Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hahahaa ben gecen senede gydim her senede giyiyorm.ama tabi cook zayf olmak daha iyi
Dizimin baya ustunde giydim ama daha mini giymek istiorm ozguvenlr
Bikini giyebiliyon mu gii ben ne kadar zayif olsam da giyemezdim karnimdaki yirtiklardan gerci karnim yirtik olmaza gocam giydirmezde zatii

görmemidim gösterseneeeee hangisi ooooo

kızlr geçen hırsızlrdan konuştuk bugünde annem aradı benim fırınım ocağım dvlumbazım bulaşık mak. siemens çeyiz zamanı babamın numrasını benim evin adresini vermiştik .. dün babamı 850li numaradan aramışlar ocağınızı değiştircez mühendis hatası var diye alalı 5 sene oldu .. satın aldığımız yerin mdürü kuzenim onu aramış annem öyle bir şey yok olsa sizi 850li numaralardan aramazlar zaten demiş kapıyı açmayın demiş .... bilginiz olsun öyle birşey olursa kapı falan açmayın eve gidince de apartman görevlisini tembihlicem bizi soran olursa demesin evde çok durmazlar bunlar diye tırstımmmm bir olay daha kaldıramam kaç kere teğet geçtim

ay Allah korusun yaa dikkat etmk lazım..
bende öyle eşim giydirmiyor ama turistlik yerde sorun yok hlbuki hepsi aynı ama olsun kurcalamıyorum orasını
bencde kurcalamamak lazım sonra orlarda da giydirmez falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…