Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

duraklama dönemindesindedir canım. arada oluyor bünyeni şaşırtmayı deneyebilirsin :))
ben de oldukça uzun bir süre duraklamadaydım, bazen ne yapsan olmuyor. bedenin kendi bildiğini okuyor
ondan çok korkuyorum öyle birşey olursa diyetisyen de devam ederim şoklatır mı ne yapar artık bilemem arada regli oldum belki ondandır diyorum

off...deri altı sivilceleri sanırım, beslenmeyle de alakalı olabilir, baharat vs. etkili diye biliyorum. bakalım doktor ne diyecek. Geçmiş olsun canım.
baharat cok severim ki ben herseyde kullanıyorum öellikle pul biber nane karabiber

he cumaya düz 55inşallah belki hırslanırsam 54,9 bilem oluuurrr
Alinca rahatladi baska reklam mi geldi
hala cıkıyo ama artık başka marka bundan da al diyo zaar
Ayy keske benimki de oyle dese gerci hic gitmedik tatlile nasil davranir bilmiyorum
napcak kotla mı gezdircek tatil yerinde kendide utanır zati ilk gidişte olmasad 2.de giydirir siz bi tatile gidin

BİZE GREĞİNDEN FAZLA UYANIKLAR

bugün maaş yatcak ee bana para kalmıcak mı diyo anne kredi ödencek diyorum hiç mi kalmıcak diyo kalcak kız dedim en son tm dedi bana altın yapıyo benden kırptığı topladıgı paralarla

Ayy az kaldi kiz hedefe ama son kilolar daha zor gidiyi
Hee all allll beni de all diyi
Kotla degilde dizde sortla falan gezdirir heralde borcumuz bitince bizde gidicez insallah

Ayy kizlar yüz tüglerini alan var mi benim yüzümdeki tugler beni rahatsiz ediyo acaba ağdayla alsam mi diyorum ama zaten sorunlu bi cildim var sivilce yapar mi kii

bugün maaş yatcak ee bana para kalmıcak mı diyo anne kredi ödencek diyorum hiç mi kalmıcak diyo kalcak kız dedim en son tm dedi bana altın yapıyo benden kırptığı topladıgı paralarla
AAA ÇOK İYİ ÇEYİZ İÇİN ÇOK FAYDASI OLUR HATTA NİŞANLININ AİLESİNE DE ANNENLER ALMIŞ GİBİ YAPARSIN KONUŞUYORLARSA AĞIZLRI KAPANIR KİMİ ÇOK KONUŞUR

Ayy az kaldi kiz hedefe ama son kilolar daha zor gidiyi
Hee all allll beni de all diyi
Kotla degilde dizde sortla falan gezdirir heralde borcumuz bitince bizde gidicez insallah
yok kız bnm biara biliyon nasıl inat ettiydi kilom ama şimdi gıdım gıdım da olsa veriyom keyfim yerinde tm o da yetiyo insana inan püfür püfür elbiseler falan bitsin borcunuz insallahhh bizd aha girmedik bilem o borca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…