- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #186.921
ben 1000 kaloriye çıkardım hakkım 1200 çok dayanamadığım zaman 1200 .....sonra yemek görünce can çekişiyorum gerek yok geçen haftadan da kilo veremedim zaten ... tecrübelerden faydanalım ama dimi
Yy demeee neden oyle oldu kuzum yaaa dogum gununu bile guzel atlatmistin bugun hafif beslenn benceeeGünaydın kızlar..
Kahvaltımı yaptım 10 gibi spora gidicem..
Dun ben fazlasiyla kaçamak yaptım kızlar hani pasta börek falan da değil bildiğiniz sinirden ne varsa yedim..nasıl telafi edic3m yardim kızlaarrr..
Hee simdi anladimmm niden yesiginiiiDün benim çemkirmeye kimse de yoktu sinirden yidim de yidimolsun sen hamilesin ne dersen herkes alttan alacak çekcekler nazını bu böyle..
ay kuzum çakaydın iki tane ...Kocamla tartistimmmbirilerine cemkirmek istimmm
Sen neden soz dinlemiyon doktora git doktoraaaaaaDünkü menüm;
Sabah: Erimiş peynir, 1 tane haşlanmış yumurta, 1 dilimden az tb ekmeği
Öğlen: 1 kase tavuk çorbası, 1 porsiyon tavuk kavurma
Akşam: 1 tabak zeytinyağlı ıspanak 2 yk yoğurt
aralarda çay içtim şekersiz sabah aç karnına maydanoz kürü iciyorum
Ve kızlar bu menüye +100 çıktım
61,6 kiloyum sporada gitmedim sadece yürüdüm akşam yemeğimi geç yedim belki o etki etmiştir ve bugün 5 gün oldu tuvalete çıkamadığımDün akşam kayısı alıp akşamdan koyup suyunu icip yicektim ama aklımdan cıktı bugün eve giderken kesin alıcam
Sen neden soz dinlemiyon doktora git doktoraaaaaa
günaydın ince kızgunaydin güzel kislarr
dünkü menüm
sabah
3 dilim sucukla 1 yumurta
kk peynir
1 dilim ekmek
domates salatalık
5 6 zeytin
ara
çok az leblebi
öğlen
1 kase tarhana çorba
1 tavuk but
salata 3 lokma ekmek
akşam
5 yk barbunya
1 yk pilav
salata
-100 gr gitmis bu sabah da
Saglik tasinmadan onemli kuzu 1 saatini alir en fazla erteleme o kurler caylar bozacak seji demedi demeGidicem canım taşınma ısımız var hallolsun ilk isim doktora gitmek 5 gün ne yaa ben hergün düzenli cıkardım
Saglik tasinmadan onemli kuzu 1 saatini alir en fazla erteleme o kurler caylar bozacak seji demedi deme
bende de kabızlık sorunu var biliyosun ama ben hiç+1600 cıkmadım şimdiye kadar.. ve ben wc ye 8 10 gün falan cıkamıyorum kabız oldugumda. eğer cumaya kadar geçmemiş olursa doktora gidene kadar izine ayrıl sen canım hem sen üzülüyosun hem takıma zararın oluyo perşembe günü tartıl eğer hala aynı olursan bana haber verirsinGidicem canım taşınma ısımız var hallolsun ilk isim doktora gitmek 5 gün ne yaa ben hergün düzenli cıkardım
bende de kabızlık sorunu var biliyosun ama ben hiç+1600 cıkmadım şimdiye kadar.. ve ben wc ye 8 10 gün falan cıkamıyorum kabız oldugumda. eğer cumaya kadar geçmemiş olursa doktora gidene kadar izine ayrıl sen canım hem sen üzülüyosun hem takıma zararın oluyo perşembe günü tartıl eğer hala aynı olursan bana haber verirsin
öyle düşünüyorum uzaktan eğitimim başlıyor 20 martta 21:00- 23:45 e kadar derse oturunca saçma sapan şeylere saldırmamı engeller kilo da gitmiyor aç kaldığıma değmiyor ..güzel bir kahvaltıda yap ohh miss
burda diyet konusunda cok ecrubeli kişiler var onlardan faydalanmalıyız bencede1000kalori mi besleniceksin artık kuzum
Bencede canım bende sana bunu söylücektim bugün
Bide ben perşembe aksamı hıc yemek yememıstım ya caydanda ıcmıstım 60.0 cıkmıstım o benım asıl kilom değildi yani açlık kilomduo yüzden +1600 diye tahmin ediyorum
evettt kahvaltı en önemlisiöyle düşünüyorum uzaktan eğitimim başlıyor 20 martta 21:00- 23:45 e kadar derse oturunca saçma sapan şeylere saldırmamı engeller kilo da gitmiyor aç kaldığıma değmiyor ..güzel bir kahvaltıda yap ohh miss
cidden üzülüyorumbişeyleri yanlış yapıyosun ama neyi bilmiyorum menülerin normal gözüküyo spora bu hafta gitme bakalım sadece yüryüş yap nasıl olcak
doktora gidince bide değerlerine baktır belki vitamin eksikliği falan vardır
Yaa sende hergun hergun liste paylascaz yazmissin stem eder gibi . Şaşirdim valla boyle tepkiler beklemiyodum sizden .pek doğru bulmadim o yuzden di zaten benim de tepkim .saģliksiz degil birkac gün 600 kalori aldim dün zaten 1000 e yakındı.ben daha oncede kilo verdim ve cok fazla arastirdim saģlıklı olan saģliksiz olan ne biliyorum.ayrıca yeterince uyumlu bir insanim her zmanda elestirye açık oldum ben soyledim hatta kacamak falan yaparsam istedgini de diye .tepkimin sebebi gereksiz imalardı.neyse çok onemli bir konu degil.hepinize basarilar diliyorum hayırlı günler.aynen canım dogru hatırlıyosun
hergün hergün liste paylaşıcaz galiba bu gidişle
sanada başarılar canım listeden ayrılıyosun sanırım.umarım bireysel larak ta zayıflamaya devam edersin
hafif beslenmekten kastın kalori sayarak beslenmekse eğer benSchonerDuft a da söyledim defalarca az besleniyosun diye sende az yetersiz besleniyosun o hafif değil saglıksız oluyo ayrıca kaçamak yapıyosun evet ama senin gibi poncik te kaçamak yapıyo ona da söyleniyoruz ama hiç senin gibi tepki vermedi yeri geliyo ben bile tepkilere maruz kalıyorum burda yediklerimden dolayı ama kimseyi terslenmiyorm uyumlu olmak lazım bıraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?