Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu hafta alamicam hissediyorum ben icerden sislk hissi hissediyorum acaba spor yapmasammi
Evet onuda yemedimm kacamak sifir. Ama daha bisey yapamam ne yapiyim
zaten agır spor yapmıyosun kiii azar azar yapsan iyi gelir sanki spor yada bıraksan mı ay bilemedim şimdi

balık model bi elbise daracık

valla geçmiş olsun kızlarr ihmal etmeyin. Sivilce için bana benzymycin verdi doktor çok iyi geldi. Biraz kurutuyor ama kurutmadan da sivilceler geçmiyor.

bnm anlımda küçük sivilceler var hiç gitmiyo ama minik minik karşıdan belli olmuyo da bn rahatsız oluyorum saç diplerimdekiler acıyo elleyince asıl onlar için gitcem ben

akşam ailemle yiyorum o nedenle ister istemez öyle oluyor. Öğlenleri iş yerinde yemekhaneye inmiyorum, anime izleyip evden getirdiklerimle geçiriyorum.
ben evden taşımaya üşeniorum bugün getirdim ama yarın belli olmaz yemek çıkıyorsa ordan çorba salata ana yemekte yiyebilirsin aslında

bende alacam mini mini şortlar etekler şu popo altı olanlar varya ondan turistlik yerde giyebilecem sadece ama olsun hevesimi orda alırım :)

o miniler bikiniler benim en büyük hayalimmm
Bu sene giyersin cnmmm sendeeee hepimiz giyeriz tabiiiiiii herkeslee sozumu dinleyippp kacamak yapmazsa
zaten agır spor yapmıyosun kiii azar azar yapsan iyi gelir sanki spor yada bıraksan mı ay bilemedim şimdi
evt ne blm kendimi icerden sis hissediyorm dun plates yaptim agirliklarla kol falan calistim bacak arasi da clistim farkli sekillerde karin calistirdim vs. Bende blmiormmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm imdatttt

balık model bi elbise daracık
aliyimmi yoksaaaaa gordugun elbiseyimi diyosun yoksa gormedinmi ay kafam yandiiiii

ah cnmmm gel sen bize cemkirr uazik kocine

eee her yigidin harci degil hahahahaahah bosuna hem kg verip hem skılasmadik akilli ol

Hahaha icenleri kiniyolar ya bide hahaha
bencede grup kurardik
Pravoooo diyorum sene vallaa bak dün kahvaltimda yimirta yidim 3 dene hala düşününce midem kalkıyii bugun 2 dilim tam buğday ekmegi yedim kahvaltiliklarla ama bugun daha tokum bana yaramiyiii dukiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…