Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gunaydin güzel kislarr
dünkü menüm
sabah
3 dilim sucukla 1 yumurta
kk peynir
1 dilim ekmek
domates salatalık
5 6 zeytin
ara
çok az leblebi
öğlen
1 kase tarhana çorba
1 tavuk but
salata 3 lokma ekmek
akşam
5 yk barbunya
1 yk pilav
salata
-100 gr gitmis bu sabah da

ben 1000 kaloriye çıkardım hakkım 1200 çok dayanamadığım zaman 1200 .....sonra yemek görünce can çekişiyorum gerek yok geçen haftadan da kilo veremedim zaten ... tecrübelerden faydanalım ama dimi

burda diyet konusunda cok ecrubeli kişiler var onlardan faydalanmalıyız bencede 1000kalori mi besleniceksin artık kuzum

Günaydın kızlar..
Kahvaltımı yaptım 10 gibi spora gidicem..
Dun ben fazlasiyla kaçamak yaptım kızlar hani pasta börek falan da değil bildiğiniz sinirden ne varsa yedim..nasıl telafi edic3m yardim kızlaarrr..
Yy demeee neden oyle oldu kuzum yaaa dogum gununu bile guzel atlatmistin bugun hafif beslenn benceee
Dün benim çemkirmeye kimse de yoktu sinirden yidim de yidimolsun sen hamilesin ne dersen herkes alttan alacak çekcekler nazını bu böyle..
Hee simdi anladimmm niden yesiginiii
Bi nazimizi cekemiler yaaa

Sen neden soz dinlemiyon doktora git doktoraaaaaa

günaydın ince kız akşamki pilav hariç begendim yeşillikle geçmiş dün ne kaa güzelll

Gidicem canım taşınma ısımız var hallolsun ilk isim doktora gitmek 5 gün ne yaa ben hergün düzenli cıkardım
bende de kabızlık sorunu var biliyosun ama ben hiç+1600 cıkmadım şimdiye kadar.. ve ben wc ye 8 10 gün falan cıkamıyorum kabız oldugumda. eğer cumaya kadar geçmemiş olursa doktora gidene kadar izine ayrıl sen canım hem sen üzülüyosun hem takıma zararın oluyo perşembe günü tartıl eğer hala aynı olursan bana haber verirsin

Bencede canım bende sana bunu söylücektim bugün

burda diyet konusunda cok ecrubeli kişiler var onlardan faydalanmalıyız bencede 1000kalori mi besleniceksin artık kuzum
öyle düşünüyorum uzaktan eğitimim başlıyor 20 martta 21:00- 23:45 e kadar derse oturunca saçma sapan şeylere saldırmamı engeller kilo da gitmiyor aç kaldığıma değmiyor ..güzel bir kahvaltıda yap ohh miss

Bide ben perşembe aksamı hıc yemek yememıstım ya caydanda ıcmıstım 60.0 cıkmıstım o benım asıl kilom değildi yani açlık kilomdu o yüzden +1600 diye tahmin ediyorum

Bencede canım bende sana bunu söylücektim bugün

cidden üzülüyorum bişeyleri yanlış yapıyosun ama neyi bilmiyorum menülerin normal gözüküyo spora bu hafta gitme bakalım sadece yüryüş yap nasıl olcak
Bide ben perşembe aksamı hıc yemek yememıstım ya caydanda ıcmıstım 60.0 cıkmıstım o benım asıl kilom değildi yani açlık kilomdu o yüzden +1600 diye tahmin ediyorum

doktora gidince bide değerlerine baktır belki vitamin eksikliği falan vardır

evettt kahvaltı en önemlisi sabah kahvaltısı güzel olunca günde güzel geçiyo

öyle yapıcam bu hafta bende gitmeyi düşünmüyorum menüler cidden normal kaçamak yapmıyorum yapsam bu kadar üzülmem kilo veremememe
Demir eksikliği var bende ama sanmıyorumkı o etkilemez geçen gittiğimde tahlil yaptı bişey cıkmadı bilmiyorum ki hiç

Yaa sende hergun hergun liste paylascaz yazmissin stem eder gibi . Şaşirdim valla boyle tepkiler beklemiyodum sizden .pek doğru bulmadim o yuzden di zaten benim de tepkim .saģliksiz degil birkac gün 600 kalori aldim dün zaten 1000 e yakındı.ben daha oncede kilo verdim ve cok fazla arastirdim saģlıklı olan saģliksiz olan ne biliyorum.ayrıca yeterince uyumlu bir insanim her zmanda elestirye açık oldum ben soyledim hatta kacamak falan yaparsam istedgini de diye .tepkimin sebebi gereksiz imalardı.neyse çok onemli bir konu degil.hepinize basarilar diliyorum hayırlı günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…