- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #187.001
o miniler bikiniler benim en büyük hayalimmmHahahaa ben gecen senede gydim her senede giyiyorm.ama tabi cook zayf olmak daha iyi
Dizimin baya ustunde giydim ama daha mini giymek istiorm ozguvenlr
öğle yemegini evden mi götürüyosunakşam ailemle yiyorum o nedenle ister istemez öyle oluyor.Öğlenleri iş yerinde yemekhaneye inmiyorum, anime izleyip evden getirdiklerimle geçiriyorum.
zaten agır spor yapmıyosun kiiibu hafta alamicam hissediyorum ben icerden sislk hissi hissediyorum acaba spor yapmasammi
Evet onuda yemedimm kacamak sifir. Ama daha bisey yapamam ne yapiyim
valla geçmiş olsun kızlarr ihmal etmeyin. Sivilce için bana benzymycin verdi doktor çok iyi geldi. Biraz kurutuyor ama kurutmadan da sivilceler geçmiyor.
balık model bi elbise daracıkkaptinn bi elbisem var somon almistim 69 olmustm yeni ama ince duruyodum o gun kac kisi dedi sayamadim oynarken operken surekli helal melal hahahahahah
O elbisemi daralttrmayi dusunuyorm suan bol geliyo baya daralmazsa yenisini alirim evde var abiye vs de bollar.
Yenisini alrsam tabi yine renkli olur :) eeeee okadar zayifladik
valla geçmiş olsun kızlarr ihmal etmeyin. Sivilce için bana benzymycin verdi doktor çok iyi geldi. Biraz kurutuyor ama kurutmadan da sivilceler geçmiyor.
yaz için alsana kuzum motive olursun belki iyi geliro miniler bikiniler benim en büyük hayalimmm
plank ı arada yapıyorum ama beni çok zorluyor günde 2 dk da olasa yapayım ... kilo sabit 2 haftadır ama süzüldüm biraz göğüsler büyük olunca sarmalarından korkuyorumBu video ile başlamanı tavsiye ederim özellikle ilk hareketi bende çok etkili oldu:))
ben evden taşımaya üşeniorum bugün getirdim ama yarın belli olmaz yemek çıkıyorsa ordan çorba salata ana yemekte yiyebilirsin aslındaakşam ailemle yiyorum o nedenle ister istemez öyle oluyor.Öğlenleri iş yerinde yemekhaneye inmiyorum, anime izleyip evden getirdiklerimle geçiriyorum.
Keske pro uye olsa birimiz beraber dedikodu ederdik cete kurupŞş heey akilli olunnnnnnnSekerPancarii
Bu sene giyersin cnmmm sendeeee hepimiz giyerizo miniler bikiniler benim en büyük hayalimmm
evt ne blm kendimi icerden sis hissediyorm dun plates yaptim agirliklarla kol falan calistim bacak arasi da clistim farkli sekillerde karin calistirdim vs. Bende blmiormmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm imdattttzaten agır spor yapmıyosun kiiiazar azar yapsan iyi gelir sanki spor yada bıraksan mı ay bilemedim şimdi
aliyimmi yoksaaaaa gordugun elbiseyimi diyosun yoksa gormedinmibalık model bi elbise daracık
Pravoooo diyorum sene vallaa bak dün kahvaltimda yimirta yidim 3 dene hala düşününce midem kalkıyiiah cnmmm gel sen bize cemkirr uazik kocine
eee her yigidin harci degilhahahahaahah bosuna hem kg verip hem skılasmadik akilli ol
Hahaha icenleri kiniyolar ya bidehahaha
bencede grup kurardik
Severing iyle selleriitenhalarda gizli iş mi cevirceniz sizi sizi
İnce gizim benince kizi mi didin sen@SekerPancari71 idolum onun kimin kuru kız olcam
Ozel msja istedigini alabiliyon meselapro üyelikte ne farkediyo yaa bende istiyorum ama paraya kıyamıyorum
ben iki yiyorum nolmusPravoooo diyorum sene vallaa bak dün kahvaltimda yimirta yidim 3 dene hala düşününce midem kalkıyiibugun 2 dilim tam buğday ekmegi yedim kahvaltiliklarla ama bugun daha tokum bana yaramiyiii dukiş
Şu reklamlarimda neden yemekler var acabaaaaaaaaaaa bana inatmi
Ayy iki taneyi ben normal zamanda da yiyom ama dün ekmek yemicem diye 3 dene hasladim o da bulandirdiben iki yiyorum nolmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?