- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #186.981
Benim kacamaklik halimmi kalmissssss allasennnnn
tatil, canta, ayakkbi, yemeeeeeek
ben bu hafta hiç yapmadım sende yapmaLitfeeeen kimse kacamak yapmasinzor gunler geciriyorummmm nedensiz bir sislik karin agrisi
Hamile gibi asermeler
Litfeeeen hherkes dayannsinnn
Hahahaa ben gecen senede gydim her senede giyiyorm.ama tabi cook zayf olmak daha iyitatıl için bikini mi alcan mayo musortta giycen m zayıf olursak hepsini yapabilcez
bende sevmiiimm özellikle test tahlil bölümünüay zaten hastaneyi kim sever
ben mini sort ve bikini aldım bu sene ilk tatilim olcak ya abarttımHahahaa ben gecen senede gydim her senede giyiyorm.ama tabi cook zayf olmak daha iyi
Dizimin baya ustunde giydim ama daha mini giymek istiorm ozguvenlr
yaptimmi senceee allasen hafta sonu bile gordun yapmadim hemde rest gidip onumde ki puf ekmeklere karsiiiiii dimdik durdumben bu hafta hiç yapmadım sende yapmadün nişanlım bi sürü sey teklif etti ben sadece çay la su içtim 2 saat oturdum aç aç yeme sende yeme dayan az kaldı bak bugün salı
Zeytin salatasida kahvaltilik sos gibi misir yesil zeytin zeytinyagi hafif salca kekik falan oyle birsey hazir amazeytin salatası nasıl oluyohavuc soteyide cok severiiimm bide sarmayı bulgurlu hiç denemedim denemek lazımm begendim ben ama 8 sarma cok olmş sadece
Kiz sen bide 55 sin heben mini sort ve bikini aldım bu sene ilk tatilim olcak ya abarttımsen zaten yaza sporla iyice sıkılşırsın bide zyıfladın mı tam bikinilik vücut olur
he hazı mı aldın kendin yapmadın yanii ben geçen nette gördümde öyel bişi cok güzel druuyodu yapcam bendeZeytin salatasida kahvaltilik sos gibi misir yesil zeytin zeytinyagi hafif salca kekik falan oyle birsey hazir ama
bende sevmiiimm özellikle test tahlil bölümünü
pasta da yemedinnnyaptimmi senceee allasen hafta sonu bile gordun yapmadim hemde rest gidip onumde ki puf ekmeklere karsiiiiii dimdik durdum
Ben de onceden karistirip yapardim bide boyle dwniyim dedim guzel oldubende ya bulgur pirinç yaparım yada sade bulgur güzel bence kötü olmuyor
Hafta sonu misafielerim getirmistu ama arasira sipariste ediyoeuz hatta bursadan geliyo kavlak diye biryerdenhe hazı mı aldın kendin yapmadın yanii ben geçen nette gördümde öyel bişi cok güzel druuyodu yapcam bende
akşam ailemle yiyorum o nedenle ister istemez öyle oluyor.senin menülerinde akşam hep en cok yediğin oluyo kuzum sende bnm gibi akşam yemeyi severnlerdensin galibaama güzel begendim lavasları kendiniz yapıyodunnz dimi küçük oluyodr onlar zaten
bu hafta alamicam hissediyorum ben icerden sislk hissi hissediyorum acaba spor yapmasammipasta da yemedinnnbunların karşılıgını nasıl alcaksın onu düşün neler dicekler sana nisanda ki nişan da nasıl gidip küçük beden elbise alıcaksın hem siyahta giymek zorunda kalmıcaksın
ay bide bursadanmıymışHafta sonu misafielerim getirmistu ama arasira sipariste ediyoeuz hatta bursadan geliyo kavlak diye biryerden
geçmez 10 gün kalır o ordaBendeGeçen gittim yaa kolumu morartı ne bicim acıyo hala daha morarıklıgı geçmedi
valla geçmiş olsun kızlarr ihmal etmeyin. Sivilce için bana benzymycin verdi doktor çok iyi geldi. Biraz kurutuyor ama kurutmadan da sivilceler geçmiyor.çenem kayıyo migrenim var saç diplerimde ve anlımda sivilce ve kepeklenme var hepsine gidiciiimm sende git ihmal etme ve erteleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?