hahaha icenleri kiniyolar ya bide hahaha
acil pro üye olmam lazım yaaa
bencede grup kurardik

bende de demir hep sınır altında kalır genetik bizde ara değere girmez ama kilo veriyorum sorun olmuyor tabi sen yaptır yine sağlama al gidiceksin zaten herşeye baktır

yok kuzum ben sanmıyorum zaten ona baglamıyorum wc sorunundan artı cıkıyorum ben cunku karnım kat kat suan sısım yani tuvalete çıkıncada baya hafıflıyorum sıslıgım ınıyo

çenem kayıyo migrenim var saç diplerimde ve anlımda sivilce ve kepeklenme var hepsine gidiciiimm sende git ihmal etme ve erteleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…