Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Litfeeeen kimse kacamak yapmasin zor gunler geciriyorummmm nedensiz bir sislik karin agrisi
Hamile gibi asermeler
Litfeeeen hherkes dayannsinnn
ben bu hafta hiç yapmadım sende yapma dün nişanlım bi sürü sey teklif etti ben sadece çay la su içtim 2 saat oturdum aç aç yeme sende yeme dayan az kaldı bak bugün salı

Hahahaa ben gecen senede gydim her senede giyiyorm.ama tabi cook zayf olmak daha iyi
Dizimin baya ustunde giydim ama daha mini giymek istiorm ozguvenlr
ben mini sort ve bikini aldım bu sene ilk tatilim olcak ya abarttım sen zaten yaza sporla iyice sıkılşırsın bide zyıfladın mı tam bikinilik vücut olur

ben bu hafta hiç yapmadım sende yapma dün nişanlım bi sürü sey teklif etti ben sadece çay la su içtim 2 saat oturdum aç aç yeme sende yeme dayan az kaldı bak bugün salı
yaptimmi senceee allasen hafta sonu bile gordun yapmadim hemde rest gidip onumde ki puf ekmeklere karsiiiiii dimdik durdum

zeytin salatası nasıl oluyo havuc soteyide cok severiiimm bide sarmayı bulgurlu hiç denemedim denemek lazımm begendim ben ama 8 sarma cok olmş sadece
Zeytin salatasida kahvaltilik sos gibi misir yesil zeytin zeytinyagi hafif salca kekik falan oyle birsey hazir ama

yaptimmi senceee allasen hafta sonu bile gordun yapmadim hemde rest gidip onumde ki puf ekmeklere karsiiiiii dimdik durdum
pasta da yemedinnn bunların karşılıgını nasıl alcaksın onu düşün neler dicekler sana nisanda ki nişan da nasıl gidip küçük beden elbise alıcaksın hem siyahta giymek zorunda kalmıcaksın

senin menülerinde akşam hep en cok yediğin oluyo kuzum sende bnm gibi akşam yemeyi severnlerdensin galiba ama güzel begendim lavasları kendiniz yapıyodunnz dimi küçük oluyodr onlar zaten
akşam ailemle yiyorum o nedenle ister istemez öyle oluyor. Öğlenleri iş yerinde yemekhaneye inmiyorum, anime izleyip evden getirdiklerimle geçiriyorum.

Bu arada hafta sonu misafirleein zayiflamissin dediler dun aksamda esim cok inceldigimi soyledi nasil mutlu oldum varya yemek tatli vb yedigimizde aldigimiz hazzin cok cok fazlasi birsey bu yemeye degmez gercekten

pasta da yemedinnn bunların karşılıgını nasıl alcaksın onu düşün neler dicekler sana nisanda ki nişan da nasıl gidip küçük beden elbise alıcaksın hem siyahta giymek zorunda kalmıcaksın
bu hafta alamicam hissediyorum ben icerden sislk hissi hissediyorum acaba spor yapmasammi
Evet onuda yemedimm kacamak sifir. Ama daha bisey yapamam ne yapiyim

kaptinn bi elbisem var somon almistim 69 olmustm yeni ama ince duruyodum o gun kac kisi dedi sayamadim oynarken operken surekli helal melal hahahahahah
O elbisemi daralttrmayi dusunuyorm suan bol geliyo baya daralmazsa yenisini alirim evde var abiye vs de bollar.
Yenisini alrsam tabi yine renkli olur :) eeeee okadar zayifladik

çenem kayıyo migrenim var saç diplerimde ve anlımda sivilce ve kepeklenme var hepsine gidiciiimm sende git ihmal etme ve erteleme
valla geçmiş olsun kızlarr ihmal etmeyin. Sivilce için bana benzymycin verdi doktor çok iyi geldi. Biraz kurutuyor ama kurutmadan da sivilceler geçmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…