- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #186.961
Canim kalorisine bakip yedim o.kadar fazla degil valla canim cok istiyordu ozellikle bulgurlu sardim daha besleyici olsun diyezeytin salatası nasıl oluyohavuc soteyide cok severiiimm bide sarmayı bulgurlu hiç denemedim denemek lazımm begendim ben ama 8 sarma cok olmş sadece
ah cnmmm gel sen bize cemkirr uazik kocine
eee her yigidin harci degilhahahahaahah bosuna hem kg verip hem skılasmadik akilli ol
Hahaha icenleri kiniyolar ya bidehahaha
bencede grup kurardik
bende ya bulgur pirinç yaparım yada sade bulgur güzel bence kötü olmuyorCanim kalorisine bakip yedim o.kadar fazla degil valla canim cok istiyordu ozellikle bulgurlu sardim daha besleyici olsun diye
hee senlede konusuyok yatenhalarda gizli iş mi cevirceniz sizi sizi
şimdi zayıf oldun sonra fit olca sonra kuru kız olcanince kizi mi didin sen@SekerPancari71 idolum onun kimin kuru kız olcam
çenem kayıyo migrenim var saç diplerimde ve anlımda sivilce ve kepeklenme var hepsine gidiciiimm sende git ihmal etme ve erteleme
şimdi zayıf oldun sonra fit olca sonra kuru kız olcan
cok ayip dedikodu falannnnevet işte dedikodu time yapardıkkimin dedikodusu yapılcaksa onu atardım gruptan
bizim burda randevu almak kolay değil onun için bekliyorum dahaayy git git canım ihmal etme bana sivilceler icin antibiyotik ve krem verdi 2 hafta olacak kullanıyorum ve baya baya azaldı
inşallah seninde geçer
yaza kadar değil ramazana kadar olcaksınkuru kız olmak o kaar kolay degill yaza kadar olicigimmm inşallah
hiç sevmeyiz bizcok ayip dedikodu falannnn
bizim burda randevu almak kolay değil onun için bekliyorum daha
yaza kadar değil ramazana kadar olcaksın
Ben bugun
ahahaha yemek mi var sendeŞu reklamlarimda neden yemekler var acabaaaaaaaaaaa bana inatmi
bbenimkide hastane sevmiyoayy benim annem hastanede çalışiyy bazen randevusuz gidiiim
Benim kacamaklik halimmi kalmissssss allasennnnnsen bugünnn kedine güzel bi kahve yapıp arkasından spor yapcksın kacamak aslaaaa
tatil, canta, ayakkbi, yemeeeeeekahahaha yemek mi var sendebende bebek bezi var ::
bbenimkide hastane sevmiyodevlet hastanesine asla götüremezsin yani o derece özele gidiyoz bişey oldugunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?