- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #187.061
ondan çok korkuyorum öyle birşey olursa diyetisyen de devam ederim şoklatır mı ne yapar artık bilemem arada regli oldum belki ondandır diyorumduraklama dönemindesindedir canım. arada oluyor bünyeni şaşırtmayı deneyebilirsin :))
ben de oldukça uzun bir süre duraklamadaydım, bazen ne yapsan olmuyor. bedenin kendi bildiğini okuyor
ivett zaten marul, salata ya da yoğurt falan getiriyorumiyi oluyor
bünyeden bünyeye değişiyor verdikleri ilaçlar. Tetra başarılı mı peki, çok kurutuyor mu??
baharat cok severim ki benoff...deri altı sivilceleri sanırım, beslenmeyle de alakalı olabilir, baharat vs. etkili diye biliyorum. bakalım doktor ne diyecek. Geçmiş olsun canım.
Ara ogunlerinde ekmek yedigini unutmadi bu beyinben öğle yemegnde cacıgın içine ekmek dogrıcaktım nerdeyse
beni o gruba üye say şaka maka 55 lere düştüm ben
Alinca rahatladi baska reklam mi geldiherkese farklı cıkıyo demek bana bi ara spor ayakkabı cıkıyodu sürkli en sonunda aldım
Ayy keske benimki de oyle desebnm kocam sehir dışında istediğini giyebilirsin diyiiiiicanım bnm
ayy recellen yiyodum ne güzel oluyoduAra ogunlerinde ekmek yedigini unutmadi bu beyin
kızına bakmaktan sana bakamadımdııı
50 tl ymiş kızsen zenginsin sen olsana
Hahahahaahahhaahahhaahhahahahaahhaahhaah ayyyy.kahkaha attim
BİZE GREĞİNDEN FAZLA UYANIKLARbize uyanıklar evet
Hihhh
he cumaya düz 55inşallah belki hırslanırsam 54,9 bilem oluuurrrBana yetistin
hala cıkıyo ama artık başka marka bundan da al diyo zaarAlinca rahatladi baska reklam mi geldi
napcak kotla mı gezdircek tatil yerinde kendide utanır zati ilk gidişte olmasad 2.de giydirir siz bi tatile gidinAyy keske benimki de oyle desegerci hic gitmedik tatlile nasil davranir bilmiyorum
BİZE GREĞİNDEN FAZLA UYANIKLAR
Bende yemek yapicimmm zeytinyagli portakalli pirasa ve tavuklu lorlu salata yicemayy islerim simdi bitti kahvemi yaptm.
Kizim uyusunda yemek pisiriyim
Ayy az kaldi kiz hedefe ama son kilolar daha zor gidiyihe cumaya düz 55inşallah belki hırslanırsam 54,9 bilem oluuurrr
hala cıkıyo ama artık başka marka bundan da al diyo zaar
napcak kotla mı gezdircek tatil yerinde kendide utanır zati ilk gidişte olmasad 2.de giydirir siz bi tatile gidin
AAA ÇOK İYİ ÇEYİZ İÇİN ÇOK FAYDASI OLUR HATTA NİŞANLININ AİLESİNE DE ANNENLER ALMIŞ GİBİ YAPARSIN KONUŞUYORLARSA AĞIZLRI KAPANIR KİMİ ÇOK KONUŞURbugün maaş yatcak ee bana para kalmıcak mı diyo anne kredi ödencek diyorum hiç mi kalmıcak diyo kalcak kız dedim en son tm dedibana altın yapıyo benden kırptığı topladıgı paralarla
yok kız bnm biara biliyon nasıl inat ettiydi kilom ama şimdi gıdım gıdım da olsa veriyom keyfim yerindeAyy az kaldi kiz hedefe ama son kilolar daha zor gidiyi
Hee all allll beni de all diyi
Kotla degilde dizde sortla falan gezdirir heraldeborcumuz bitince bizde gidicez insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?