Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

pislikler yaa valla annemi oyle kandirmaya calistilar annemde suphelenmis babamla alakali biseyler soylemis annem.
karsidaki adam polis gibi yapip azarlamis.
Annem babami karistirnca kapamis annemin suratina.
Bidaha da acmiyo hic bir numarayi bende oyle asla acmam kimse kim.
Birkerede facede bi uzaktan akraba var bana yaziyo bebekle ilgili sorular soruyodu. Bigun yine yazdi ayni onun gibi yaziyo.numarami istedi biseyler dedi hemen anladim gerek yok cnm dedim hatta hemen sildim engelledim sonra megerse herkese.msj atmis. Calinmis facesi bu pislikler bitmez cok uyanik olmak lazim.
Sizin basiniza gelende cokk kolay sekilde inanilcak bisey ama sukur ki aramisiniz sormusunz gecmis olsun aman dikkat.

önceki gün akşam k.fasulye yedim dün akşamda k.fasulye varmış bugün de öğle barbunya yedim akşam annem yine fasulye derse eğerfarklı yemekler yap emi kocan bıkmasın
ay yoook bee ben onlari da yaparim da bazen diyette onlara ayri kendime ayri pisirdim. Hatta kizim ilk gidaya gecisinde bide ona ayri dusun
Ben cok severim degisik seyler yapmayi hele diyette degilken ama suan dikkat ediyoruz oyuzden normal takiliyoruz kocim begeniyo yanii
bnm param yoooohhhh yooohhhhh ben çeyiz yapıyooom aylık 50 tl para kalıyo zati ona da pro üye mi olim burda +18 konu okuyup sizinle toplucanak gıymet yapcam deyiiiii :
alirim bisey degil de almam galiba hahaah

sporumu eklemeyi unuttum bak aklımdan geçen şeyi sana yazıyorum şu an
bende severim aslında ama 3 gün yiyince tabi öğürme geldi
alsana sen ben anca evlendikten sonra alırım o da koca parasıyla bnm param kıymetli aahahahah

Cimriiii yaa hahaah

ÖYLE BİRŞEY ANNEMİNDE BAŞINA GELDİ O DA YAVRUM HEMEN KANAR 400 500 TLYE MAL OLMUŞTU BABAMI DÜN ARAMIŞLAR EŞİMLE BİRLİKTEYMİŞ ANNEMDE BUGÜN ARAMIŞ O ARADA GELSELER EVE EŞİM EVDE OLSA YA DA BEN ARAYIP SORSAM EVET DESELER ALLAH BİLİR NE OLURDU ... TEŞEKKÜR EDERİM

bnm annemde hemen kanıyo öyle şeylere yaaa anam analarımızz...

bnm anlımda küçük sivilceler var hiç gitmiyo ama minik minik karşıdan belli olmuyo da bn rahatsız oluyorum saç diplerimdekiler acıyo elleyince asıl onlar için gitcem ben
off...deri altı sivilceleri sanırım, beslenmeyle de alakalı olabilir, baharat vs. etkili diye biliyorum. bakalım doktor ne diyecek. Geçmiş olsun canım.

plank ı arada yapıyorum ama beni çok zorluyor günde 2 dk da olasa yapayım ... kilo sabit 2 haftadır ama süzüldüm biraz göğüsler büyük olunca sarmalarından korkuyorum
duraklama dönemindesindedir canım. arada oluyor bünyeni şaşırtmayı deneyebilirsin :))
ben de oldukça uzun bir süre duraklamadaydım, bazen ne yapsan olmuyor. bedenin kendi bildiğini okuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…