- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #187.021
Bende de zayıflama ilac reklamlari varahahaha yemek mi var sendebende bebek bezi var ::
Bende full sadece zayıflama hapi reklamiBenim kacamaklik halimmi kalmissssss allasennnnn
tatil, canta, ayakkbi, yemeeeeeek
Litfeeeen kimse kacamak yapmasinzor gunler geciriyorummmm nedensiz bir sislik karin agrisi
Hamile gibi asermeler
Litfeeeen hherkes dayannsinnn
Bikini giyebiliyon mu gii ben ne kadar zayif olsam da giyemezdim karnimdaki yirtiklardanHahahaa ben gecen senede gydim her senede giyiyorm.ama tabi cook zayf olmak daha iyi
Dizimin baya ustunde giydim ama daha mini giymek istiorm ozguvenlr
Bencede yumurtasiz olmazzzzzzzz aslaaaaaaAyy iki taneyi ben normal zamanda da yiyom ama dün ekmek yemicem diye 3 dene hasladim o da bulandirdiyimirtayi cok severimmm bennn yumurtasiz kahvaltida bisi anlamammm
Oyle seylerle isim olmazzzzBende full sadece zayıflama hapi reklami
aminnnnnnnnn
göbek olunca öyle olmuyo tabi o işKiz sen bide 55 sin heben 55 olsaaaaaam offf dagilinnnnnnnnn
evet zaten bende yaşadıgım yerde giymem anca tatilden tatilebende alacam mini mini şortlar etekler şu popo altı olanlar varya ondan turistlik yerde giyebilecem sadece ama olsun hevesimi orda alırım :)
görmemidim gösterseneeeee hangisi oooooBu sene giyersin cnmmm sendeeee hepimiz giyeriztabiiiiiii herkeslee sozumu dinleyippp kacamak yapmazsa
evt ne blm kendimi icerden sis hissediyorm dun plates yaptim agirliklarla kol falan calistim bacak arasi da clistim farkli sekillerde karin calistirdim vs. Bende blmiormmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm imdatttt
aliyimmi yoksaaaaa gordugun elbiseyimi diyosun yoksa gormedinmiay kafam yandiiiii
ben öğle yemegnde cacıgın içine ekmek dogrıcaktım nerdeysePravoooo diyorum sene vallaa bak dün kahvaltimda yimirta yidim 3 dene hala düşününce midem kalkıyiibugun 2 dilim tam buğday ekmegi yedim kahvaltiliklarla ama bugun daha tokum bana yaramiyiii dukiş
İnce gizim benguru giz hepimiz guruyup guru gizlar topigi acacuhhh
kaç para üleenn bi pro üyeliiiikkkk
Bende de zayıflama ilac reklamlari var
bnm kocam sehir dışında istediğini giyebilirsin diyiiiiiBikini giyebiliyon mu gii ben ne kadar zayif olsam da giyemezdim karnimdaki yirtiklardangerci karnim yirtik olmaza gocam giydirmezde zatii
bende öyle eşim giydirmiyor ama turistlik yerde sorun yokevet zaten bende yaşadıgım yerde giymem anca tatilden tatile
göbek olunca öyle olmuyo tabi o iş
Banane baksaydinngörmemidim gösterseneeeee hangisi ooooo
Bilmiyorum hemen ol senkaç para üleenn bi pro üyeliiiikkkk
ee neye bakarsan ons goreherkese farklı cıkıyo demek bana bi ara spor ayakkabı cıkıyodu sürkli en sonunda aldım
kızlr geçen hırsızlrdan konuştuk bugünde annem aradı benim fırınım ocağım dvlumbazım bulaşık mak. siemens çeyiz zamanı babamın numrasını benim evin adresini vermiştik .. dün babamı 850li numaradan aramışlar ocağınızı değiştircez mühendis hatası var diye alalı 5 sene oldu .. satın aldığımız yerin mdürü kuzenim onu aramış annem öyle bir şey yok olsa sizi 850li numaralardan aramazlar zaten demiş kapıyı açmayın demiş .... bilginiz olsun öyle birşey olursa kapı falan açmayın eve gidince de apartman görevlisini tembihlicem bizi soran olursa demesin evde çok durmazlar bunlar diye tırstımmmm bir olay daha kaldıramam kaç kere teğet geçtim
bencde kurcalamamak lazım sonra orlarda da giydirmez falanbende öyle eşim giydirmiyor ama turistlik yerde sorun yokhlbuki hepsi aynı ama olsun kurcalamıyorum orasını
Banane baksaydinn
Bilmiyorum hemen ol sen
ee neye bakarsan ons gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?